Over de Elohim Community en ashram

[youtube:0WdDKcRi5Nk:youtube] Welkom bij het Elohim Team en op de Elohim Krachtplaats De woon-werkgemeenschap (10-20 pers.) die samenwerkt vanuit de groepsziel, hoedt de sacrale multidimensionale energie en het blije, zachte liefdes-eenheidslicht van de nieuwetijds Krachtplaats. De oorspronkelijke Eenheid van Mens en Natuur is

kernwoorden:
ware natuur, vrijwilliger en bewoner woon-werk-gemeenschap, spirituele centrum, non dualiteit, elohim krachtplaats, diamond new earth, community, ashram

elohim
Volg ons ook op:

   

Over de Elohim Community en ashram

 

 


 

Welkom bij het Elohim Team en op de Elohim Krachtplaats

De woon-werkgemeenschap (10-20 pers.) die samenwerkt vanuit de groepsziel, hoedt de sacrale multidimensionale energie en het blije, zachte liefdes-eenheidslicht van de nieuwetijds Krachtplaats. De oorspronkelijke Eenheid van Mens en Natuur is daardoor bij het spirituele centrum "Elohim Centre", reeds in de stof voelbaar. Anders dan in de dichtere maatschappij is het een unieke oefenplek voor een nieuwe en subtielere wij-samenleving; "The Diamond New Earth". Ieder draagt bij aan de Elohim groepsziel en organisatie, het ware zelf en zelfrealisatie-proces van de samenleving en beoefent samen oordeelloos; het overstijgen van het maken van onderstromen, het bevestigen van het kleine zelf en het overstijgen van egobelang of afgescheidenheid.


Wil je je ware natuur en het multidimensionale afgestemde werken en wonen zelf ervaren?
Kijk dan of je in aanmerking komt om als vrijwilliger en bewoner van de woon-werk-gemeenschap, The Diamond New Earth,  te komen wonen en werken in de ashram!

 


 

Eenheidsgevoel tijdens irritatie

De Elohim Comunity en ashram is een inspirerend voorbeeld van hoe mensen gelukkig, verbonden en productief kunnen samenleven en werken als één groepsziel. De community bestaat uit het team en een groep losse en vaste vrijwilligers die op of om de Elohim Krachtplaats wonen en werken. Net als elders zijn er ook dagen dat het tegenzit of er irritatie is. Dat mag er allemaal zijn en is vaak zo weer weg zonder dat er veel onderstromen of gestapelde gedachten blijven hangen. Vele bewoners groeien of zijn voorbij aan het réactieve innerlijk kind. Ieder leert van elkaar en van de oprichtster Joke ElZiam Nootebos, die vanuit haar verlichte staat, onderricht geeft en ook zelf meewerkt met het team.


Gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel voor het geheel
Een participant zegt: "wij voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor een productieve bedrijfsvoering en een fijn samenzijn waardoor autoritair leiderschap niet nodig is. Van binnenuit geven we gehoor aan de regels waardoor alles op rolletjes loopt en er minder scheve gezichten ontstaan. Ze hoeven ons niet te worden opgelegd als we vanuit de groepsziel denken.


Elohim inkomsten
De community leeft van de inkomsten van de kristalwinkel, webshop, logerende gasten, helende tuinen bezoekers, consulten, opleidingen en workshops. Ieder wordt gevraagd mee te helpen om de kosten laag te houden en inkomsten te verwerven. Het is een gezamenlijke groepziel verantwoordelijkheid die door allemaal, en niet alleen door de leiding, gedragen wordt.


Met wie voel je je thuis aan de koffietafel?
In de Elohim gemeenschap kijken we niet op tegen spirituele opleidingen, kunstjes en Gaven maar zien vooral ieders inzet, eenvoud, hart en essentie. We voelen elkaar aan, proberen open, bewust, sterk en toch raakbaar te zijn. Door de eenheid en hartverbindingen van medewerkers en vrijwilligers voelt iedereen zich snel thuis. Maar ook voelen velen het direct aan als iemand niet lekker gaat. Net als elders kunnen we macht-onmacht patronen tegenkomen als we onze eigen ware zelf autonomie en autoriteit nog niet belichamen. Als er iets is wordt er gezocht naar oplossingen en steun zonder te pamperen. Het hart blijft altijd open. Daarnaast zijn er naast bewustwordingsgesprekken, ook heel wat alledaagse gesprekken en pleziertjes in de pauzes en vrije tijd!

 


 

Ervaringen over het Elohim Centre

 

 


 

Ervaringen van vrijwilligers


  • "Het was ongelooflijk fijn om zulke lieve mensen te ontmoeten waar ik me echt thuis bij voelde"

  • "Ik vind het belangrijk om in een goede onderlinge sfeer te werken en elkaar te inspireren. Daar word ik blij van en het steunt mijn motivatie om productief te zijn."

  • "We kunnen hier onszelf zijn in alle openheid en kwetsbaarheid. Patroontjes van leunen, pleasen, oordelen of alleen maar je eigen werk doen, worden hier aangekaart om te kunnen verdwijnen. Dat vind ik een hele verademing."

  • "Ik moest heel erg wennen aan een werkritme van 8 uur p.d. en al om 8.30 uur starten. Fysiek was het soms ook behoorlijk zwaar, ik twijfelde en irriteerde me veel. Maar na de gewenning en gesprekken was het fantastisch om zo open en eerlijk, vanuit non-dualiteit, oordeelloos met elkaar om te gaan. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen."

  • "Ik ben gekomen voor de nieuwe tijd op aarde. Ik volg een Elohim opleiding en merk, door hier ook als vrijwilliger in de energie te blijven wonen en werken, dat mijn groei vele malen sneller gaat. Ik ben heel dankbaar dat ik deze plek heb gevonden. Ook dat er zo'n plek bestaat waar ik kan leren mijn contact met de Bovenwereld en  hogere dimensies, toe te passen in de dagelijkse omgang en bewuste manier van werken. Alles in mij komt nu tot zijn recht, ik voel me als een vis in het water. En dat terwijl ik al zoveel spirituele workshops had gevolgd en zoveel heb gereisd! ik wist dat ik meer moest aarden, maar nu begrijpt mijn ziel hoe! Dank jullie wel lieve Elohim vrienden!"
  • "Het hele team van Elohim draagt saamhorigheid/eenheid uit. Ik heb me volledig thuis gevoeld, ik kom zeker terug!"

 


 

berken bomen.jpgWat is een groepsziel?

Hoor de ervaring van René de Quastenit hierover in dit filmpje.

 


 

Ook deel worden van de Elohim Community en ashram? 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn