Beroepsopleiding Magic Merlin Healer

Blauw licht, straal.jpg

Merlin brengt met de transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") tijdens de workshops, de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië! Deze Magische Merlin healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam voortaan channelen als Magic Merlin Healer. Voor jezelf, anderen, vertrekken, gebouwen, organisaties, tuinen en de Aarde! Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwd tijdens deze sprankelende en betoverende opleiding! Magic Merlin Healer (M). Het is healen vanuit je magische kind met de Absolute Krachten. Eenheidssferen, Feng shui, aarding, zuivering, kristallijnen of ontspannen energie kan worden aangebracht in lichaam, geest of vertrek. Je leert werken met geweldige Magic Healingpowers voor mens en dier, op afstand of live.

Een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magische tools zonder dat je (opnieuw) hoeft te leren. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijk kind als ook het kosmische in zichzelf laten stromen. Voorbij alle niveaus van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak. Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin-tools, met joy, schenkt.

Meer over de Merlin Merlijn opleiding

Opgetild in een universeel Bewustzijn door Merlin, Merlijn, ervaren we geen afgescheidenheid, maar een oneindige realiteit. Beperkende gezichtspunten lossen op in de toverwereld van Merlin. In kosmische Eénheid kan alle Magie, het toveren en Merlin healing in een handomdraai plaatsvinden. Voor hen die er aan toe zijn staan de deuren van de Hof van Eden open. Onze Ware Magische Natuur zal ontwaken, net als natuurlijk Magisch healerschap. Je zult werken met de hoogste Liefde-Magie!

Een opleiding om je Healingstools en kennis niet alleen voor anderen in te zetten, maar tegelijkertijd ook om jezelf op de meeste plezierige Merlin wijze, verder te ontwikkelen, hoeveel je ook al "gedaan hebt".


De draken van Merlijn

Merlin kent alle kleuren Draken. Deze Draken, hun berijders (de workshopdeelnemers) en Merlin zijn aspecten van de Elohim-Scheppende engelen die alle dimensies met de kracht van Eén berijden. Een geweldige ervaring die zal ontstaan tijdens de opleiding! Hieronder een paar aspecten:

Blauwe Kundalini draak

Zij die de Kosmische-Aardse Kundalini, blauwe Merlijn Draak en alle Elementen kunnen berijden aarzelen niet om in de Power van de hoogste Intentie, Wil en Geest-Kracht te stappen. Bij hen ontwaken de Sushuma, Ida- en Pingala-kanalen tot hun volledige kracht in de wervelkolom (kundalinikanaal).

Groene Essentie draak

De groene Merlindraak en de hoogste Essentie of kosmische blauwdruk van Water brengen ons het geschenk van helende klanken, geneeskrachtige planten en kleurenacupunctuur als healingstool.

Gouden Intelligentie draak

Merlins Gouden Intelligentie Draak, Aarde en Lucht brengen het perfecte plaatje en het perfecte orgaan over op zieke lichaamscellen.

Het berijden van alle draken

Zij die alle kleuren Draken (van de binnenkomende tools) berijden zullen niet alleen het hoogste Bewustzijn (Geestkracht) belichamen, maar uiteindelijk ook de universele Liefde; Sekinah die alles omarmt en bijeenbrengt in Eenheids-Liefde. Maria, Maria Magdalena, Quan Yin, Lady Nada en Isis dragen delen van haar energie. Zij allen zullen met ons samenwerken tijdens de sprankelende Merlijn workshops.


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 2 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie


Ervaringen van deelnemers:

"Ik heb de Magic Merlin Healer opleiding gedaan en volg daarnaast een aantal losse opleidingen zoals kristalleggingen e.d.

De opleiding heb ik als bevestigend ervaren, een mooie aanvulling op mijn spirituele proces. Ik laad echt op en kan weer zelf verder na een workshop... De persoonlijke sessies zijn mooi, krachtig en een boost voor mijn verlichtingsproces.

De opleiding heeft het proces van mijn hoofd en denken loslaten versneld. Daarnaast is ook de laatste twijfel aan de hogere dimensies en mogelijkheden daarin losgelaten. Er komt steeds meer overgave. Ik gebruik de Merlin tools dagelijks voor mezelf en regelmatig voor anderen. 

De energie op de Krachtplaats is waar ik mijn hele leven naar op zoek ben en op multidimensionaal niveau ervaar ik dit op het Elohim Centre. De krachttuin speelt dan ook een grote rol."

ColindaElohim opleidingsdocente Joke ElZiam Nootebos

joke 2023

Ervaren en professionele Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft alle workshops, spirituele opleidingen en (E-) cursussen zelf. Ze opent voor de student multidimensionale ervaringen, vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid, haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld en haar professionaliteit. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken en ermee te functioneren in beroep en privé. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, de multi-dimensionaliteit van alle zielelagen en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind werk, fysieke problemen en schaduw-, familie- en collectieve patronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt naast opleidingen, vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats. Haar Missie is haar lust en leven. Zelf heeft ze sinds 1989 duizenden één op één consulten gegeven en alhoewel ze dat nu niet meer doet, geeft ze met liefde al haar kennis en ervaring door.