E-cursus Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan

E-learningpakket: NS
Deze module behoort tot de opleiding: NS
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Word een Magiër die de hogere Krachten van de Natuurmagie belichaamd. En die dat als "kanaal" voor universele Liefde kan toepassen. Leer werken met edelstenen, de natuurgod Pan, met Deva's, Moeder Aarde al haar Natuur-Spirits, met Creatie kracht en heilige Magie. Er vindt geweldige healing plaats op je ziel en dat voel je! Je ziel wordt voelbaar verbonden met alle planten, natuurwezens en stenenwezens. De natuurgod Pan brengt je lichaam in een hogere trilling waardoor deze verbinding met de natuur ook diep kan doordringen in je functioneren.
Lees de volledige tekst

E-cursus Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan

Een E-cursus die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je aanzet tot het worden van een Lemurische Ingewijdene en Sjamaan die in eenheid met de natuur en haar genezende producten leert leven.

sjamaan 2.jpgWord een Magiër die de hogere Krachten van de Natuurmagie belichaamd. En die dat als "kanaal" voor universele Liefde kan toepassen. Leer werken met edelstenen, de natuurgod Pan, met Deva's, Moeder Aarde al haar  Natuur-Spirits, met Creatie kracht en heilige Magie. Er vindt geweldige healing plaats op je ziel en dat voel je! Je ziel wordt voelbaar verbonden met alle planten, natuurwezens en stenenwezens. De natuurgod Pan brengt je lichaam in een hogere trilling waardoor deze verbinding met de natuur ook diep kan doordringen in je functioneren.

Voorbij het "ego-ik", voel je jeZelf, 13 dimensionaal geactiveerde helende producten en de Natuurmagie. Vanuit je multidimensionale ware Zelf open, ontvang, geef en heel je op alle niveau`s van Creatie.

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf.
Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van heling en creatie vanuit de Natuurspirits en Moeder Aarde. Deze hoog uitgelijnde creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en voor jou als aankomend Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan praktisch ter beschikking komt middels deze E-cursus.

klik hier om verder te lezen

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: