Dodecaëder, Inwijdingspad geometrische vormen

De Dodecaëder, Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kennis en Magie, Merlin-Krachten

Deze geactiveerde Elohim Dodecaëder Inwijdingsplek brengt je, samen met de geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek, in aanraking met je pad van zelfrealisatie, de Christuskracht en uiteindelijk ook Godrealisatie (Het op aarde brengen van je Goddelijke Vonk). Voor dat laatste zijn volledige Overgave en de verdere Inwijdingsweg nodig. De Inwijdingscodes daarvoor vin je allemaal in de Helende Elohim Tuinen.  Ook brengen de Elohim engelen, workshops en E-cursussen je in aanraking met deze je volledige Inwijdingsweg en Ware Zelf..


dodecaeder.jpg


Wat haal je op in deze helende Zelfrealisatie tuin:

Deze geactiveerde Elohim Dodecaëder Inwijdingsplek is verbonden met de overige vormen en helpt je je Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kosmische Kennis, Gaven en Magie vanuit het Absolute, verder te ontwikkelen en dienstbaar te maken. Hij helpt je een 12 dimensionale magiër te worden, veel prana of levensenergie in je lichaam te kunnen dragen en te werken met helende Merlin krachten.

Hij activeert je vuurkrachten en vraagt je verder te werken aan je verlichting en je steeds af te stemmen op je groter geestelijk bewustzijn, het grotere wij-plaatje en nog meer maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarvoor is het nodig de ik-positie over jouw gevoelens, meningen, vragen en gedachten te verruimen naar een wij-positie.

Deze geactiveerde Elohim Dodecaëder Inwijdingsplek integreert oude Egyptische Inwijdingen, Kennis, Liefde en Scheppingskracht en zuivert het karma daarvan. Oude macht wordt getransformeerd naar nieuwetijds eenheid en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke.

Bekijk hier de 5 Geometrische vormen set van bergkristal uit onze webshop


Verdere ondersteuning voor dit thema:

 

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.