Elohim Healer-Reader Coaches

Kristallijnen zelf.jpgDe Elohim Master Healer-Reader-Coaches hebben een jarenlange multidimensionale opleiding gehad en hebben daarnaast vele jaren praktijk ervaring. Ze zijn daardoor in staat op vele lagen met diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

De healers werken vanuit hun eigen praktijk zowel als op het Elohim centrum waarbij de Krachtplaats energie meewerkt. Ook geven ze consulten op afstand (via Zoom of Google meet).

Losse sessie
Om een losse sessie te boeken kun je rechtstreeks contact opnemen met de Master Healer-Reader-Coach van je keuze. Zie hieronder.

Doorbraakarrangement
Om een Doorbraakarrangement te boeken kun je contact opnemen met de Master Healer-Reader-Coach van je keuze om een afspraak te maken voor je sessies. Voor het boeken van een chalet op de Krachtplaats voor je verblijf kun je bellen met het Elohim team: 0597- 541539 op woensdag t/m zaterdag. 

Klik hier voor soorten sessies en arrangement met Krachtplaats verblijf

 

Sebastiaan Kahle-Schoenaker

Op zoek naar een iemand die je verder kan helpen met healing of coaching in Veelerveen(gron), Hoorn of op afstand? Lees meer en neem contact op met Sebastiaan....

Leonie Teerling

Met meer dan 20 jaar ervaring in mijn praktijk op het gebied van Healing & Reading, (spiritual) Coaching en Tantra, en met mijn levenservaring, mensenwijsheid en intuïtie kan ik je helpen met een Master Healing-Reading-Coaching of een Sexual Healing. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!...