Beroepsopleiding Relatie Reader Healer Coach

man - vrouw eenheid.jpg

Tijdens de korte Elohim beroepsopleiding "Relatie Healer Reader Coach" leer je diepgaand jezelf kennen,  alles wat je tegenkomt op relatiegebied en hoe daarmee om te gaan vanuit de hoogste bedoeling van jullie zielen. De relatie met je Divine essentie, ziel en innerlijk kind, je talenten, mannelijkheid en vrouwelijkheid, seksualiteit, komen uitgebreid aan bod. Je zult herhalingslussen op het gebied van relaties en de juiste persoon al dan niet aantrekken doorbreken en doorzien. Net als onbewuste haakjes en needings naar elkaar. Ook leer je hoe je de doelgerichtheid en daadkracht van je innerlijke man achter de gevoeligheid en liefde van je innerlijke vrouw kunt zetten en hoe je met je vrouwelijkheid je eigen mannelijke kracht kunt ondersteunen en liefhebben.Je wordt completer en je relaties zullen helen en je echt gelukkig maken!

Bij jezelf zowel als anderen leer je tijdens de opleiding te readen, coachen en healen op al dergelijke aspecten. Ook seksualiteit als probleem en als verdiepende schoonheid, het Heilig Huwelijk, komen aan bod en leer je helen en coachen.

Je leert readen wat er op onbewust niveau in relaties speelt en hoe je dat aangaat, communiceert, coacht en healt.

Het thema zielenrelaties wordt diepgaand meegenomen tijdens deze Elohim Relatie Reader Healer Coach beroepsopleiding. Net als koordverbindingen, zieleafspraken, vorige levensrelaties en zielengroepen.

 


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie

 


Wat studenten vermelden na het volgen van 5-10 workshop modules

"Ik voel sinds kort een stem in mijn buik, echt een weten in mijn buik, die af en toe echt concreet dingen zegt. Het is de innerlijke leiding die ik dan voel. Dat is heel mooi om te voelen, dat ik dat ook ben. Dat iets ‘mij de weg wijst en aanstuurt’."

"Spiritualiteit wordt steeds meer iets dat ik overal voel, door mijn hele leven heen. Vroeger ging ik, zeg maar, op maandagavond  naar de yoga dat was dan mijn spirituele uurtje,. . en voor de rest was ik gewoon aan het werk. Nu zit het overal in, ook in mijn relatie. Nu kan ik er ook over praten. In het begin vond ik het spannend om er met mensen over te praten, was ik bang dat ze me raar zouden vinden. Het is nu zo’n groot onderdeel van wie ik ben. Alsof ik wil verbergen dat ik krullen heb, ofzo. Dat kan niet."

 Elohim opleidingsdocente Joke ElZiam Nootebos

joke 2023

Ervaren en professionele Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft alle workshops, spirituele opleidingen en (E-) cursussen zelf. Ze opent voor de student multidimensionale ervaringen, vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid, haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld en haar professionaliteit. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken en ermee te functioneren in beroep en privé. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, de multi-dimensionaliteit van alle zielelagen en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind werk, fysieke problemen en schaduw-, familie- en collectieve patronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt naast opleidingen, vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats. Haar Missie is haar lust en leven. Zelf heeft ze sinds 1989 duizenden één op één consulten gegeven en alhoewel ze dat nu niet meer doet, geeft ze met liefde al haar kennis en ervaring door.