Online groepshealing "open je achtste chakra voor Engelen+Egyptische Inwijdingen"

Workshop: OT302-2024

Beschrijving

Bij het activeren van je acht dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het achtste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens. Zo gauw deze acht dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de galactische en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit! Je Egyptische inwijdingen worden actief, net als Gaven en gezondheid
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

01-02-2024


€27,50

vroegboekprijs

01-02-2024
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

06-02-2025


€27,50

vroegboekprijs

06-02-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Online groepshealing "open je achtste chakra voor Engelen+Egyptische Inwijdingen"

Ben je klaar voor het openen van je achtste chakra boven je kruin om daarmee je multidimensionaliteit en engelen-menszijn ook op aarde te bekrachtigen?
Open ook je Gouden Hart in de achtste dimensie van je ziel. Tijdens de online groepshealing activeert je toegang tot het Hart van de Melkweg, alle geacendeerde Lichtmeesters en engelen, alle hogere dimensies en galactische sferen. Het brengt ook je galactisch Diamante, Kristallijnen Hart dat je in je lichaam en menszijn grond. De online groepshealing zal je verbinden met de pure Stroom van Kristallijn water-vloeibaar licht en hemelse plasma-energie met een enorme potentieel aan geneeskracht dat komt vanuit de hoogste Bron/God. Het kan elke stof, sfeer of ziekte versneld transformeren.

Je activatie in de Bron-God frequenties

Dit alles wordt ontvangen op Aarde door jou als acht dimensionale engelenmens die uiteindelijk in staat is de kristallijnen vloeibare Licht- en transformatiestroom via de kruin en het hart naar de aarde en je nieuwe lichaam te brengen.
Jouw pure kristallijnen aquariushart ontvangt de Goddelijke Levensstroom zodat alle mensen dit (later) ook in hun lichaam en daden kunnen activeren, net als jij. Als je je begint te openen in je Aquariushart dan wordt je daarbij gesteund door de Elohim engelen die de scheppende rechterhand van God en de nieuwe Aarde (-Mens) zijn. Maar ook het overkoepelend dolfijnen-, draken-, eenhoorns- en walvissenbewustzijn werkt samen met de pure Stroom van Kristallijn water-vloeibaar Licht voor de Gouden Tijd op Aarde.

Kristallijnen Goddelijke Stroom en EngelenMenszijn

Alles zal erdoor veranderen in hogere vormen door het kosmische vloeibare plasma Licht!
Zogauw jij met je geopende acht dimensionale kruin- en hartchakra naar voren stapt als engelenMens helpen alle engelenrijken je! Je bent dan EEN en je opent je in dezelfde Liefdes- en Scheppingsmogelijkheden! Het is je activatie in de Bron-God frequenties. het is wie je Bent als Licht-Wezen!

Radicale positieve verandering in alle atomaire waterdeeltjes op de planeet en in je lichaam!

Een belichaamde connectie met het pure vloeibare kosmische Water-Licht en plasma activeert ook je eigen fysieke waterhuis en je gevoel  in de hoogste trilling van je kristallijnen staat.
Het initieert een proces van radicale positieve verandering in alle atomaire waterdeeltjes op de planeet!
Gifstoffen, afvalstoffen en schaduw zullen loskomen om de Goddelijke pure schoonheid in Mens, water en in al het leven op aarde, te kunnen ankeren. 

Watermoleculen her-organiseren en structureren zich om tot harmonische Goddelijke Orde te komen

De geometrische vorm Icosaeder, die 3 meter groot ook in de helende Elohim tuinen staat is door door mij, Joke ElZiam Nootebos, ingewijd en opgeladen met boven beschreven Liefdes-Scheppingskrachten. In deze vorm haal je de Lichtcodes op voor je kristallijnen Goddelijke Stroom en EngelenMenszijn. Deze geometrische vorm zit onzichbaar ook in de vloeibare Goddelijke energiestroom. Als overal op aarde de energie zich naar de hoogste staat ontwikkelt zal al het water weer puur en zuiver worden. Stralende Goddelijke Liefde wordt geankerd op dit water.

Jij bent het acht dimensionale Engelen-Mens die door jouw multidimensionaal hart en bewustzijn het water programmeert in zijn hoogste Liefdesvorm en structuur!

Je hoeft het water op aarde niet zelf te gaan healen want je zult het "worden" door je verdere ontwikkeling na het openen van je achtste chakra en zielelichaam! Voel eenvoudig de Liefde die je Bent. De Liefde waar alles op gebouwd is. Wordt dat! Zo zal het zevende Gouden Tijdperk van Lemurië en de nieuwe Aarde verrijzen! Het is een plaats van pure kristallijnen energie en stralendheid. Communities zullen ontstaan die deze ontwikkeling gaan doormaken en begrijpen hoe belangrijk Water, dus LIEFDE, is. Zij zullen op alle dimensies hiermee werken en Sananda Drakenruiters worden. Jezus Sananda, de Elohim en Bron helpen hen op alle hoger en lagere dimensies te kunnen functioneren. Zij worden de Drakenruiters van Sananda die alle multidimensionale zieledelen integreren. 
 
