Over de Elohim nieuwetijds ashram (woon-werk gemeenschap)

[vimeo:238563322:vimeo] Filmpje van 6 minuten Welkom bij het Elohim Team en op de Elohim Krachtplaats De woon-werkgemeenschap (10-15 pers.) die samenwerkt vanuit de groepsziel, hoedt de sacrale multidimensionale energie en het blije, zachte liefdes-eenheidslicht van de nieuwetijds Krachtplaats. De oorspronkelijke Eenheid van Mens en

kernwoorden:
ware natuur, vrijwilliger en bewoner woon-werk-gemeenschap, spirituele centrum, non dualiteit, elohim krachtplaats, diamond new earth, community, ashram

elohim
Volg ons ook op:

   

Over de Elohim nieuwetijds ashram (woon-werk gemeenschap)

 

Filmpje van 6 minuten

 


 

Welkom bij het Elohim Team en op de Elohim Krachtplaats

De woon-werkgemeenschap (10-15 pers.) die samenwerkt vanuit de groepsziel, hoedt de sacrale multidimensionale energie en het blije, zachte liefdes-eenheidslicht van de nieuwetijds Krachtplaats. De oorspronkelijke Eenheid van Mens en Natuur is daardoor bij het spirituele centrum "Elohim Centre", reeds in de stof voelbaar. Anders dan in de dichtere maatschappij is het een unieke oefenplek voor een nieuwe en subtielere voelende wij-samenleving die elkaars ziel, ware essentie en dat van de natuur ondersteunt; "The Diamond New Earth". Hogere liefde, verruimt Bewustzijn, heldervoelende gaven, non dualiteit en egoloosheid worden er beoefend en vertaald naar vlot en afgestemd werken en omgaan met elkaar. Ieder draagt vanuit egoloze dienstbaarheid bij aan de Elohim groepsziel en organisatie, het ware zelf en zelfrealisatie-proces en beoefent samen oordeelloosheid en het overstijgen van het maken van onderstromen, het pamperen of bevestigen van het kleine zelf en het overstijgen van egobelang of afgescheidenheid. Hierdoor is het Licht van de Krachtplaats zo hoog, zuiver en liefdevol. Het Elohim Centre is de broed- en oefenkamer voor de toekomstige verlichte, eenheidsmaatschappij en verlichte relaties. Voor Ontwaakte mensen en plekken van Licht. Het Licht van ieders essentie en wereldvrede.

Verwacht geen meditatie, yoga of biodanza

Verwacht geen gemeenschap waar wordt gemediteerd of biodanza en yoga wordt gegeven. Na het werken en de gezamenlijke maaltijd trekt ieder zich graag terug en gaat zijn/haar eigen gang. Niet omdat het niet mag, maar omdat het zich zo laat zien. Soms is het fijn met elkaar spirituele gesprekken te hebben, maar stil zijn is ook heel gewoon.


Wil je je ware natuur en het multidimensionale afgestemde werken en wonen zelf ervaren?

Kijk dan of je in aanmerking komt om als vrijwilliger en bewoner van de woon-werk-gemeenschap, The Diamond New Earth,  te komen wonen en werken in de ashram!

 


 

Een klein team, enkele losse en vaste vrijwilligers

De Elohim woonwerkgemeenschap en ashram is een inspirerend voorbeeld van hoe mensen gelukkig, verbonden en productief kunnen samenleven en werken als één groepsziel en hetzelfde doel. De Ontwakende gemeenschap bestaat uit een klein team, enkele losse en vaste vrijwilligers die op of om de Elohim Krachtplaats wonen en werken. Net als elders zijn er ook bij hen dagen dat het tegenzit of er irritatie is. Dat mag er allemaal zijn en is vaak zo weer weg zonder dat onderstromen of gestapelde gedachten lang kunnen blijven hangen. Dat laatste wordt ook bewust geoefend. De meeste teamleden/bewoners groeien of zijn voorbij aan het réactieve innerlijk kind, aan het overal wat van vinden of mee moeten, maar niemand hoeft pefect te zijn. Ieder verdiept zich verder in het eenheidsgroepsveld o.l.v. de oprichtster Joke ElZiam Nootebos, die vanuit haar eenheidsbewustzijn en hart (verlichte staat), onderricht geeft en ook zelf volop meewerkt met haar team. Alle meewerkende bewoners dragen zorg en kennen een verantwoordelijkheidsgevoel voor het geheel.


Elohim inkomsten

De woon-werk gemeenschap leeft van de inkomsten van de edelsteenwinkel, webshop, logerende gasten, helende tuinen bezoekers, consulten, opleidingen en workshops. Ieder wordt gevraagd mee te helpen om de kosten laag te houden en anderen te inspireren. En ook om bij te dragen aan het onderhoud van het terrein en de gebouwen. Het is een gezamenlijke groepziel verantwoordelijkheid die door stafleden en vrijwilligers gevoeld en gedragen wordt.

Het is mogelijk de Diamond New Earth gemeenschap financieël te steunen met je donatie.


Met wie voel je je thuis aan de koffietafel?

