Introductie workshop Elohim opleidingen en merlijnhealing

Workshop: 150-2023

Beschrijving

Introductie workshop voor spirituele Elohim opleidingen, (E-cursussen+weekend workshops). Vanaf 11uur kun je de Helende Tuinen + Krachtplaats bezoeken. Vanaf 13 uur start de workshop waar je kennis maakt met de manier van lesgeven van Joke ElZiam Nootebos, de groepssfeer en Merlijn. Stel je vragen, geniet van de channelings, de praktische en kosmische healingen en kennisoverdracht! En niet te vergeten de contacten met de gelijkgestemden Lichtwerkers
Lees de volledige tekst

Data & prijzenIntroductie workshop Elohim opleidingen en merlijnhealing

Introductie workshop spirituele opleidingen, (E-cursussen en weekend workshops) en Merlijnhealing

Maak kennis met de manier van lesgeven van Joke ElZiam Nootebos, de sfeer van de groep, Merlijnhealing, de helende tuinen, de Krachtplaats en met de Elohim Opleidingen. Stel je vragen en geniet van de channelings, de praktische en kosmische healingen en kennisoverdracht! En niet te vergeten de contacten met medestudenten en gelijkgestemde Lichtwerkers. Tijdens de introductie dag zullen we ook kennismaken om met Merlijn en de helende Gaven die ie aan je doorgeeft, te werken. Tijdens de spirituele beroepsopleiding zowel als in de introductie workshop leer je healing-, reading-, coachingsvaardigheden. Je leert dit ook zelf toepassen op anderen.

Doel van het Elohim Centre en de spirituele opleidingen

Het doel van de Elohim University en de opleidingen is de integratie van al je hogere zieledelen, je Godsvonk en volledige potentieel. Vanuit deze innerlijke ontwikkeling word je tevens opgeleid tot Healer-Reader-Coach.  Je leert tijdens de Elohim opleiding je hogere Gaven en zieledelen openen, integreren en ervaren. Je ontvangt kennis en inzichten over je hogere (liefde-vreugde-bewustzijn-) delen en leert hoe je dit in het dagelijks functioneren of in een eigen praktijk kunt toepassen.

 

Kennismaken; kom naar de introductie workshop!

Tijdens de spirituele beroepsopleiding zowel als in de introductie workshop leer je healing-, reading-, coachingsvaardigheden. Je leert dit ook zelf toepassen op anderen. Ook maak je live kennis met Merlijn healing en helende channelings/transmissies!

 

madeliefjesveld.jpg

Tijdens de introductie workshop

Tijdens de introductie workshop zullen we net als in de spirituele beroepsopleiding (ingewijde) kennis, helende channelings, heling, satsang en antwoorden op vragen ontvangen.

Voorafgaand aan de introductie middag kunnen smorgens kosteloos de Helende Elohim Tuinen worden bezocht en de edelsteenwinkel

Je kunt in de helende tuinen of in het hoofdgebouw ook je meegebrachte lunch nuttigen.

Flinke korting

Een tuinkaartje kost normaal €13,50 en een workshop dagdeel € 100,-. Je geniet nu dus flinke korting

De introductie workshop staat op zichzelf en kan je een onvergetelijke ervaring brengen

Tijdens deze multidimensionale introductie workshop zullen we ook ingaan op kortere en langere opleidingsmogelijkheden voor thuis- en als Elohim live studie.

 

Algemeen over Elohim onderwijs en opleidingen:

Doel van het Elohim Centre en de spirituele opleidingen

Het doel van de Elohim University en de opleidingen is de integratie van al je hogere zieledelen, je Godsvonk en volledige potentieel. Vanuit deze innerlijke ontwikkeling word je tevens opgeleid tot Healer-Reader-Coach.  Je leert tijdens de Elohim opleiding je hogere Gaven en zieledelen openen, integreren en ervaren. Je ontvangt kennis en inzichten over je hogere (liefde-vreugde-bewustzijn-) delen en leert hoe je dit in het dagelijks functioneren of in een eigen praktijk kunt toepassen.

Samenwerken met Merlijn en de Bovenwereld je Gavens activeren

Je oefent tijdens de opleiding en workshops ook om met helende en coachende Gaven te werken nadat ze meer zijn geactiveerd. Je leert samenwerken met Merijn waarvan je healingstools (en blijheid) ontvangt die nog veel verder gaan dan Reiki en die komen vanuit het Absolute! Mooie Krachten dus! Je ontvangt tijdens elke opleidingsmodule diepgaander het Liefdes-Eenheidsbewustzijn dat zijn positieve invloed zal hebben in je omgang met anderen, de natuur en haar Spirits en in je beroep.

The Diamond New Earth Lichtfamily

Tijdens de Elohim opleiding of workshops zul je op jouw manier gaan bijdragen aan een nieuwe maatschappij van Mensen die vanuit de ziel, het wijgevoel, eenheidgevoel en het ware Zelf functioneren en die dit doorgeven en voorleven aan anderen. Lichtwerkers die d.m.v. het multidimensionale Elohim onderwijs zich innerlijk ontwikkelen (en vaak ook een vakopleiding er volgen) behoren tot "the Diamond New Earth Lichtfamily". Net als de meer dan 10.000 lezers van de Elohim nieuwsbrieven. Het is een grote groep Lichtwerkers die met elkaar resoneren en energetisch verbonden zijn in nieuwetijds eenheidsbewustzijn en hart. Al deze Lichtwerkers verlangen naar een liefdevollere, eenheidsmaatschappij en willen daaraan bijdragen. Velen passen het geleerde reeds toe in hun eigen Healing-Reading-Coaching praktijk en weer anderen zijn en worden het eenheidsliefdesveld gewoon in henzelf. Tijdens de studie leert de student/deelnemer tevens als kanaal met de Bovenwereld (Merlijn, engelen en Lichtmeesters) op gemakkelijke wijze samen te werken. Ook leer je als student cliënten /medecursisten begeleiden bij dezelfde innerlijke ontwikkeling en cliënten te coachen, inzichten en (readings-) adviezen te geven zowel als te healen.

Zijnsstaat, eenheidsgevoel, rust, bewustzijnsverruiming, meesterschap en bezieling

Het multidimensionale dieperliggende contact met jezelf, alsmede het vrijkomen van blokkades, door het indalen van je grotere Licht, zal je veel innerlijke rijkdom, een onderliggend geluksgevoel en een diepe vrede brengen.
Je Zijnsstaat, eenheidsgevoel, rust, bewustzijnsverruiming, liefde, meesterschap en bezieling zullen al na slechts 1 jaar opleiding zeer gegroeid zijn! Net als enorm veel spirituele coachings- en vakkennis. Ook je intuïtie, healingcapaciteiten, invoelend vermogen en de zich ontvouwende heldere Gaven activeren in 1 jaar enorm. De diepgaande innerlijke zielsgroei en multidimensionaliteit die ontstaan zal je een groot rijkdomgevoel geven wat niemand je meer af kan pakken! Het maakt je blij en stralend, net als het doorgeven ervan! Een Elohim opleiding kun je in 1 jaar doen maar je mag er ook 2 jaar over doen.

 


Een workshop of opleidingsmodule is onderdeel van de Elohim (beroeps)opleidingen maar kan ook los worden gevolgd:

Agenda workshops

Jaaropleidingen

Boek tijdig je overnachting

Overnachten in een chalet op de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen. Doe dit vroegtijdig want niet voor alle cursisten is er een blokhut of chalet beschikbaar! Kamperen is echter ook mogelijk.