Channeling, healing "Her-eniging met de Bron, zuivering familieziel"


Diamond_earth_grid.jpgDiep respect voor jou vanuit de Bron komt als liefdeslicht via het kundalinikanaal door je wervelkolom je lichaam binnen. Deze bronenergie dringt door tot in je karmisch genetisch weefsel, waar zuivering en transformatie voelbaar plaatsvinden. Karmische programma’s en familieziel worden opgeschoond. Voorbij de tijd breidt de healing zich uit tot 7 generaties in verleden en toekomst.

Je energetisch en fysieke hart en je derde oog worden duidelijk voelbaar gehealed,
waardoor je verwachtingen en wat je aantrekt in je leven, positiever worden. Je kosmische zintuigen (helderzien, helder voelen, innerlijk weten etc.) ontplooien zich en meer creativiteit door ideeën ontstaat.

Door uitlijning van de pijnappelklier met je oorspronkelijke energie verwacht je hart goddelijke genade. Je hart en mind gaan samenwerken.
Dan daalt ook de diepgaande kundalini energie via je zonnevlecht naar je basischakra.

Kosmische Stralen ondersteunen dit proces zoals de helingsenergie van de roze kosmische straal.
Deze brengt meer zekerheid en zelfvertrouwen in je zonnevlecht en maakt levenslust en genieten groter.
De rode kosmische straal helpt je kosmsiche kundalini energie verder in te dalen.

Heling vindt plaats, angst verdwijnt en je Zelfrecht verschijnt. Je lichaamsbewustzijn wordt door middel van deze healing en transmissie compleet en diepgaand in je basis. Je bent nu het anker voor je hogere Bronenergie, je Universele Zelf.

Channeling, healing en transmissie gegeven door Joke ElZiam Nootebos
D
uur 23 minuten

 


Lees meer bij Feedback en ervaringen luisteraars

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Her-eniging met de Bron, zuivering familieziel"
prijs   € 11,00