E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"


Wil jij:

 • Herhalingslussen op relatiegebied voorkomen en karma doorbreken?
 • Je lichaam erkennen en liefhebben als dat van de God/Godin?
 • Onvoorwaardelijke en onafhankelijke liefde zijn en dit ook in relaties toelaten en kunnen ontvangen, zelfs onder lastige omstandigheden?
 • Je (toekomstige) partner op veel meer lagen (multidimensionaal) ontmoeten en liefhebben?
 • Voorbij gaan aan de angst om jezelf te verliezen?
 • Dat je innerlijk kind samenwerkt met je Hoger Zelf, en met de volwassene in jou en je ziel?
 • Je schaduwkanten erkennen en transformeren naar leiderschap, liefde en kracht?
 • Je Goddelijke Essentie in je onderste chakra’s brengen?
 • Werkelijke Bevrijding vinden die vraagt om volledige overgave aan je Goddelijke Vonk en de Bron?

Durf jij de onvoorwaardelijke relatie met je diepere wezen en de ander aan te gaan?

handen,hart,regenboog.jpgDeze 13 dimensionale Elohim E-cursus, bestaande uit diepgaande teksten en helende audio opnames van Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie op het gebied van relaties. Daarnaast deelt zij haar eigen proces in een eerdere tweelingziel of tweelingstraal relatie. Hiermee geeft zij theoretische en praktische waardevolle, informatie en prachtig inzicht in de stadia van ontwikkeling in de relatie met jezelf en een partner. Ze neemt ook het Ontwakingsproces daarin mee. Door de audio opnames te beluisteren vindt er zuivering en heling plaats. Door steeds meer vanuit je ware Zelf en het interne Heilig Huwelijk tussen je eigen innerlijke man en vrouw te leven ontstaan o.a. meer levensvreugde, een dieper contact met jeZelf, geheelde (tweelingziel) relaties, geheelde seksualiteit en tot op diepgaand zielsniveau contact met je buikgevoel en levensbestemming. Je leert de leiding van je hoofd over te geven aan je hart en ziel. Mindcontrole laat los om meer vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buikgevoel te leven. Vanuit het contact met de God/Godin in jezelf trek je geheelde relaties zonder herhalingslussen en karma aan.


Waar bestaat de Elohim E-cursus uit?

In de helende E-cursus vind je een E-book met 4 uitgebreide leesartikelen o.a. met inzichten uit de eigen levenservaring van Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos (samen 24 pagina's) en 3 gechannelde audio-opnames van 13 dimensionale live transmissies/healingen uit de Elohim workshops.

De volgende helende audio transmissies (in totaal 177 minuten) vind je in deze E-cursus:

 • 9 Dimensionale hogere liefde in innerlijk kind en seksualiteit
 • Blauwe zielelichaam integreren, geheelde relaties en seksualiteit
 • Healing voor je 2e chakra, vreugde, verbinding en relaties

Het E-book met leesartikelen kun je downloaden om op elk gewenst moment te lezen.


Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing

De helende 13 dimensionale opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop. Bijna altijd met de ervaren Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos.
Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep!

Omdat de audio opnames live en niet in een studio zijn opgenomen zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.


Onderstaande tekst is een fragment uit de E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie" geschreven door Joke ElZiam Nootebos.

Ik mis de lichtheid en rust van mijn essentie met haar subtiele zintuigen

Ik besef dat ik bij de familie van mijn partner mijn mind en persoonlijkheidsharnas aantrek om in deze afgescheidenheid of verdichting te kunnen overleven. Blijkbaar is het kristallijnen in mij nog te kwetsbaar en wil het vluchten. Ik heb gedachten als "moet ik dit wel allemaal doen, is de relatie met Arie wel de bedoeling. Moet ik wel te midden van zoveel meer zwaarte willen leven?" Toch weet iets diepers van binnen dat het goed is! Dit zijn ook mooie en goede mensen, ze zijn alleen nog niet zo wakker! Ik moet zelf niet langer afgescheiden blijven en me leren uitspreken. Staan voor het non-duale, het zuivere en subtiele. Zelfs al begrijpen ze me niet! Ineens bedenk ik dat ik vroeger als kind weerloos was en de ene oor- en keelontsteking na de andere had omdat ik het niet kon uitleggen wat ik voor narigheid thuis in de sfeer voelde, wat ik aan onderliggende informatie helder zag en hoorde. Ook kon ik niet spreken over wat ik zelf nodig had van mijn omgeving. Ik wist het immers niet, maar als volwassene mag ik nu in de hérkansing.

Doelgroep E-cursus, met of zonder Elohim opleiding

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische stabiliteit, gevoeligheid en aarding gewenst.  
Je kunt deze E-cursus ook als module gebruiken voor 1 van de Elohim opleidingen maar hij kan ook los worden gevolgd.


Onderdeel van de volgende Elohim opleidingen:

Deze E-cursus kun je los volgen maar is ook onderdeel van verschillende Elohim opleidingen.

Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Het volgen van andere interessante 13 dimensionale weekendworkshops van Joke ElZiam Nootebos, zal je E-cursus flink verdiepen!

Meer Elohim E-cursussen

Alle Elohim E-cursussen

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"
E-cursus "13 dimensionale Kristallen en Edelstenen"
E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal.

E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de 13 dimensionale audio healingen kunt beluisteren en de teksten kunt downloaden. Elke audio healing kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
prijs   € 58,00