E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, in mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau"


Je ontvangt hierbij:

395 minuten aan helende audio-opnames van 13 dimensionale gechannelde-transmissies waarbij ook enkele vraag-antwoord interacties met een eerdere cursusgroep. Dit is een E-cursus van Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos. 


Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

 • Wil je de juiste levenspartner aan trekken?
 • Wil je weten hoe er meer intimiteit ontstaat op meerdere lagen in je huidige relatie?
 • Trek je een onbereikbare, getrouwde of niet geopende partner aan en weet je niet waarom?Relatie, vrijheid, liefde.jpg [1]
 • Wat moet je doen als je je tweelingziel, -vlam of -straal tegen bent gekomen?

 • Wil je seks hebben met je partner op al je zielelagen?
 • Voel je jezelf seksueel en anderszins niet mooi en krachtig?
 • Sluit je je onbewust af om niet opnieuw gekwetst te worden?
 • Geloof je niet genoeg in een succesvolle relatie op alle lagen, met schoonheid, liefde en diepgang?

 • Hoe transformeer je je (onbewuste) relatievoorwaarden lijst?
 • Hoe veilig voel je je in een relatie? Hoe kwetsbaar, gezien, erkend, gerespecteerd of kristallijn?
 • Wil jij de dynamiek tussen jou en je partner naar een volgend niveau brengen?
 • Wil je balans tussen je mannelijke en vrouwelijke houding en energie, herhalingslussen en je familie- en zielegroep karma zuiveren?

 • Wil je leren dichter bij jezelf, non-duaal en in vrede te blijven binnen je huidige of een nieuwe relatie?
 • Ben je klaar met jezelf weggeven en wil je opstaan in wie jij Bent?
 • Zit je vast in je seksleven of zoek je naar meer zielsverbinding?

Wat brengt deze E-cursus je?

Meer balans in je relatie en in jezelf

Vaak hebben we geen goede balans tussen onze mannelijke en vrouwelijke energie. Door onze kindertijd, trauma’s, verleden levens of familiekarma, is het moeilijk om op alle lagen in verbinding te zijn met onszelf, onze relatie en onze omgeving.

Tijdens deze E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, in mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau" wordt je duidelijk wat de reden is dat je geen geheelde relatie aantrekt en wat je hieraan kunt doen. Je krijgt inzicht in de dynamiek tussen jou en eventueel je partner en omgeving en leert dit naar een hoger en geaard niveau te tillen. Je bewustzijn, hart, de warmte voor jezelf en je buikgevoel verruimen tijdens het luisteren naar de helende audio opnames.

Je zielsgevoel en innerlijke schoonheid hoef je niet langer opzij te schuiven, maar mogen juist geëerd worden in de relatie met jezelf en de ander. Kun jij al alles uitspreken wat je voelt binnen je relatie zonder te projecteren, angstig te zijn of de ander te willen veranderen?

Ontvang diepgaande inzichten in de relatie met jezelf en de ander

Ook als je geen relatie hebt op dit moment is deze E-cursus een aanrader. Door de inzichten en de groepshealingen die je ontvangt, leer je hoe je vanuit vervuldheid, geluk en innerlijke vrede kunt leven. Het ‘zoeken’ naar een relatie houdt op, waardoor je vaak gemakkelijker een juiste en geheelde relatie aantrekt. Je wordt heel en gevuld.

Wil je de relatie met je partner verdiepen en heb je (mogelijk beiden) het gevoel dat er meer uit te halen valt? Door de inzichten die je ontvangt door het luisteren naar de helende 13 dimensionale audio opnames leer je beter en gebalanceerder te geven en ontvangen in een relatie. Je krijgt inzichten in de fundering van de problemen die zich vaak herhalen binnen je relaties (en die soms ook in die van je ouders en voorouders zitten of voorgaande levens). Ook leer je de basisprincipes van mannelijke en vrouwelijke energie, waardoor veel op zijn plek valt.

Niveaus van bewustzijn in relaties

Vaak beginnen we een relatie op persoonlijk niveau. We voelen ons (fysiek) aangetrokken tot de ander en zijn/haar gedrag. Later, als we meer spiritueel ontwikkelen, begint het verlangen ook de diepgang van onze ziel mee te nemen in de relatie(s).
Nadat de zielelagen en het innerlijke gevoelsleven meer uitgesproken en meegenomen worden in relaties, komt het gevoelige zelf om de hoek kijken. Je diepste kwetsbaarheid wordt blootgelegd. Zowel in de dagelijkse omgang als in je seksualiteit.
Verlichte relaties ontstaan vaak pas als de eerdere niveaus al meer doorlopen zijn. Binnen een verlichte relatie ben je beiden volledig Vrij om jeZelf te zijn in alle kracht en zwakheden. Volledig zelf opgevuld en toch bij elkaar omdat je elkaar versterkt en omdat het fijn is voor de persoonlijkheid zowel als voor jullie ziel. Onenigheid en polarisatie vinden nog steeds plaats, je blijft immers mens, maar het blijft niet meer hangen en de relatie keert direct terug naar Universele Liefde en Vrede. Soms ontwikkelt zich ook naar een gezamenlijke missie. Door innerlijke heling leer je ook in vrede te blijven met een partner van een ander bewustzijnsniveau.

Karma en herhalingspatronen doorbreken

Onze ouders en hun voorouders hebben elk hun eigen karma en herhalingspatronen opgebouwd en die ook aan jou zijn doorgegeven. Tijdens deze E-cursus leer je dit te doorzien en ontvang je diepgaande healingen die dit zullen zuiveren tot aan de collectieve mannen- en vrouwenlijnen en het karma van generaties! Dit zijn heel krachtige 13 dimensionale healingen en zuiveringen die veel positieve veranderingen brengen!

Je wordt sterker om binnen je relatie te doen wat je werkelijk wenst

Door de inzichten en de helende channelings en transmissies zul je niet langer onzeker zijn, uitstellen, je al teveel wegcijferen of (laten) overrulen maar in Vrede blijven. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt lossen voelbaar op en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden of je al dan niet in een relatie zit. Je zult na afloop van de E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, in mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau" steviger en duidelijker, maar toch vanuit je hart, omgaan met afspraken, regels, gedrag, je subtiele gevoeligheid en met afgescheidenheid. Alles zal ontstaan vanuit de heelheid, zuiverheid en onafhankelijkheid van je Goddelijk Zelf dat door de E-cursus in je lichaam en geslachtsorganen geankerd wordt. Meer zal er naar je toe kunnen stromen, zo ook een geheeld intern en extern liefdesleven en (innerlijke) seksualiteit. Je krijgt meer eigenliefde en vertrouwen in jezelf en je Vuur wordt bekrachtigd!

Tijdens de E-cursus kunnen de grootste basispatronen, duale en oude conditioneringen rondom Liefhebben doorzien en getransformeerd worden!

Het is juist nu in deze tijd dat eenheidsrelaties en seksuele bevrijding zich met meer gemak kunnen manifesteren, mits je bereid bent je eigen oude overtuigingen, pijn en bagage af te leggen. Hetgeen in deze E-cursus gemakkelijker dan ooit tevoren zal lukken door de grote Krachten. Je wordt je bewust van Wie je werkelijk Bent zonder bagage waardoor je voortaan positiviteit aantrekt.

Seksualiteit

Lijkt je seksualiteit uitgedoofd of wil je geen seks meer met je partner? Mogelijk ben je juist op zoek naar de ultieme seks, maar kun je hem niet vinden? Joke vertelt tijdens deze E-cursus hoe je al je zielelagen en kwetsbaarheid kunt meenemen in je seksualiteit, zodat het weer fijn is om te vrijen. Hoe je verlichte seksualiteit kunt bereiken en hoe juist niet. Ook de remmingen waardoor je seksuele energie niet volledig kan stromen kunnen zich oplossen.

 Zorg voor de beste relatie met jezelf en elkaar. Creëer het geluk voor jouw verdere toekomst en stop je herhalingspatronen!


Doelgroep

De E-cursus is bedoeld voor zowel koppels als singles. Daarnaast is hij ook belangrijk voor (relatie)therapeuten en voor diegenen die het Heilig Huwelijk in zichzelf willen realiseren (mannelijke en vrouwelijke eenheid en verlichting).

Doelgroep E-cursus, met of zonder Elohim opleiding

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische stabiliteit, gevoeligheid en aarding gewenst.  
Je kunt deze E-cursus ook als module gebruiken voor 1 van de Elohim opleidingen maar hij kan ook los worden gevolgd.


Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing

De helende 13 dimensionale opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop. Bijna altijd met de ervaren Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos.
Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep!

Omdat de audio opnames live en niet in een studio zijn opgenomen zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.


De helende channelings en transmissies transformeren tot diep in je DNA en oude overtuigingen

Je DNA staat veelal in verbinding met oude matrixen van vorige levens rondom relaties, religies, kindertijd, verlatenheid en opvoeding. Grotere openheid, zuiverheid en een diepere verbinding op alle lagen met jezelf en de ander(en), zullen als vanzelf ontstaan door de grote elektriserende vuurkrachten uit de hogere dimensies van je God-Godin zijn die binnenkomen in je buikchakra en geslachtsorganen door het beluisteren van de helende audio-opnames! Het zal positief merkbaar worden in je dagelijkse zelf, gedrag, gevoel en lichaam.

Bijdragen aan de nieuwe aarde en mens

Je wordt door het volgen van deze E-cursusvraag- en antwoordrondjes en de geheelde multidimensionale Mens waardoor je bijdraagt aan het collectief bewustzijn van de nieuwe Aarde. Energetisch en door een nieuwe wijze van functioneren met de ander(en). Blokkades, karmaknopen, collectieve matrixen, oude pijnen en patronen op relatiegebied worden gezuiverd en diepgaande inzichten ontstaan.


Wat heb je nodig

1) Psychische en emotionele stabiliteit, spirituele ontwikkeling, voldoende openheid en aarding.

2) En eventueel ook de bijzondere basis E cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"  van Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos. Deze is eigenlijk ook een must om alles compleet te maken!
Deze basis E-cursus kent nog eens 140 minuten aan helende audios en een 19 paginas tellend E-book met multidimensionale, relationele inzichtteksten en oefen-ontwikkelingstappen naar een verlichte relatie met jezelf en de ander(en). De basis E-cursus is een mede door het E-book een waardevolle aanvulling op deze waardevolle kosmisch en aards verdiepende E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, in mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau"!


Wie is Joke ElZiam Nootebos?joke2022.jpg

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops, audio's, zelfrealisatie tuinen, Krachtplaats en sessies vele duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, soms ook in een eigen praktijk of centrum. Joke helpt om de Goddelijke Oorsprong en verfijnde ziel in omgang, werk en gedrag, te realiseren en op aarde te brengen. Op de Elohim Krachtplaats leeft en werkt ze samen met haar team en de vrijwillige participanten in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.


De volgende audio's met 395 minuten aan gechannelde transmissies vind je in deze E-cursus

 1. Uitleg over "een relatie aantrekken op zielsniveau"
 2. Helende lezing: De innerlijke man en vrouw verenigen in jezelf, ook tijdens intimiteit en seksualiteit
 3. Transmissie: Opschoning van karma door Sekinah; vanuit je essentie leven op aarde!
 4. Transmissie: Oude relatiepatronen lossen op door het indalen van de Godsvonk in je buik
 5. Helende lezing: Het (h)erkennen van de wezenlijke verschillen tussen mannen en vrouwen, en hoe je toch tot elkaar kan komen
 6. Transmissie: Leven vanuit verlichte seksualiteit en co-creatiekracht
 7. helende lezing: De ontwikkelingsweg naar het worden van je eigen innerlijke vader en moeder
 8. Transmissie: Aansluiting op Galactische delen van jezelf en de volledige potentie van je Goddelijkheid installeren en ervaren
 9. Transmissie: Leven vanuit het Goddelijk hart op aarde: het Heilig Huwelijk in jezelf activeren
 10. Transmissie: Thuiskomen in wie je werkelijk Bent


Feedback / reviews

"Door de negatieve ervaringen in mijn leven met intimiteit en seksualiteit heeft het lang geduurd voordat ik mij opgaf voor deze workshop. Wat ben ik blij dat ik toch doorgezet heb en ben gegaan. De ervaringen tijdens deze workshop waren voor mij heel belangrijk.

"We kijken allebei terug op hele waardevolle dagen! Dagen die onze relatie in ieder geval weer vlot hebben getrokken! Het is thuis nu makkelijker te spreken met elkaar en te zeggen wat er werkelijk is." A.

"We praten nu veel meer samen vanuit wat we subtiel voelen. Ik krijg daarin meer begrip en erkenning. We worden nu maatjes, ook op het kristallijnen niveau! Ik heb meer vertrouwen in mezelf, in mijn eigen seksualiteit en stralendheid gekregen"

"Wat een geweldige cursus is dit en wat heerlijk dat je alles meerdere malen kunt afluisteren! De healings gaan diep en ik merk dat ik rustiger word, minder behoefte heb aan drukte en vertier. Dat ik meer in mijn hart zit en vaak een diep liefdesgevoel ervaar.
Veel puzzelstukjes vallen op hun plaats. En heerlijk om het thuis te kunnen doen in je eigen tempo en op je eigen manier.
Het zal een megaklus voor Joke geweest zijn, maar wat een resultaat! Ik ben diep dankbaar dat ik deze cursus mag doen. Dank jullie wel Joke en alle medewerkers!"
Greet

Ik voel het zó binnenkomen..voelbaar op diepere lagen, die aangeraakt worden bij het luisteren van de audio healings. Zó ontroerend en helend tegelijk.

De woorden, de energie, de trilling en de Liefde onder alles, nemen je stap voor stap mee, te voelen in je lichaam wat er gebeurt, de intense stilte onder alles, wat een gewaarwording! Ik had al gevoeld dat ik deze cursus "moest" gaan doen.. en vind het ook ergens spannend tegelijk, omdat ik voel dat het ook van mij ten diepste alles zal vragen.
Ik voel dat deze cursus mij zo waard en bedoeld is.  Gevoelsmatig ga ik stap voor stap naar een volgende dimensie en neem de oefeningen mee in m'n dagelijks (werk) leven.... Het is zo bijzonder wat er gebeurt, dat ik er letterlijk en figuurlijk stil van ben. Dapper ga ik verder op mijn weg en dimensies, te weten dat we dit samen doen...
Vanuit Liefde dank ik jullie hartelijk!"
Andrisa

"Geweldig hoe deze cursus zo helemaal aansluit bij mijn-zijn van dit moment. Het geeft mij duidelijkheid wat betreft mijn veranderde gedrag in de omgang met anderen en over de dimensie waarin ik me nu bevind. Ook mijn lichamelijke klachten van de laatste maanden begrijp ik nu. Deze cursus is precies wat ik momenteel nodig heb en wat me weer verder brengt op MIJN pad! Heel veel dank!"

"Diep respect heb ik voor de manier waarop het Elohim team alles op fijne manier draaiende weet te houden. Ieder op de juiste plek en vanuit liefdevolle kracht opererend. Een plek waar veel gebeurd en achter de schermen hard gewerkt wordt, maar waar ik van buiten af niets van merk.

Een leegte wordt opgevuld….zo dankbaar en blij!!"
Margriet


Verdere tips ter ondersteuning:

Onderdeel van de volgende Elohim opleidingen:

Deze E-cursus kun je los volgen maar is ook onderdeel van verschillende Elohim opleidingen.

Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Het volgen van andere interessante 13 dimensionale weekendworkshops van Joke ElZiam Nootebos, zal je E-cursus flink verdiepen!


Meer Elohim E-cursussen

Alle Elohim E-cursussen

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"
E-cursus "13 dimensionale Kristallen en Edelstenen"
E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal.


 

E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de 13 dimensionale audio healingen kunt beluisteren. Elke audio healing kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, in mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau"
prijs   € 139,00