Ster dodecaëder - Christusbewustzijn, Inwijdingspad geometrische vormen

Persoonlijk Christusbewustzijn betekent niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in je. Deze geactiveerde Elohim Christusbewustzijn Inwijdingsplek helpt je zichtbaar te worden en op te staan. Wanneer je subtielere en hogere ziel steeds gewetensvoller en zichtbaarder wordt, voor jezelf zowel als in je 3D- en lichtvrienden omgeving, ontstaat het non-duale (niet afgescheiden) Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn in je waarmee je alles benadert. Eerst in je hart, zienswijze en mind, daarna in je gedrag, buikgevoel en daden. 

Christusbewustzijn.jpg [2]

 

De Christus in jou is de brug tussen je (Pillar of Light-) ziel en Godrealisatie (je Goddelijke Vonk) in de grofstoffelijke wereld van materie leven. De geactiveerde Elohim Christusbewustzijn Inwijdingsplek maakt dat je persoonlijkheid, subtiele ziel en je Goddelijkheid niet langer gescheiden van elkaar kunnen leven.

Kosmische Wetten, elektriserende Krachten, inspiratie, de Geest, vurigheid, intensiteit en de ontwikkeling naar Godrealisatie met absolute zuiverheid ontstaan door je persoonlijke en kosmische Christuskracht. Met behulp van de persoonlijke Christus blijf je met alle zielen, ook tweelingzielen, en overledenen in bewustzijn met elkaar en met de Kosmische Christus verbonden. Je wordt een Hoeder. Deze verbondenheid creëert het Christus netwerk in jezelf, op aarde en in de sferen. Iedere ziel, die in contact met het eigen hogere Zelf is, wordt door deze geactiveerde Elohim Christusbewustzijn Inwijdingsplek in staat gesteld de eenheid met het gehele Universum te ervaren.

Bezoek de Helende Tuinen

Ervaring van een bezoeker:

'Wat gaan de veranderingen snel op de krachtplaats zeker met de geometrische vormen nu. Zo mooi.Het Christus grid aan het begin van de tuin is zo krachtig Weet niet hoe lang ik er heb gezeten maar alle tijdsbesef is daar weg. Zo zuiverend en allesomvattend. Heb nog nooit zo veel zuiverende energie in een keer gevoeld.' M

 

Deze geometrische vorm is geankerd in de kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn tuin

 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.