In de Elohim gemeenschap staat niemand zich voor op coach, leraar of healer zijn. Teamleden en bewoners kijken niet op tegen spirituele opleidingen, kunstjes en Gaven maar zien vooral ieders inzet, eenvoud, hart en essentie. We voelen elkaar aan, proberen open, bewust, sterk en toch raakbaar te zijn. Door de eenheid en hartverbindingen van medewerkers en vrijwilligers voelt iedereen zich snel thuis. Maar ook voelen velen het direct aan als iemand niet lekker gaat.

 

Net als elders kunnen we macht-onmacht patronen tegenkomen

Zeker als we onze eigen ware zelf autonomie en autoriteit nog niet belichamen en daardoor botsen met die van anderen. Als er iets speelt wordt er gezocht naar oplossingen en is er steun en betrokkenheid zonder het ego of kleine zelf te pamperen. Het hart blijft meestal open of men gaat weg als men dat nog niet kan. Daarnaast zijn er naast bewustwordingsgesprekken, ook heel wat alledaagse gesprekken en pleziertjes in de pauzes en vrije tijd!

 


 

Ervaringen over het Elohim Centre

Duur: 16 minuten

 


 

Ervaringen van vrijwilligers

  • "Het was ongelooflijk fijn om zulke lieve mensen te ontmoeten waar ik me echt thuis bij voelde"

  • "Ik vind het belangrijk om in een goede onderlinge sfeer te werken en elkaar te inspireren. Daar word ik blij van en het steunt mijn motivatie om productief te zijn."

  • "We kunnen hier onszelf zijn in alle openheid en kwetsbaarheid. Patroontjes van leunen, pleasen, oordelen of alleen maar je eigen werk doen, worden hier aangekaart om te kunnen verdwijnen. Dat vind ik een hele verademing."

  • "Ik moest heel erg wennen aan een werkritme van 8 uur p.d. en al om 8.30 uur starten. Fysiek was het soms ook behoorlijk zwaar, ik twijfelde en irriteerde me veel. Maar na de gewenning en gesprekken was het fantastisch om zo open en eerlijk, vanuit non-dualiteit, oordeelloos met elkaar om te gaan. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen."

  • "Ik ben gekomen voor de nieuwe tijd op aarde. Ik volg een Elohim opleiding en merk, door hier ook als vrijwilliger in de energie te blijven wonen en werken, dat mijn groei vele malen sneller gaat. Ik ben heel dankbaar dat ik deze plek heb gevonden. Ook dat er zo'n plek bestaat waar ik kan leren mijn contact met de Bovenwereld en  hogere dimensies, toe te passen in de dagelijkse omgang en bewuste manier van werken. Alles in mij komt nu tot zijn recht, ik voel me als een vis in het water. En dat terwijl ik al zoveel spirituele workshops had gevolgd en zoveel heb gereisd! ik wist dat ik meer moest aarden, maar nu begrijpt mijn ziel hoe! Dank jullie wel lieve Elohim vrienden!"
  • "Het hele team van Elohim draagt saamhorigheid/eenheid uit. Ik heb me volledig thuis gevoeld, ik kom zeker terug!"

 


 

berken bomen.jpgFilmpje : wat is een groepsziel?

Hoor de ervaring van René de Quastenit hierover in dit filmpje.

 

Lees hier een ervaring van Jordy Buzeman:

"Mijn ikje komt om de hoek wanneer ik het werk als druk ervaar in combinatie met het gevoel dat ik erop af wordt gerekend als het niet goed zou gaan. Er is dan sprake van een prestatie- of perfectiedrang die ik mezelf opleg; een beeld dat ik zelf creëer over hoe het moet zijn en wat men van mij verwacht. Op dat soort momenten neemt mijn hoofd het over en zit ik niet meer in mijn ontspannen Boeddha-buik. Dan is er niet alleen minder feeling met mijn omgeving en het groepsbelang maar stopt ook de dragende flow. Ik ben dan meer bezig met wat af moet zonder afstemming met wat op dat moment nodig is en versterk daardoor het eenheidsliefdesveld van de groepsziel niet. Gelukkig werk ik nu meer dan eerder, het grootste gedeelte van de dag vanuit de flow zonder afgescheidenheid. Ik maak een planning, dat is mijn richting voor de dag, en verder laat ik de dag ontvouwen. Waar ik eerder halsstarrig aan mijn planning vasthield en in het ikje en mijn mind schoot, gebeurt dat nu veel minder. Er is veel meer besef van het overkoepelende belang, de groepsziel en de flow en dat voelt heerlijk. De groepsziel bruist dan en maakt blij waardoor nog meer mensen in dat veld opgetild worden en meegaan. Ik besef hoe prachtig en nieuwetijds dat is om in de ik-loosheid samen te werken met andere ingewijde en dienstbare teamleden terwijl ik toch mijn afzonderlijke taken heb. Ik besef ook hoeveel gemakkelijker ik het hier in het hogere Licht van het Elohim centrum en de Krachtplaats, kan belichamen in de gewone aardse realiteit." 

Jordy

 


 

Wil je ook deelnemen of bijdragen aan de Elohim woon-werk gemeenschap en nieuwetijds ashram? 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn