E-cursus themapakket "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht gaan staan"Aarde verlicht.jpg

Wat brengt deze E-cursus je

In deze E-cursus laat Joke ElZiam Nootebos je zien hoe angst en onzekerheid bij deze tijd horen waarbij de mensheid aan de rand van een nieuwe geboorte staat. Veel lichtwerkers zijn als voortrekkers verbonden aan de nieuwe energie en merken dit in hun dagelijkse leven, dit door de angst en onzekerheid die getransformeerd mag worden naar liefde en vrede.

Heling op onverwerkte pijnen uit vele levens, de jeugd en voorgaande generaties welke door het open gaan van het 12 strengig DNA vanaf Atlantis omhoog worden gebracht. Eerst in het onbewustzijn en daarna in het bewustzijn. Ziektes openbaren zich daardoor steeds vaker maar ook zoveel angsten en overlevingsmechanismes en een gevoel van vermoeidheid en/of zinloosheid!

De E-cursus bestaat uit

 • 1 biologische zelfrealisatie tinctuur (Lemurische Bronliefde voorbij de ik-illusie)
 • 1 aura beschermingshanger met veter
 • 4 gechannelde helende audio opnames uit de live workshops van Joke. Hiermee heb je 195 minuten aan audiobestanden
 • 4 PDF bestanden als download. Deze artikelen gaan over angst en onzekerheid in deze tijd.

 

Juist de tijdgeest-versnelling vergt veel van de huidige mens en maakt dat er angst en onzekerheid  ontstaan

Ook jij voelt je misschien al geruime tijd op je tenen lopen, dat er veel van je gevraagd wordt maar ook dat oude zekerheden weg dreigen te vallen. Je hebt niets meer om aan vast te klampen (in de toekomst) en je voelt de innerlijke pijn, de zielspijn die het persoonlijke overstijgt en die je laat zien dat het leven vele malen groter is dan het persoonlijke leven dat je dacht te hebben.


Het is het voor vele lichtwerkers moeilijk In deze tijd van onrust en grote veranderingen

Door de grote evolutionaire omwenteling begint de Licht-infusie van de zon en Bron nu tevens uit de aarde te komen. Dubbel op dus en daarmee in ons lichaam en 12 strengig DNA. Dat werkt als een enorme healing en opent onze celgeschiedenis, bewustzijn en voelend vermogen steeds verder. Maar ook worden daardoor onverwerkte pijnen uit vele verleden levens, de jeugd en voorgaande generaties omhoog gebracht. Eerst in het onbewustzijn en daarna in het bewustzijn. Ziektes openbaren zich daardoor steeds vaker maar ook zoveel angsten en overlevingsmechanismes en een gevoel van vermoeidheid en/of zinloosheid! Het is vanaf Atlantis enorm veel wat jij en je voorouders hebben meegemaakt zonder dat alles emotioneel te hebben kunnen verwerkt en losgelaten. Verkrachtingen, families uitgemoord, niet kunnen of mogen spreken, armoede, oorlog ... Omdat al je fysieke e.a. systemen trillen op deze genen-informatie ben je een doorzetter en flinkerd geworden óf wil je harmonie en vrede en pas je je (te) gemakkelijk aan. Meestal ben je op een dieper zielsniveau innerlijk onveilig en afgescheiden geworden ten opzichte van anderen ...

De mensheid gaat een nieuwe tijd in

De aarde begint steeds meer onder invloed te komen van de grote kosmische krachten die zorgen voor uitlijning met het universele veld. De invloed van Alcyone als centrale zon gaat steeds meer gemerkt worden en zet alles aan tot een versnelde ontwikkeling. Tijd lijkt hierin te versnellen evenals de ontwikkelingen die de mens doormaakt. Nog nooit is er in zo'n relatieve korte tijd zoveel gebeurt dat de mensheid verder dient te brengen op haar pad naar volmaaktheid, naar zelfrealisatie en verbinding met de Al-ziel. De laatste 200 jaar zwelt de druk aan om op te gaan staan in kracht en mededogen en te zien dat de persoonlijkheid met haar angst, onvermogen, ziekte en onzekerheid, slecht een jas is die ooit aangetrokken is en die nu kan veranderen. Je kunt Opstaan vanuit Heelheid en in Wie je lichaam, gevoel en Geest Werkelijk Is! Je bent een stralende bron van liefde, een goddelijk Licht dat in verbinding is met al het leven, niet alleen op aarde maar in de gehele kosmos. Maar ook kan je Stralende Zelf je stemming, emoties, gedachten, klachten en zorgen transformeren!


Wie is Joke ElZiam Nootebos?

joke2022.jpgJoke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops, audio's, zelfrealisatie tuinen, Krachtplaats en sessies vele duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, soms ook in een eigen healingspraktijk of centrum. Joke helpt om de Goddelijke Oorsprong en verfijnde ziel in omgang, werk en gedrag te realiseren en op aarde te brengen. Op de Elohim Krachtplaats leeft en werkt ze samen met haar team en de vrijwillige participanten in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.


Wat zit er in het Themapakket

De volgende Elohim producten (worden per post verzonden)

 

De volgende audio transmissies (deze zijn ook los verkrijgbaar, zie linken)

 1. Satsang "waarom komt mijn levenstaak en essentie niet, ik heb al zoveel gedaan"
 2. Gechannelde groepshealing en tijdgeestlezing met Satsang "Steeds meer Lichtwerkers kampen met fysieke problemen, burn outs en of verliezen de zingeving van bestaan en werk"
 3. Channeling, healing “Overgave aan de Bron, onvoorwaardelijke ondersteuning van de Bovenwereld en aardse omgeving"
 4. Channeling, healing "Thuiskomen in jeZelf, rust in je hoofd en bekrachtiging van lichaam en geest"
 

Elke opname kun je 4 keer beluisteren

De opnames kun je elk maximaal 4 keer online luisteren. Hiervoor is een internetverbinding nodig. De opnames komen uit Elohim workshops en kunnen daardoor achtergrond geluid bevatten. Je hebt in totaal 16 luistermogelijkheden die je kunt verspreiden over de 4 opnames

 

De volgende 4 lees-artikelen die te maken hebben met deze tijdgeest (als download)

 1. "Een deken over de mensheid trekt op waardoor we de sfeer van ons Goddelijk Zelf worden"
 2. "Hoe kan het dat je je grote Zelf bent en kent en toch nog angst, verkramping, fysieke klachten en onzekerheid ervaart"
 3. "Opstaan vanuit liefde, hoe werkt dat"
 4. "Steeds meer lichtwerkers kampen met fysieke problemen"


Meer Elohim E-cursussen

Alle Elohim E-cursussen

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"
E-cursus "13 dimensionale Kristallen en Edelstenen"
E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal.

themapakket bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de helende audio channelings kunt beluisteren en het cursus materiaal kunt downloaden. Eventuele producten zoals een tinctuur of edelsteen worden via de post naar je verzonden.

titel   E-cursus themapakket "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht gaan staan"
prijs   € 99,00