Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"

Workshop: OT302-2022

Beschrijving

Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

10-02-2022


€25,00

vroegboekprijs

10-02-2022
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"

Berichten van de engelen

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpg

Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8-ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld en de Deva's en werk je bewust of onbewust, samen  met het Rijk van Shamballa, de Bovenwereld en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in hoger bewustzijn, heldere inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Egyptische levens en inwijdingen worden actief

Bij het indalen van je 8 dimensionale ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde en je Goddelijke mannelijke-vrouwelijke eenheid. De Pillar of Light, je hogere zieledelen en je kundalinikanaal worden verder geactiveerd en belichaamd waardoor je in je dagelijks leven een kosmisch mens en meester wordt. Je valt na afloop minder terug in zwarte of reactiviteit en je Onvoorwaardelijk Hart en het er zijn voor je mensen, neemt toe. Ook de Christuskracht en je Boeddha natuur nemen toe. Hetgeen heel harmonieus en vol scheppingskracht voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de galactische en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit. Je voelt je dan totaler en gevuld met licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn. Entiteiten die je ongemerkt vasthielden in het kleine zelf kunnen voelbaar uit je lichaam verdwijnen. Je Egyptische inwijdingen worden wakker gemaakt waardoor Gaven en meer gezondheid geactiveerd worden en je meridianen voelbaar zuiveren.

Hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke chemie zuiveren

Er kan alleen sprake zijn van totale verlichting als het Universeel Licht door al je systemen en chakras kan aarden. Je mannelijke en vrouwelijke eenheid bereikt door de groepshealing ook je etherische auralaag en kan je hormoonhuishouding, voedingspatronen, lichaam en hersenchemie zuiveren waardoor het hogere Licht dieper in je hormonen, klieren en cellen doordringt en je lichaam op hogere frequenties zal trillen.


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

 

Online deelname

Om mee te kunnen doen met de online groepshealing en replay is je:

computer maximaal 7 jaar oud.
mobiele telefoon maximaal 5 jaar oud.
tablet maximaal 5 jaar oud.

Met een webbrowser daarop:

Google Chrome (versie 65 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)

De online groepshealing en replay werkt over het algemeen ook prima op oudere computers. Maar als je tegen problemen aanloopt, kunnen wij geen ondersteuning bieden. Mocht je echter geen link hebben ontvangen dan kan je natuurlijk tussen 18:45 tot 19.00 uur bellen of mailen.

 

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Wat een krachtige energie. Ik voelde van alles, vooral tintelingen. Ook voelde ik druk op de achterkant van mijn hoofd, bovenrug en schouders. Belletjes/ borrelen aan de rechterkant van mijn zij en buik. Net of er iets los werd gemaakt en geheeld. Het voelde heel apart. Na afloop zat ik letterlijk vast op mijn stoel (zo voelde het) en was ik dromerig. Een dag later ging alles op mijn werk vanzelf en voel ik me heel helder in mijn hoofd."

Jolanda

Vooral 2 dingen vond ik heel bijzonder: Dat ik alle energie die ik weggegeven heb en nog weggeef, weer naar binnen haalde in mijzelf. Ik zag het voor me en voelde meteen het effect, de innerlijk kracht en vrijheid. Het afscheid dat ik mocht nemen van de identificatie met mijn kleine zelf, ook dat zag ik voor me en voelde bevrijdend: dit is mogelijk! Ik hoef het voor niemand te laten, mijn oude gewoontegedrag te handhaven, te blijven geloven dat ik mijn kleine zelf met al haar onzekerheid, twijfels en dualiteit ben. Tot in de kleinste details mag ik vrij zijn. Ik kan het soms nog bijna niet geloven." warme groet en DANK,

Adelheid

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


 Tips hoe nu verder na afloop

 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties