E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"


Een E-cursus die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je aanzet tot het worden van een Lemurische Ingewijdene en Sjamaan die in eenheid met de natuur en haar genezende producten leert leven.

sjamaan 2.jpgWord een Magiër die de hogere Krachten van de Natuurmagie belichaamd. En die dat als "kanaal" voor universele Liefde kan toepassen. Leer werken met edelstenen, de natuurgod Pan, met Deva's, Moeder Aarde al haar Natuur-Spirits, met Creatie kracht, heilige Magie en sjamanistische technieken. Er vindt geweldige healing plaats op je ziel en dat voel je! Je ziel wordt voelbaar verbonden met alle planten, natuurwezens en stenenwezens. De natuurgod Pan brengt je lichaam in een hogere trilling waardoor deze verbinding met de natuur ook diep kan doordringen in je functioneren.

Voorbij het "ego-ik", voel je jeZelf, 13 dimensionaal geactiveerde helende producten en de Natuurmagie. Vanuit je multidimensionale ware Zelf open, ontvang, geef en heel je op alle niveau`s van Creatie.

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf.
Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van heling en creatie vanuit de Natuurspirits. Deze hoog uitgelijnde creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en voor jou als aankomend Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan praktisch ter beschikking komt middels deze E-cursus.

Ervaar verschillende natuurwezens en je kosmisch Zelf

Hoe voel je het onderscheid tussen elfen, feeën, trollen, kabouters en de Lemurische engelen? Leer ze herkennen en voel wat elk soort natuurwezen en engel jou en je omgeving brengt. En ook wat het verschil is als ze er niet zijn. Leer ook de Divine Beïng van de Elohim Krachtplaats kennen/voelen. Hoor hoe hij zich heeft ontwikkeld. Laat de "Pillar of Light-nieuwe geboorte- Sekinah" helende Elohim-tuin je Kosmische Zelf activeren d.m.v. een helende channeling! Joke vertelt daarnaast ook nog, middels vragen van de deelnemers uit een eerder live workshop, over natuurwezens, engelen, je huiselementaal en leven in eenheid met de natuur. Voel eens hoe stralend, groot, gecentreerd en sterk je eigenlijk bent! Hoe enorm je hart is en zet dat alles in je celinformatie waardoor het beklijft!

Schuif aan bij de Trollen voor je bewustzijnsgroei, de wereld-evolutie en ontvang een megahealing!

3 vrienden trollen_k.jpgTijdens een andere audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, schuif je aan bij de trollen en hoor je wie ze zijn, wat hun rol is in de evolutie, hun bijdrage aan de Nieuwe Aarde, wat ze doen voor ons, de mensen, en hoe we van elkaar leren en samen bijdragen aan het verenigen van alle rijken. Ze onthullen dat ze ons mensen vaak zo hilarisch vinden en niet snappen hoe het toch in ons werkt. Dat we zoveel zorgen hebben, maar dat dit tegelijkertijd ook hun voedsel en hun taak is: het met plezier opeten van al onze zorgen, onderdrukte en ingehouden emoties, gedachten, enz. Zorg dus voor trollen in je huis en tuin! En om dat meteen maar te ervaren, word je uitgenodigd om lekker ontspannen languit op de trollentafel te komen liggen en je over te geven aan een enorm krachtige healing van de trollen in samenwerking met diverse lichtmeesters, sterrenvolkeren, elfen, kabouters en kobolten.

Voelbaar word je door veilige sferen omhuld zodat je je ontspannen aan de healing overgeeft

Je hele lichaam, hormonale systeem, organen, hersenen en wervels; alles wordt doorzocht op oude patronen, gedrag, overtuigingen, emoties, karma, collectieve stukken, stukken van je ouders……. alles wat ingehouden, opgeslagen, onderdrukt is en vastzit wordt losgemaakt, opgegeten en getransformeerd. Je bent veilig, je voelt je steeds dieper in je aardelichaam zakken, alles kan en mag nu losgelaten worden, geef jij toestemming? Laat jij je kleine zelf jas uittrekken zodat je net als de trollen transparant en gewoon jeZelf bent? Zorgeloos, ontspannen en blij? Als toetje stroomt een regen van Kristallijn Licht door je aura om je een zuiverende, reinigende douche te geven.

De Natuurgod Pan en de evolutie van alle Rijken

De natuur God Pan opent voelbaar je hart. Dankbaarheid, puurheid en waarheid worden in je geactiveerd. Pade god pan.jpgn brengt je je Divine  menszijn en Goddelijke Oorsprong. Je voelt en ervaart dat! Alle mineralen in de aardkorst, de kristallen, grotten, woestijnen, rivieren en oceanen kennen allen dezelfde Goddelijke oorsprong. We komen allemaal uit dezelfde Bron en dat is wat Pan je laat voelen.Je ervaart je Al-Eenheid en de grote Samenwerking! Het Anastasia bewustzijn in jou ontwaakt. Alle kennis over de planten en bomen komt voelbaar weer in je cellen. Je aanvoelingsvermogen wordt wakker. Afgescheidenheid lost op. Het groot mysterie en Kennis worden in je wakker. Je weet en voelt, hoe alles samenhangt en op elkaar reageert. De sterren, planeten, jij, de zon en de natuur... Al-Eenheid stroomt binnen. Je bewustzijn opent zich waardoor je gemakkelijker deva's zult aanvoelen. De Natuurgod Pan zal je hierbij blijvend ondersteunen en helpen, ook na afloop van de E-cursus Heilige Magiër en nieuwertijds Sjamaan.

Hoe doe je je huishouden, tuinwerk, autorijden of ander werk vanuit je natuurlijke Flow

Je leert tijdens een andere audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, hoe jij en je ware natuur zich vanuit eenheid kunnen afstemmen met Moeder Aarde, de Spirits en het Licht en hoe anders, prettig en vloeiend je dan je huishouden, tuinwerk autorijden of ander werk doet. Hoe licht, blij en gemakkelijk alles dan gaat. Het werken doet zichzelf!

Verschillende luisteraars beschrijven dat ze de Spirits van hun tuin- of huiselementaal konden zien en voelen tijdens het luisteren van deze bijzondere E-cursus en transmissie/channeling.

Wordt ingewijd in het Water element en het Rijk van de waternimfen

In deze opname wordt er uitgebreid gesproken over water en haar bewustzijn. Hoe het water al het afval, fysiek, geestelijk en emotioneel, van de aarde afvoert en transformeert. Ook wordt er gesproken over hoe je dan het beste met water om kunt gaan.

Edelstenen

In dit audio fragment, uit een live kristalworkshop, ervaar je de frisse en krachtige energie van de kristallen en edelstenen. Laat ze je diep in je wezen aanraken. Je wordt werkelijk een ander mens als je meer verbinding met de kristallen gaat ervaren. In de live kristalworkshop die gegeven wordt door Joke bekrachtig je je verbinding met de kristallen nog dieper en leer je ze multidimensionaal te openen en activeren. Een echte aanrader!

Werken met Drakenkrachten

Nieuwe draken  (3).JPGIn dit fragment uit een van de vroegere Merlin workshops, wordt het verschil uitgelegd tussen de verschillende draken, drakenrijders en drakenkoningen. Er wordt ingegaan op verschillende grote Draken-bewustzijnskrachten en hun werking. Het verschil tussen drakenrijders en drakenkoningen. Hoe werk je met de grote krachten vanuit je Ware Zelf en niet vanuit je ego? Het begeleiden van andere mensen op hun pad, samen met de natuur en haar natuurwezens. Wil je gaan werken met de drakenenergie? Kijk dan eens naar onze 13 dimensionaal geactiveerde drakenschedels en  -producten voor persoonlijke groei. Zij activeren jouw Drakenbewustzijn en verbinding met het Drakenrijk.


Doelgroep E-cursus, met of zonder Elohim opleiding

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische stabiliteit, gevoeligheid en aarding gewenst.  
Je kunt deze E-cursus ook als module gebruiken voor 1 van de Elohim opleidingen maar hij kan ook los worden gevolgd.

Wat heb je nodig?

•    Psychische en emotionele stabiliteit
•    Voldoende openheid, spirituele ontwikkeling en aarding
•    Interesse in de natuur en haar wezens


Wie is Joke ElZiam Nootebos? joke2022.jpg

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie en naar multidimensionale verlichting. Inmiddels heeft ze, samen met haar team, d.m.v. haar workshops, audio's, zelfrealisatie tuinen, Krachtplaats en sessies vele duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden. Joke helpt om de Goddelijke Oorsprong en verfijnde ziel in omgang, werk en gedrag, te realiseren en het in het dagelijks leven te brengen. Op de Elohim Krachtplaats leeft en werkt ze samen met haar team en de vrijwillige participanten in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.


De volgende 9 audio's met 251minuten aan gechannelde transmissies vind je in deze E-cursus Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan

  1.  Verschillende natuurwezens en je Kosmisch Zelf ervaren
  2.  Schuif aan bij de trollen voor bewustzijn, wereldevolutie en mega-healing
  3.  Huis schoonmaken, tuinieren met huiselementaal en Deva's
  4.  Natuur God Pan, Anastasia en natuur communicatie
  5.  Inwijding water elementen
  6.  Levend water en waternimfen
  7.  Ervaar de oorspronkelijke energie van de kristallen
  8.  Waar staan draken, drakenrijders en drakenkoningen voor en hoe word ik er een?
  9.  De god Pan en de evolutie van alle rijken op Aarde

Elke opname kun je 4 keer beluisteren

De opnames kun je elk maximaal 4 keer online luisteren. Hiervoor is een internetverbinding nodig. De opnames komen uit Elohim workshops en sommigen zijn buiten opgenomen, ze kunnen daardoor achtergrond geluid bevatten.

De opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop met de ervaren en Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos. Juist door de groepsafstemming van Joke en haar gevorderde groep studenten zijn de Bovenwereld Krachten die de 12 dimensionale healingstools voor je activeren, enorm groot. 


Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing

De helende 13 dimensionale opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop. Bijna altijd met de ervaren Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos.
Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep!

Omdat de audio opnames live en niet in een studio zijn opgenomen zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

Tijdens de E-opleiding sjamanisme kun je met al deze krachten als kanaal van Moeder Aarde en de Bron leren healen. Voor jezelf of voor het voeren van een eigen praktijk vanuit je ware Zelf.


Onderdeel van de volgende Elohim opleidingen:

Deze E-cursus kun je los volgen maar is ook onderdeel van de volgende 1-2 jarige Elohim opleiding.

Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan

Het volgen van andere interessante 13 dimensionale weekendworkshops van Joke ElZiam Nootebos, zal je E-cursus flink verdiepen!


Meer Elohim E-cursussen

Het volgen van live workshops en E-cursussen is een aanrader om je innerlijk groei nog meer te verdiepen!  

Alle Elohim E-cursussen

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"
E-cursus "13 dimensionale Kristallen en Edelstenen"
E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal.

 

Bestel E-cursus

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de helende audio channelings kunt beluisteren en het cursus materiaal kunt downloaden. Elke opname kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"
prijs   € 99,00