Channeling, healing "Deva's, sterrenbroeders, Acturians en hogere liefdesbescherming"


Deva's, natuurwezens, sterrenbroeders zoals de Acturians zijn vaker bij je dan je denkt. Je kunt dat zelf rondom je activeren en dan ook voelen. Ze beschermen en helpen je. Tijdens deze healing en learning leer hoe je dat kunt doen.

Deze live transmissie en healing is geweldig voor hartzaken. Eenzame, treurige, afgescheiden opgeslagen gevoelens, je niet ten diepste thuis voelen tussen mensen en op aarde, oude koordverbindingen met anderen (zelfs uit diverse levens) maken dat je hart niet voelbaar straalt. Dat je hartelijk doet maar je niet zo voelt. Dat je remmingen en beschermende jassen hebt en niet echt een plek van recht hebt in het hart van anderen.

Ook het Liefdes-hoog en ook technisch-ontwikkelde sterrenvolk de Acturians helpen je Hart en Stralende zelf los te komen van al de oude bagage zodat het weer open en vrij durft te stralen en stromen! En dat is duidelijk voelbaar!

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 32 minuten

Ervaringen van luisteraars:

"Voordat ik deze channeling had besteld voelde ik al een verfijndere afstemming op de Deva’s.
Tijdens de channeling die diepe verbinding met de Deva’s, alsof ik daar thuis hoor. Ook voelde ik dolfijnen en walvissen. Het was alsof er stralen zonlicht in en rondom mij straalden, het voelde zo natuurlijk aan. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, het is meer een zijns beleving.

Tijdens de channeling was er geen verdriet of pijn, alleen maar een diepe innige vrede.
Ik heb regelmatig pijn in mijn heupen en spieren. Daar ervaarde ik een heling. Ik ben zo dankbaar voor deze channeling Joke, hier ben ik thuis... Ik voel me nu nog meer verbonden met ALLES. Dank dank dank Joke, een dikke knuffel van mij."

Liefs Debbie

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Deva's, sterrenbroeders, Acturians en hogere liefdesbescherming"
prijs   € 15,00