E-cursus Relaties, seksualiteit en Ontwaken

E-learningpakket: Relatie
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Deze E-cursus neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware (subtiele) Zelf en Essentie op het gebied van relaties en seksualiteit. Joke geeft diepgaand inzicht in de betekenis van seksualiteit en beschrijft helder het verschil van beleving en benadering tussen man en vrouw (mannelijk en vrouwelijk). Met het lezen van de teksten ervaar je en leer je om de (lastige) relatie en de intimiteit te zien als de ultieme mogelijkheid tot groei naar verlichte relaties en je staat van Ontwaken.
Lees de volledige tekst

E-cursus Relaties, seksualiteit en Ontwaken

Wil jij:

  • Een gelijkwaardige relatie op zielsniveau, met voldoende onafhankelijkheid en eigenwaarde?
  • In je seksualiteit de eenwording van jouzelf ervaren op lichaam, geest en zielsniveau en de goddelijke vonk ontmoeten in de ander? Welke jouw subtiele ziel tijdens de seks zich veilig voelt en open blijft?
  • Samen met je partner vreugdevol spelen en genieten van de liefde die jullie Hart doet Ontwaken?
  • De angsten, de twijfel en de weerstand in je relatie en seksualiteit doorzien en transformeren terwijl je dicht bij jezelf blijft?
  • Wil jij je partner en jezelf echt ontmoeten op alle lagen en optillen op het pad van transformatie?
  • Inzicht krijgen in de verschillen van beleving in de seksualiteit van man(nelijk) en vrouw(elijk)?

Liefde, verbinding.jpgDeze E-cursus met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg  van het belichamen van je ware (subtiele) Zelf en Essentie op het gebied van relaties en seksualiteit. Joke geeft diepgaand inzicht in de betekenis van seksualiteit en beschrijft helder het verschil van beleving en benadering tussen man en vrouw (mannelijk en vrouwelijk). Met het lezen van de teksten ervaar je en leer je om de (lastige) relatie en de intimiteit te zien als de ultieme mogelijkheid tot groei naar verlichte relaties en je staat van Ontwaken. Daarmee is deze Elohim E-cursus een prachtige combinatie van theoretische kennis en praktisch inzichten om je thuis te ondersteunen op je pad naar de intieme goddelijke en multidimensionale relatie met je Zelf en een eventuele partner.

klik hier om verder te lezen

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: