Spirituele edelsteenwinkel in Groningen-Drenthe

Elohim edelstenen, 13 dimensionaal geactiveerd

Elohim-edelstenen.nl heeft een groot assortiment van 13 dimensionaal geopende en geactiveerde kristallen en edelstenen online te koop. Deze 13D geactiveerde Elohim edelstenen zijn veel sterker werkzaam jn lichaam, lichtlichamen, gevoel en geest dan edelstenen die niet door een Ingewijdene 13D zijn geactiveerd. Ook zijn de elohim edelstenen volledig gezuiverd en opgeladen met de nieuwetijds Elohim krachtplaats eenheidsenergie voor een fijne kristallijnen sfeer, de nieuwetijds mens, bescherming, zelfrealisatie, transformatie en heling op al je lagen.

We hebben een Spirituele webshop en een fysieke winkel in Veelerveen (Oost Groningen).

Spirituele webshop

geprogrammeerdeproducten_c1_w420_h280.jpg

Je kunt ook online edelstenen kopen. Geprogrammeerde Elohim producten, kristallen, edelstenen, hangerstenen, huiskamer stenen, zelfrealisatie- en kruidentincturen, aura spray's en andere grote en bijzondere spirituele producten.

Openingstijden fysieke winkel

winkel.png

Donderdag  13:00 - 16:00
Vrijdag         13:00 - 16:00
Zaterdag     13:00 - 16:00

Zondag, Maandag, Dinsdag, Woensdag gesloten                                                              


De spirituele winkel, gelegen op de Elohim Krachtplaats

De spirituele winkel, met honderden kristallen en edelstenen op een oppervlakte van ca. 70 m2, maakt onderdeel uit van het Elohim Centre op de Elohim Krachtplaats. Ze bestaat al sinds 1989 en heeft vele mensen geholpen met haar assortiment geopende en geactiveerde edelstenen.

edelsteen sieraden

De stenen winkel ligt op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland en heeft een uitgebreid assortiment edelstenen, tincturen en vele andere spirituele producten. Ook vind je er prachtige helende bezoekerstuinen en een healings- en spiritueel opleidingscentrum. De Elohim Krachtplaats, ankeringsplaats voor de Nieuwe Tijd en het kristallijnen Licht in de wereld, activeert het Eenheidsbewustzijn in bezoekers, team en Moeder Aarde.

Persoonlijk 5 minuten-readingsadvies

Bij een persoonlijk readingsadvies op geestelijk en lichamelijk gebied, gaat een van onze Master Healer-Readers, samen met jou op zoek naar de edelsteen of het middel dat op dit moment het beste bij je (vraag) past. Dit kan meestal op do+za middag van 13 tot 15.15 uur. Een edelsteen, Elohim krachttuinen tinctuur of Krachtplaats kruidentinctuur kan tevens ook zeer geschikt zijn voor kinderen en zelfs voor dieren of je tuin. Maar natuurlijk is er ook van alles voor volwassenen op het pad van gezondheid, spiritualiteit en zelfrealisatie te vinden in de spirituele edelsteenwinkel. Tevens zijn er in de edelstenen winkel prachtige grote huis- en bedrijf-kristallen en edelstenen te vinden die werkzaam zijn voor een positieve sfeer.

Unieke sfeer door multidimensionaal geopende kristallen, edelstenen en tincturen

edelstenen kopen onlineAls je de edelstenen winkel binnenkomt, is het eerste dat je opvalt de prachtige sfeer van de edelstenen en kristallen die vaak een hartverbinding met je willen aangaan. De multidimensionale geopende, bezielde, grote en kleine edelstenen en kristallen willen niets liever dan contact maken en dat is voelbaar! Je kunt dan ook het gevoel hebben dat een edelsteen jou ‘roept' en je iets te vertellen heeft. Dit geldt in nog sterkere mate voor de kristallen schedels. Ook zij zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentie en opgeladen met de eenheid en liefdes-energie van de Elohim Krachtplaats. Hierdoor werken ze heel krachtig en positief.


Enkele ervaringen van onze bezoekers:

"Medewerkers zijn altijd open en bereid ter ondersteuning"

"Wat een mooie stenenwinkel en leuke mensen lopen hier rond. Ik voelde me heel welkom."

"De spirituele winkel is een bron van energie en inspiratie!"

"Fijne plek met prachtige kristallen. Goede hulp en advies bij het uitzoeken van de producten."

"Bij jullie heb ik voor het eerst de prachtige energie van kristallen kunnen ervaren!"

“De kristalwinkel is weer prachtig! Wat een mooie stenen bij elkaar!”

“Ik heb fijn advies gekregen in de kristalwinkel.”

“Ik vond de kristalwinkel heerlijk. Mooie winkel. Het beste van het Elohim Centre is misschien wel dat je in de winkel werkelijk geholpen wordt door bekwame mensen, die aandacht voor je hebben.”

“Een prettige en heldere ruimte. Je kan je prima zelf redden door alle informatie die erbij staat, maar er is ook altijd hulp aanwezig.”

“De kristalwinkel vond ik helder en licht, lekker ruim en niet te vol.”

“De kristalwinkel is een en al verleiding. Wat een energie en warmte!”

“Prachtige winkel! De winkel ruikt heerlijk en verspreid een harmonie die doordringt tot in je cellen. Super personeel + goed advies.”

 “Nooit het flauwste vermoeden gehad dat kristallen zo krachtig zijn! Het ontroert me heel diep!”


Bekijk het assortiment:

Zie hieronder voor een indruk van ons assortiment, daarnaast hebben we ook meer producten in de winkel die niet online staan.

Edelstenen gesorteerd op werking / klacht

Edelstenen met een speciale opdracht (geprogrammeerd)

Elohim zelfrealisatie tincturen

Heilige geometrie en geometrische vormen

Elohim kruiden deva tincturen

Elohim kruiden deva hangers

Korting bij meerdere producten

Voor verschillende van onze producten geldt een interessante korting bij aanschaf van meerdere exemplaren.

Bekijk hier de kortingen en aanbiedingen

 

Spirituele webshop

winkelA2.pngOp elohim-edelstenen.nl kun je zowel edelstenen kopen als bio Elohim Zelfrealisatie tincturen, bio Elohim Kruiden tincturen als Lichtwesen© essence.

Bekijk hier het gehele assortiment

De bezieling van de edelsteen is wat genezing, eenheid en healing brengt, niet alleen de fysieke eigenschappen. Het is niet de stof die de grootste Kracht tot genezing, healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling en het multidimensionaal openen en activeren van de kristal, etherische olie of ander product.

De Elohim spirituele winkel bestaat al sinds 1990

edelstenen kopen, ruwe edelstenen

De spirituele edelstenenwinkel van ca 75 m2 met vele soorten edelstenen, kristallen en tincturen die o.a. ondersteunen bij lichamelijk gezondheid, relaties, spiritualiteit, zelfrealisatie en het ontwikkelen van ons volledig potentieel. Een ander onderdeel is de online-kristalshop met min of meer dezelfde producten. De Elohim edelstenen e.a. producten stralen omdat ze op multidimensionale wijze geopend zijn. Ook werkt de Elohim Krachtplaats energie in hen door. Ze voelen en werken dan ook geheel anders dan in doorsnee winkels. Het is daarom voor team en bezoekers een feest in de spirituele winkel te zijn. De winkel wordt vooral bezocht door verblijvende gasten (Elohim hostellerie, vakantiewoning en camping) en bezoekers van de Elohim helende bezoekerstuinen en Krachtplaats.

Klik hier om naar elohim-edelstenen.nl te gaan en onze edelstenen online te bestellen

Klik hier voor contact, openingstijd en de route naar de spirituele winkel Groningen-Drenthe.

 


Bezoek de Elohim Krachtplaats

vrouw in elfentuin.jpg

De spirituele winkel van Groningen en Drenthe is gelegen op de Elohim Krachtplaats waar je meer dan 30 Helende Tuinen vindt om uren of zelfs dagen te mediteren en rust, healing en inzichten te ontvangen. Je kunt er komen voor een dagbezoek, langer verblijven, Master Healing-Reading ontvangen en spirituele opleidingen volgen.