Om die energie daarvoor in je aura en huis neer te zetten zodat je er makkelijker naar toe kunt groeien, heb ik de Sananda Drakenruiter Elohim Agaat geprogrammeerd.

Berichten van de engelen

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpg

Bij het activeren van je acht dimensionale zielelichaam, wat tijdens de online groepshealing en channeling gebeurt, wordt ook het achtste chakra boven je kruin voelbaar op actief gezet. Hierdoor ontvang je berichten of tekens van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld en de Deva's en werk je bewust of onbewust, samen met het Rijk van Shamballa, de Bovenwereld en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten. Ook openen tijdens de helende channeling en transmissie, je hoger bewustzijn, heldere inzichten, helingskanaal, toekomst-visie en het subtiel voelen zoals van natuurwezens.

Egyptische levens en inwijdingen worden actief

Bij het indalen van je acht dimensionale ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde en je Goddelijke mannelijke-vrouwelijke eenheid. De Pillar of Light, je hogere zieledelen en je kundalinikanaal worden verder geactiveerd en belichaamd waardoor je in je dagelijks leven een kosmisch mens en meester wordt. Je valt na afloop minder terug in zwaarte of reactiviteit en je Onvoorwaardelijk Hart en het er zijn voor je mensen, nemen toe. Ook de Christuskracht en je Boeddha natuur nemen toe. Hetgeen heel harmonieus en vol scheppingskracht voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de galactische en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit. Je voelt je dan totaler en gevuld met licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn. Entiteiten die je ongemerkt vasthielden in het kleine zelf kunnen voelbaar uit je lichaam verdwijnen. Je Egyptische inwijdingen worden wakker gemaakt waardoor Gaven en meer gezondheid geactiveerd worden en je meridianen voelbaar zuiveren.

Hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke chemie zuiveren

Er kan alleen sprake zijn van totale verlichting als het Universeel Licht door al je systemen en chakras kan aarden. Je mannelijke en vrouwelijke eenheid bereikt door de online groepshealing ook je etherische auralaag en kan je hormoonhuishouding, voedingspatronen, lichaam en hersenchemie zuiveren waardoor het hogere Licht dieper in je hormonen, klieren en cellen doordringt en je lichaam op hogere frequenties zal laten trillen.

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

 

Online deelname

Om mee te kunnen doen met de online groepshealing en replay (beschikbaar tot 3 dagen na uitzending) is je:

computer maximaal 7 jaar oud.
mobiele telefoon maximaal 5 jaar oud.
tablet maximaal 5 jaar oud.

Met een webbrowser daarop:

Google Chrome (versie 65 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)

De online groepshealing en replay werkt over het algemeen ook prima op oudere computers. Maar als je tegen problemen aanloopt, kunnen wij geen ondersteuning bieden. Mocht je echter geen link hebben ontvangen dan kan je natuurlijk tussen 18:45 tot 19.00 uur bellen of mailen.

 

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Wat een krachtige energie. Ik voelde van alles, vooral tintelingen. Ook voelde ik druk op de achterkant van mijn hoofd, bovenrug en schouders. Belletjes/ borrelen aan de rechterkant van mijn zij en buik. Net of er iets los werd gemaakt en geheeld. Het voelde heel apart. Na afloop zat ik letterlijk vast op mijn stoel (zo voelde het) en was ik dromerig. Een dag later ging alles op mijn werk vanzelf en voel ik me heel helder in mijn hoofd."

Jolanda

Vooral 2 dingen vond ik heel bijzonder: Dat ik alle energie die ik weggegeven heb en nog weggeef, weer naar binnen haalde in mijzelf. Ik zag het voor me en voelde meteen het effect, de innerlijk kracht en vrijheid. Het afscheid dat ik mocht nemen van de identificatie met mijn kleine zelf, ook dat zag ik voor me en voelde bevrijdend: dit is mogelijk! Ik hoef het voor niemand te laten, mijn oude gewoontegedrag te handhaven, te blijven geloven dat ik mijn kleine zelf met al haar onzekerheid, twijfels en dualiteit ben. Tot in de kleinste details mag ik vrij zijn. Ik kan het soms nog bijna niet geloven." warme groet en DANK,

Adelheid

Wat was het een fijne ervaring! Heb een diepe warmte in mijn buik en voeten mogen ervaren en ben daarna in slaap gevallen. Nu, enkele weken later merk ik dat ik veel meer energie en echt zin in het leven heb. Het is een soort verliefdheid op het leven zelf en wordt er ontroerd van als ik het schrijf, zo dankbaar voel ik me voor de afgelopen groepshealing en al de andere workshops!
Joke dank voor alles! Liefs Saritha

 

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


 

Tips hoe nu verder na afloop

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties