Elohim Krachtplaats

Vrouw in octaeder.jpgDe Elohim Krachtplaats (5,5 ha gelegen in Veelerveen, Groningen) ontwikkelt zich vanaf 1989 als spiritueel centrum en woon-werk gemeenschap voor de multidimensionaal Ontwaakte Mens en Nieuwe Aarde. Ze is een sacred site en een krachtpunt voor de wereld evolutie. De Krachtplaats met 30 Helende Tuinen functioneert in een wereldwijd en interdimensionaal netwerk, welke resoneert op Universele Liefde, Eénheid en de Nieuwe Tijd.

Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je een stukje nieuwe Aarde

De sluiers tussen jouw eigen hogere dimensies en je aardse zelf worden dunner op de Krachtplaats en in de multimensionaal helende tuinen. Je volledige potentieel, ziel en ware Essentie openen zich bij elk bezoek verder en je voelt je helder, liefdevol, blij en dieper geaard. Alles is meer één in je. In totaal zijn er 30 Helende Tuinen, bekijk ze hier.

De Krachtplaats werkt als een Divine masterhealer

De Elohim krachtplaats, multidimensionaal helende tuinen, spirituele opleidingen, verblijfsmogelijkheden, de edelstenen en zelfrealisatie tincturen uit de spirituele winkel, dragen de lichtcodes die in de bezoekers eenheid, Gaven, zelfrealisatie en een geluksgevoel openen.

Fantastisch Thuisgevoel

Tuinadoptanten in de tuin.JPG

Direct als je bij het Elohim Centre uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het dieper geaarde licht. Het transformeert kindertijd, duale, gekwetste of onzekere gevoelens en ziekte. Ziel, zieledoel en je oorspronkelijke essentie worden geactiveerd. Alles loopt er meer synchroon en is multidimensionaal bezield. Dat voel je ook aan de planten, edelstenen en de mensen. Zielenmaatjes zullen elkaar er gemakkelijker treffen. Eerst bij aanvang van je wandeling voel je je nog gewoon, vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent geleidelijk aan je ware zelf. Je ervaart een thuisgevoel, rust en een ruimer hart en bewustzijn.

 

Lees hier: Ontstaan & Werking van de Elohim Krachtplaats
De Krachtplaats bevordert je Spirituele ontwikkeling en Eenheidsgevoel

Spirituele verlichting van je relatie- en basischakra

N07A2805.jpgNergens anders ter wereld activeren krachtplaatscodes naast het geestelijke, zo diepgaand ook het eerste en tweede chakra en lichaam. Door het eenheidsliefdesveld dat uit de Aarde komt, ontwikkelt ieders hoger bewustzijn, de hogere liefde en de eenheid met de natuur zich steeds verder in het dagelijks functioneren en lichaam. Van elke vortex (leycentrum) in de verschillende zelfrealisatie bezoekers tuinen is ook een bio tinctuur beschikbaar zodat het innerlijk groeiproces zich ook thuis verder kan ontvouwen.

Het hoger licht is op de Elohim Krachtplaats voelbaar als een zachte, sacrale, kristallijne lichtsfeer die geborgenheid, liefde en zachtheid activeert. Iedereen is er meer zichzelf, open en in eenheid met de natuur. Maar het licht van de Liefde brengt soms ook de niet-liefde, pijn, boosheid of de zwaarte omhoog. De Krachtplaats en het spirituele centrum werken als een Divine masterhealer en helpen tijdens een bezoek of verblijf steeds een beetje verder, te transformeren en verlichten hen die verder gaan naar de volgende ontwikkelingsstap van de bedoeling van hun ziel en ware Essentie.

Kosmisch Mens en Meester worden

De hogere dimensies (ook van de Elohim edelstenen en bio zelfrealisatie tincturen) helpen om een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld, het lichaam en Moeder Aarde. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. De mens die op bezielde eenheidswijze leert omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk verkrijgt inzicht, liefde, scheppingskracht en geneeskracht tot in de hoogste geestelijke zowel als fysieke dimensies en ontwikkelt het volledig potentieel en een liefdevolle dienstbaarheid zonder weggeefstand. De Elohim Krachtplaats en het Elohim Centre ondersteunen de nieuwetijds mens bij het Ontwaken en vorm geven aan een nieuwetijds wij-maatschappij.

Nieuwetijds woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth"

In de paradijselijke energie van de Elohim Krachtplaats bevindt zich ook de nieuwetijds vortex (leycentrum) "The Diamond New Earth". De gemeenschap (10-15 pers.) bestaat uit vaste teamleden en bewoners, zowel als vrijwilligers die voor korte of langere tijd meewerken in de Elohim organisatie. Hogere liefde, verruimd Bewustzijn, heldervoelende gaven, non dualiteit en egoloosheid worden er beoefend en vertaald naar effectief werken en subtiel voelend omgaan met elkaar. Net als dat er afstemming is met de natuur(spirits), Moeder Aarde en de Bovenwereld. Je kunt daarbij een organisatie verwachten dat spiritueel, professioneel en zakelijk is. Ook buiten de Krachtplaats resoneren meer dan 12000 Lichtwerkers mee met het centrum en haar nieuwsbrieven.

Lees meer over de nieuwetijds gemeenschap