Satsang bijeenkomst met Joke en Sebastiaan

Workshop:

Beschrijving

Op deze zaterdag geven Joke ElZiam Nootebos en Sebastiaan Kahle een Satsang-bijeenkomst op de Krachtplaats in Veelerveen voor al diegenen die uit de ik-matrix willen breken en Vrij willen zijn. Dit gaat voorbij aan spirituele ontwikkeling. (Satsang betekent samen inbrengen/ samenzijn in Goddelijke Waarheid). Neem je vragen mee zoals waar je tegen aan loopt bij het loslaten van je ik-gevoelens, reacties op elkaar en je verlangen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang bijeenkomst met Joke en Sebastiaan

Op zaterdag 9 maart geven Joke ElZiam Nootebos en Sebastiaan Kahle een Satsang-bijeenkomst op de Krachtplaats in Veelerveen voor al diegenen die uit de ik-matrix willen breken en Vrij willen zijn. Dit gaat voorbij aan spirituele ontwikkeling.
(Satsang betekent samen inbrengen/ samenzijn in Goddelijke Waarheid). Neem je vragen mee zoals waar je tegen aan loopt bij het loslaten van je ik-gevoelens, reacties op elkaar en je verlangen.

joke 2023                                                                            Sebastiaan.jpg

Iedereen is bezig met problemen oplossen, er te komen, denkt dat Ontwaken een enorm gebeuren is en echt geluk begint als je verlicht wordt...   

  • Vraag je je af wat nu de bedoeling of zin van je leven is?
  • Hoe je je moet gedragen? Je voelt je Goddelijk Zelf maar ook je persoonlijk zelf ...
  • Weet je niet wat je wilt?
  • Of voel je je niet gezien of gewaardeerd genoeg en weet je niet hoe dat ten opzichte van je grote en bewuste Zelf?
  • Hoe om te gaan met duale gevoelens zoals boosheid en teleurstelling in het leven, jezelf of in elkaar
  • Vind je non dualiteit lastig; je wordt immers vaak genoeg geïrriteerd?
  • Moet je altijd Goddelijke Liefde voelen als je Ontwaakt bent?
  • Wanneer ben je verlicht en heeft dat te maken met je grote Zelf worden?

Mogelijk voel je ook een laag in jezelf die als weerstand voelt wanneer je je bezig blijft houden met meer liefde worden of zingeving vinden, anderen willen helpen, je toekomst veilig te stellen of te werken aan een perfectere Jij...  

Op deze dag zullen er lezingen en Eenheids-stilte meditaties zijn waarbij je de ik-loze Oneindige Staat letterlijk zult ervaren zodat je uit je oude matrix kunt breken....

Wat is er nog meer te doen naast lezingen, stilte-meditatie en satsang-vragen:

Joke ElZiam Nootebos zal een gechannelde transmissie geven om te ervaren wIe je Werkelijk Bent als grote Eenheid met Alles....
Op deze dag krijg jij van Joke of Sebastiaan ook antwoorden op vele vragen (ieder wordt geacht vragen in te brengen en actief deel te nemen aan de vraag en antwoord- Satsang)
Je kunt ervaren welke edelsteen of tinctuur jou specifiek kan ondersteunen bij het worden van de grote Eenheid met alles, bij het Vrij en Verlicht Zijn.
Ook zul je anderen (leren) adviseren en kun je gebruik maken van de Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats. Deze zijn bedoeld, en door de Bovenwereld en Joke geactiveerd, voor planetaire en individuele verlichting.

Wil je verdere verdieping:

Ook een jaaropleiding met Joke ElZiam Nootebos is mogelijk.

Denk ook aan de online satsangavonden van Sebastiaan waarbij je ook kunt reageren en, indien ruimte, persoonlijke coaching kunt krijgen.

 

Leestekst:


Wat is Ontwaken?
Je begrijpt dat je niet je ego-ikje bent en neemt waar hoe dat ikje functioneert. Door inzet en waarneming onthecht je van dualiteit, reactiviteit, het vasthouden aan oordelen en eigen vastgezette meningen. Ook let je erop dat je je gedachten en gevoelens niet stapelt tot een verhaal en dat verhaal niet deelt met anderen. Het is de oorzaak van al je lijden. Als uiteindelijk jij en de verhalen in je hoofd stoppen, er geen vastgezette mengen nog oordelen meer zijn, neemt Liefde toe. Je Ontwaakt vanzelf in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je Oorspronkelijke Zelf terwijl je je gedachten innerlijk laat kwebbelen zonder identificatie ermee. Dat waarover zoveel mystici en guru’s in alle tijden spreken is nu bereikbaar, zeker op de Elohim Krachtplaats die er voor bedoeld is!

Wat is Verlichting?
Je bent Ontwaakt, snapt Wie je bent en laat je denken, doen, handelen en gevoel steeds meer vanuit je Onvoorwaardelijk Hart komen en niet apart. Dat is een lange training. Je Hart krijgt de leiding over je functioneren en je onthecht jezelf steeds verder van afgescheidenheid, oordelen, afhankelijkheid, reactiviteit, liefde of waardering willen of dualiteit. Ga daarom steeds met je aandacht naar wat er nu is, naar het gesprek of werk en wees er volledig bij met je hart een aandacht. geef ieders mening bestaansrecht, denk niet in goed of fout. Zit nergens anders met je hoofd dan bij wat er NU is en train dat. Vind nergens wat van, houd je niet bezig met morgen tenzij alleen in dat moment dat je bijvoorbeeld je vakantie of boodschappenlijstje moet plannen of denkt aan het telefoontje dat je moet doen. Daarna is het weer weg. Leef niet vanuit houdingen, aanpas en beschermingsmechanisme van wat je gister en in je verder verleden aan lijden is overkomen maar in het hier en nu! Je Ontwaakte mind en bewustzijn ontstaan als je jeZelf begint te kennen als de innerlijke Stilte, Liefde, Rust en Ruimte van je Ware Essentie. Als Diegene die onder al je gedachten, gedrag en gevoelens aanwezig is. Zo groei je verder naar de staat van Verlichting.

Wat is Godrealisatie en Overgave
Naarmate je verder hiermee aan de gang gaat opent je volledige Hart, scheppingskracht en Godsvonk realisatie in al je chakra's en word je dienstbaar aan je mensen, het grotere geheel en je Goddelijk Plan. Meer zuiveringen vinden plaats en je gaat door angsten heen. Het universum zal met je samenwerken en door je heen werken. Nu je hunkert naar volkomen Overgave, en dan de matrix van je laatste ik-oppasser oplost, breekt GENADE je laatste schil. Dat kun je zelf niet doen en gebeurt op je kosmische tijd. Daarna voel je één met alle mensen, al het leven, met Gaia, de Bron en met je eeuwig Zelf en ben je het Geluk en de Vreugde.