Leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen lichtlichaam


 

8148-sterrenkind.jpgDit fragment uit de zeer bijzonder live channeling en healing van Joke ElZiam Nootebos, brengt een diepe transformatie door al je persoonlijkheidslagen. Het is een omslagpunt voor jezelf en de wereld. Sterrenvolkeren, natuurwezens, Lemurische engelen, lichtmeesters, ze zijn voelbaar tijdens de helende transmissie en helpen ons te leven vanuit het eenheidsveld. Krachtig wordt de nieuwetijds eenheidsenergie voelbaar gedownload in je systeem. Je ik-oppasser met afgescheiden gedachten, kan zich na afloop van de healing gemakkelijker overgeven aan pure liefde. Een diepe verbinding met het kernkristal van Moeder Aarde, de Melkweg en Alcyone brengt je voelbaar dichter bij de diepste kristallijnen zuiverheid in jezelf. Eenheidsbewustzijn daalt in.

 

Je leert op te staan voor het meest fijngevoelige en kristallijnen in jezelf 

De transmissie bekrachtigt je van binnenuit zodat alles wat je doet enkel vanuit vertrouwen en pure bezieling voortkomt. Je bent een geschenk als kristallijnen, gevoelige persoon voor de nieuwe maatschappij. Door de energieoverdracht krijg je minder last van vermoeidheid en te grote openheid. Je hoeft je minder thuis op de bank, of zonder werk, terug te trekken als je te sensitief bent. Je zult wat je subtiel waarneemt aan sferen en gedachten om je heen bespreekbaar maken vanuit eenheidsgevoel en tilt de omgeving op in nieuwe ideeën, mogelijkheden en communicatievormen. 

Je breekt onderstromen open en gaat staan voor een hoger vorm van integriteit en zuiverheid welke behoren bij je kristallijnen Leven. Je ontvangt tijdens de healing helende energie voor je vermoeidheid, te ver open staan en te grote kwetsbaarheid. Je zult niet meer thuis blijven omdat alles te veel is maar woorden leren geven aan hetgeen je voelt, je intuïtie en hogere integriteit serieus nemen en onderstromen open breken.  Het kristallijnen Zelf in je wordt tijdens de transmissie bekrachtigd en begeesterd. Het is niet langer een afgescheiden afdeling in je maar gaat meedoen in het dagelijks leven, tijdens iedere handeling en bezigheid zodat je pure schoonheid tot uiting komt. Een groot zelfvertrouwen, liefde, geaard zijn is wat Ontwaakt!

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 6 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar:
info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen lichtlichaam
prijs   gratis