Pillar of Light, Goddelijke mannelijkheid, vrouwelijkheid


goudencirkel.jpgDit is een kort fragment uit de "online channeling," Pillar of Light, Goddelijke mannelijk  vrouwelijkheid"

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, activeer je creatiekracht voor jezelf en de nieuwe maatschappij! Creëer de Droom waarvoor je geboren bent.

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam. Dan is alles wat je bent en doet er voor het nieuwe Licht van deze 7e Gouden Tijd/aarde-periode. Help je Droom voor deze incarnatie uit te doen komen. Zuiveringen zijn daarvoor nodig. Versla je collectieve en ego-angst en pijn-draken!

 

De totale e-learing, healing en channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier
Klik onderaan de tekst voor het gratis fragment 

Gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 9 minuten

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Reacties:

De 'ontaarde' mannelijke en vrouwelijke kracht roeren zich de laatste maanden stevig in mij, dus het thema paste prachtig.
Haast fysiek leken lagen te worden afgepeld, wat bevrijdend voelde, maar waardoor mijn lichaam kleiner, lichter en gevoeliger leek dan ervoor. Een situatie die ik niet direct als heel prettig ervoer, want kwetsbaar.

Nu, een dag later lijkt nog steeds de fysieke begrenzing van mijn lijf in beroering, voelt het minder stevig/materie dan eerder.
De verleiding is groot om het maar snel weer 'dicht te metselen', terug naar de vertrouwde staat.
Anderzijds voel ik ook de uitnodiging om te verkennen hoe het is om die vertrouwde grens te verleggen. Het licht binnen meer met het licht buiten te verbinden, door niet star vast te houden aan dat fysieke lijf.

Het voelt eigenlijk als kleiner worden en groter worden tegelijk. Iets van de fysieke 'ballast' weg, maar tegelijkertijd energetisch meer ruimte innemen. Lichte ruimte. Van een lichtheid die ik maar moeilijk met mezelf kan combineren, maar die in de andere sferen waarmee ik ook verbonden ben zo vanzelfsprekend lijkt.

Het was niet een heel weloverwogen keus om de meditatie te bestellen, ingegeven door diezelfde dualiteit als die ik hierboven beschrijf. Maar het is maar fijn dat in zulke gevallen niet altijd het verstand het laatste woord heeft, dat iets als de ziel zich er bij tijden stevig tegenaan bemoeit.
Want ik zit hier nu geloof ik gewoon te beleven dat ik 'een golfje ben op de oceaan'. Dat de weerstand er niet toe doet, dat ik uiteindelijk het licht ben dat ik in mij draag. En dat dat licht in stevigheid wellicht niet onder doet voor het vertrouwde vlees en bloed. 

Antwoord van Joke 
Wat prachtig hoe je woorden kunt geven aan je innerlijke processen en de weerstanden van het fysieke lichaam versus de oceaan, als gevolg van het meditatie thema in jou!
En hoe je beiden (nog) kunt zijn en steunen; het golfje en de oceaan. Wie volg je en steun je in het dagelijks leven? Met wie voel je je het meest geïndentificeerd? Weet je, zolang we in een fysiek lichaam rondlopen, zijn we gebonden aan materie en de wereld van dualiteit en kan er altijd een ervaring van weerstand zijn, in je lichaam, tegen iemand anders ... zolang we onze zintuigelijke ervaringen hebben blijven we altijd het golfje voelen. Het is alleen onze identificatie met de oceaan, de Goddelijke eenheid in ons, die maakt dat we niets meer hoeven met de mooie of vervelende ervaringen van ons als golfje, m.a.w. de ervaringen en meningen van ons als lichaam, mind, emotie, gevoel. dan is er slechts een ervaring, zoals het buiten regent. We " (be)grijpen" dat niet meer als "mijn" gevoel, "mijn" angst voor beïinvloeding of weerstand. Als we ons brandpunt/identificatie 1x verschoven hebben dan blijven we; rust, Thuis, liefde, schoonheid, dankbaarheid, ondanks ons golfjeservaring! Ieder mens gaat ooit voorbij de laatste weerstand, de angst, het verzet en valt dan in de oceaan van oneindige Liefde, Falling in LOVE, Overgave, ooit zal jou dat ook gebeuren! 

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Pillar of Light, Goddelijke mannelijkheid, vrouwelijkheid
prijs   gratis