De visionaire vakopleidingen algemeen

Het Elohim Centre verzorgt visionaire, multdimensionale opleidingen en cursussen (workshops) welke rechtstreeks bijdragen aan je vak en/of beroepsuitoefening en/of nieuw toekomstig werk.DoelgroepDe visionaire workshops en (korte en lange) beroepsopleidingen zijn vooral gericht op het voeren van een therapeutische (master) praktijk, spiritueel docentschap, nieuwetijds management, non-duale organisatievoering

kernwoorden:
ware zelf, visionaire opleiding, non-dualiteit, management, krachtplaats, elohim centrum, elohim beroepsopleiding, docentschap

elohim
Volg ons ook op:

   

De visionaire vakopleidingen algemeen

 

Het Elohim Centre verzorgt visionaire, multdimensionale opleidingen en cursussen (workshops) welke rechtstreeks bijdragen aan je vak en/of beroepsuitoefening en/of nieuw toekomstig werk.

Doelgroep

De visionaire workshops en (korte en lange) beroepsopleidingen zijn vooral gericht op het voeren van een therapeutische (master) praktijk, spiritueel docentschap, nieuwetijds management, non-duale organisatievoering en non-duale, (subtiele) communicatieve vaardigheden (ook op het gebied van onuitgesproken gedachten, gevoelens en sferen (onderstromen). Het gaat om leren werken en/of leidinggeven en omgaan met elkaar vanuit de non-duale Ware Natuur en nieuwetijds geest.


Naast de opleiding is op maat begeleiding mogelijk aangaande innerlijke ontwikkeling (sessies), docentschap, coaching, praktijkvoering of bedrijfs-management.


spiraal-01.jpgWat houden visionaire workshops in:
Succesformule: De bewustzijnsgroei Spiraal wordt gecoached als fundament voor (vak)werk vanuit het hart. 
Werken op de nieuwe flow.... vergt een kosmische, non duale dimensie, een belichaamde bewustwording, die je niet kunt aanleren maar alleen kunt integreren /worden door eigen ontwikkeling. Alleen zo kom je in deze tijd nog verder... Hier liggen ook de oplossingen en aansluitingen voor het nieuwe organisatie-, zorg- en educatie leven.  
Je leert geen "kunstjes of kennis doorgeven". Hetgeen je brengt in je vak of relatie heb je ook zelf doorleeft en innerlijk in huis. 

Het nieuwe visionaire werken betekent altijd interne en externe bloei en groei tegelijk
.
Het is werken vanuit hart, passie en soms levensbestemming, zonder opgebrand, ziek of vermoeid te raken door slechts te werken voor levensonderhoud of het najagen van positie en ambitie.

UWV, werknemer, werkgever en reïntegratiebureau's 
weten dat al lang en kunnen contact opnemen voor innoverende coaching, beroepsopleiding en begeleidings mogelijkheden, passende bij de essentie, interne en externe bekwaamheden van de cliënt. Het Elohim Centre biedt antwoorden en oplossingen voor werk en relaties vanuit de Ware Natuur.

Bovenstaande bewustzijnsgroei Spiraal wordt gecoached als fundament voor (vak)werk vanuit het hart
Bij het Elohim Centre, de workshops en de gemeenschap gaat het om elkaar te helpen naar de diepere lagen van jezelf om vandaaruit te werken. Om meer voelend dan begrijpend te worden en je te richten op je levenskracht, bezieling en bestemming. Het gaat er niet om dat je niet goed genoeg bent als je niet aan jezelf werkt of in vergelijk met anderen, maar om Jezelf te doen Ontwaken. En dat is Vreugde en manifestatiekracht. Je gúnt jezelf het worden van je hogere intuïtie, heldere gaven, verruimd bewustzijn, ziel, je wezen, je licht, aarding, het Thuis in je lichaam en het op aarde zijn. Een diep geluk en vervulling!

Kwaliteit:
Het Elohim centrum garandeert kwaliteit door een goede afstemming, korte communicatielijnen en een gedegen resultaatgerichte werkwijze. Opleidingstrajecten kunnen tussentijds worden geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Na het opleidingstraject volgt een supervisiedag. Ter afsluiting vindt er een eindevaluatie plaats waarin de resultaten worden besproken en een advies wordt gegeven over een mogelijk vervolgtraject. Het multidimensionale karakter van de opleidingen en workshops wordt ondersteunt door de Elohim Krachtplaats.

De Elohim beroepsopleidingen zijn opgebouwd uit specifiek samenhangende combinaties van het totale (E-) workshop- en opleiding-aanbod. Hoewel veel workshops ook los gevolgd kunnen worden, geldt voor een aantal dat bepaalde andere workshops hieraan voorafgaand met goed gevolg moeten zijn doorlopen. Dit staat bij de betreffende workshops dan ook aangegeven. Net zoals tot welke beroepsopleiding ze behoren.

Als je 1 opleiding hebt gevolgd dan heb je al overlappende workshops gedaan voor andere opleidingen
De overlappende workshops zijn dus tevens reeds bouwstenen voor een andere Elohim opleiding.

Zie hier een overzichtsschema van overlappende workshops van enkele opleidingen waardoor je met slechts een paar andere workshops een 2e of 3e gecertificeerde Elohim opleiding kunt afronden.

Tegelijk met beroepskennis en (leidinggevende) vakbekwaamheden groei je bij het Elohim Centre ook in bewustzijn zodat je uiteindelijk met meer passie en kracht in passend werk en geheelde relaties kunt staan. Hierdoor is een hoogste mastervorm, groei en bloei gegarandeerd. Je doorloopt daarvoor (een deel van) de Weg van mind en wil naar het functioneren vanuit je Ware Natuur en wij-gevoel. Zie de bewustzijnsgroei Spiraal van rood naar wit. 

Meer info over de Spiraal groeiweg naar  je ware ZelfMBO-niveau, gevoelig en bewust
Het opleidingsniveau ligt op MBO niveau of hoger en vraagt om gevoelige en bewuste deelnemers. De non dualiteits opleidingen sluiten naadloos aan bij de behoeften van de arbeidsmarkt en bestaan uit een ideale mix van theorie, innerlijke ontwikkeling en praktijk.


Maatwerk
Heb je een opleidingsbehoefte die niet vervuld kan worden door ons reguliere aanbod? Neem dan contact op. In veel gevallen is maatwerk mogelijk. Laat je informeren over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Klik hier om feedback ervaringen te lezen van cursisten
Het Elohim Centre is van di t/m zo bereikbaar voor vragen per telefoon en mail.

Voor aamelding of vragen over de workshops en opleidingen: 
Kantooruren van dinsdag t/m zondag tussen 9.00 en 17.00 uur

Vragen via email worden binnen 3 werkdagen beantwoord.


Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn