Online groepshealing 14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Jezus-Sananda

Workshop: OT307-2025

Beschrijving

Ons 14 dimensionale zieledeel lost de eerste oorzaak op van relatie-verstoring, afhankelijkheid en schaduwgevoelens op onze seksualiteit. Positievere ervaringen ontstaan en het vasthouden van negatieve overtuigingen wordt voelbaar overschreven. Vanuit lichaam en aura leefden we tot nog toe in een veld van oordeel, gekwetstheid en negatieve gevoels- en gedachtensferen waardoor innerlijke Vrede, Genieten, werkelijke Liefde en een gelukkige relatievorm steeds weer verdwijnen. Het oplossen van karma en afgescheidenheid uit het diep onbewuste zal ook na deze helende transmissie zich thuis verder doorzetten waardoor permanent geluk en het interne en externe Heilige Huwelijk ontstaan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

05-06-2025


€27,50

vroegboekprijs

05-06-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing 14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Jezus-Sananda

Elohim Krachtige live/online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

Universele, innige Divine liefdesbanden voorbij de dualiteit

90308334_3260570863972960_7613487748783013888_n.png ...De activatie van ons 14 dimensionale Lichtlichaam en zieledeel tilt ons af van het rad van karma, wedergeboorte en het gevoel van afgescheidenheid. Het lost de allereerste oorzaak van onze karmische thema's en banden op. Ook die van afhankelijkheid, aanpassing en overheerst worden, en van schaduwgevoelens op onze seksualiteit en relaties. Door het helen hiervan trekken we positieve ervaringen aan en worden onze onbewuste negatieve overtuigingen over onszelf en elkaar, en het vasthouden daarvan, geleidelijk aan overschreven. Het oplossen van karma en afgescheidenheid uit het diep onbewuste zal ook na deze helende transmissie zich thuis verder doorzetten. Tijdens de helende channeling en groepshealing opent je prachtige, Oorspronkelijke Zelf!

Geheelde, innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke-vrouwelijke eenheid ontstaan d.m.v. de online groepshealing. Het duwen en trekken aan elkaar lost vanzelf op. Vanuit het lichaam en de aura leefden we tot nog toe in een veld van oordeel, angst en negatieve gevoels- en gedachtensferen met elkaar. Ook macht en onmacht thema's, de meerdere of mindere zijn spelen nog steeds een rol. We houden dat door onvermogen en het niet gezuiverde onbewuste deel van onszelf, zelf in stand en trekken dan ook macht- en onmacht situaties met anderen aan. Vanuit deze matrix vindt 90% van ons functioneren tot nog toe plaats. Innerlijke Vrede, genieten en werkelijke Liefde kunnen daardoor niet stromen terwijl dat is wie we werkelijk zijn! Het witte eenheids (Christus) Liefdeslicht dat binnenkomt tijdens deze zeer krachtige en diepgaande helende channeling helpt onze zielegroepen en de mannen- en vrouwen voorouderlijnen met hun schaduwpatronen tot in ons DNA en onze zielsbestemming te transformeren. Tijdens deze hoge online groepshealing zal ook de 14 dimensionale zwarte Draak van Jezus/Sananda die al het duister en elke dualiteit transformeert, voelbaar binnenkomen en heling brengen.

Heilig Huwelijk en Vreugde worden geactiveerd

14 Dimensionale Kosmische frequenties komen op het hoogste niveau binnen tijdens deze transmissie met Joke ElZiam Nootebos. Ze kunnen nu iedereen helpen om de interne en externe mannelijke-vrouwelijke oorspronkelijke eenheid en Godsvonk te bereiken. Daarmee ontstaat ook heling op het gebied van onze relaties en seksualiteit. Ook stopt de oude pijn-herhalingslus en we stappen uit de oude matrix van onze onbewuste duale ervarings- en zienswijze en uit onze oude overtuigingen. Onze hogere Lichtlichamen en ons 14 dimensionale zieledeel brengt, d.m.v. deze transmissie, voelbaar universele liefde en vreugde in ons gedrag, relaties en dagelijks leven. Ons innerlijk Heilig Huwelijk ontstaat!

Universele Liefde / Bewustzijn / Waarheid / Geluk komt in ons dagelijks persoontje

De groepshealing en transmissie helpt universele Liefde / Bewustzijn / Waarheid tot uitdrukking brengen in ons dagelijks persoontje. Tijdens de groepshealing ervaren we onze 6e t/m 14e dimensie of zieledeel, mede door middel van Jezus-Sananda!

We worden gedurende onze ontwikkeling, die ook na afloop zal doorzetten, steeds oordeellozer en minder onzeker. We staan dan voor onze ziel en ware Zelf, voor onze heilige seksualiteit en de hoogste Waarheid. We worden innerlijk Vrij, onafhankelijk van needings, terugtrekken, (on)macht- of pleasegedrag. We worden door de activatie van ons grotere Zelf en al de 14 dimensies van onze ziel, die binnenkomen door deze transmissie, GELUKKIG!

Het worden van je God-Godin of Goddelijke Vonk

Naarmate onze hogere dimensies of ziele-lichtlichamen vaker worden geactiveerd, gaan ze steeds meer deel uitmaken van ons persoonlijk leven. Zo worden we ons volledig potentieel en onze oorspronkelijke Goddelijke Essentie, de Godsvonk. Tijdens elke workshop en d.m.v. bezoeken aan de Elohim Krachtplaats en helende tuinen met haar lichtcodes, integreert steeds meer van ons Hoogste Zelf,
Ego-ik-sluiers met astrale velden en schaduwgevoelens, vastgezette meningen, pijn, onzekerheid en stellingen verminderen daardoor.
Zo ontstaat ruimte voor een leven vanuit onze universele of Goddelijke Waarheid. Net als voor onze hoogste Liefde, Zuiverheid en Eenheid. Zo worden we in staat gesteld het grotere Geheel te dienen en dienstbaar te zijn zonder onszelf te verliezen. We worden na deze transmissie steeds meer God-Godin. We worden wie we zijn in onze Oorsprong, oftewel de Goddelijke Vonk in het aardse! Hiervoor is de 14 dimensionale groepshealing bedoeld!

Bij deze groepshealing helpen ook mee; de zwarte Draak van Sananda (hoger zelf van Jezus dat angst en het onbewustzijn zuivert) en de Divine-energie van de Krachttuin van het Heilig Huwelijk-Tweelingstraal op de Elohim Krachtplaats. Ook zal het zuiverende Kracht-Vuur van aartsengel Michael meestromen.

Breng de hemel op aarde en de aarde in de hemel

Alles zal voorspoed brengen als de God en Godin in ons menszijn één zijn. Daarvoor moeten we door de schaduw van onze mannelijkheid en vrouwelijkheid heen en die van voorwaardelijke of aangepaste liefde of van seks zonder eenheidshart.
Een grote energiestroom, niet alleen van boven maar ook vanuit de aarde, zal bij de online groepshealing door ons heen komen. Het brengt de hemel op aarde en de aarde in de hemel. Kruin- en basischakra, mannelijke en vrouwelijke houdingen en delen van onszelf verenigen zich in ons! Ook zal er door de helende channeling en transmissie een grote creativiteit en gewijde staat ontstaan!

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

Tips hoe nu verder na afloop


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:


"Krachtig en verhelderend. Ik voelde veel loslaten in m’n onderrug. Na afloop bleef ik nog 30 min. vastgeklonken zitten en ineens besefte ik: ik heb 'het' (mijzelf) 30 jaar gezocht in mijn werk en mijn huis maar: het is al goed - ik ben er. 

"Het valt me de laatste 3 groepshealingen op dat de emoties en gevoelens of de situatie waarin ik op
dat moment zat naadloos aansloten op wat je vertelde tijdens de channeling. Hierdoor ervaar ik bij
elke groepshealing meer herkenning en lijkt het soms of het afgestemd is voor mij als mens.
Dit geeft me rust omdat ik me vaak eenzaam en vreemd voelde op aarde en in mijn lichaam. Durf me
door de workshops en de groepshealingen dan ook beter over te geven aan het leven omdat ik
inmiddels heb geleerd dat dit bij het transformatieproces hoort. De volgende groepshealingen zullen
voor mij plaats gaan vinden in Engeland en Ierland tot begin september.
Had je dit heel graag persoonlijk willen vertellen, maar op 1 of andere manier komt het er niet van.
Weet dat je een bijzondere plek in mijn hart hebt en nogmaals dank dat je er Bent!
Lieve groet,Saritha"

"Tijdens de groepshealing kwamen naar mijn idee sterke energieën vrij. Ik kon de warme sensatie onder mijn voeten goed voelen, en hoe deze energie via mijn benen naar de rest van mijn lichaam verplaatste. Ook voelde ik bij de integratie van het nieuwe mannelijke en vrouwelijke een bepaalde energie ter hoogte van mijn buik. Bij het inbrengen van de drakenenergie leek het alsof mijn energie iets ruimer werd.

"Lieve Joke, allereerst wil ik je laten weten dat ik ontzettend dankbaar ben dat ik je heb mogen ontmoeten
en dat het transformatieproces zich telkens meer op een diepere laag mag doorvoelt worden. Het
klopt dat de ontmoeting met mijn waarschijnlijke tweelingziel ervoor heeft gezorgd dat ik bij Elohim
terecht ben gekomen
In het afgelopen jaar is er veel veranderd in me en had ik nooit kunnen bevroeden op welke wijze...Het houden van
deze man leert me veel over mezelf en over onvoorwaardelijk liefhebben zonder needings en durven los te laten.
Vindt het tweelingziel proces en het daaruit voortkomende transformatieproces soms erg zwaar
naast de levenservaringen die ik al heb opgedaan in dit leven en zou er wel eens mee willen
stoppen... Maar goed de momenten dat het rustiger en stiller in mezelf wordt nemen door de online groepshealingen ook toe,
evenals de andere kijk op de binnen en buitenwereld en de wereld van eenheid en afgescheidenheid".

De gechannelde tincturenwerkingen waren ook voelbaar, en bij het trollenbos tinctuur begon ik ook een paar keer te gapen en liet veel oud los. Tijdens de online transmissie schokte mijn lichaam soms, gaapte ik regelmatig, en op een bepaald punt begon mijn linkeroog te tranen. Na de transmissie voelde mijn energie, lichaam en aura een stuk ruimer. Later die avond kreeg ik wat spierpijn en voelde ik tintelingen en energie op mijn linkerkant. volgens mij ruimde ik veel op. De volgende dag voelde ik het nog doorwerken. Toen ik een week later op de Elohim Krachtplaats was voelde ik weer tintelingen op mijn linkerkant. Ik heb toen de tijd genomen om in elk deel van de tuin even rustig te mediteren. Al met al was dit weer een hele fijne transmissie. Het voelt dat het oplossen van de persoonlijkheid echt een mooie ontwikkeling is :) Bedankt iedereen!"

Groetjes, Jurgen

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


 Verdere ondersteuning

 

Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen