Elohim Healer-Reader Coaches

Kristallijnen zelf.jpgDe Elohim Master Healer-Reader-Coaches hebben een jarenlange multidimensionale opleiding gehad en hebben daarnaast vele jaren praktijk ervaring. Ze zijn daardoor in staat op vele lagen met diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

De healers werken vanuit hun eigen praktijk zowel als op het Elohim centrum waarbij de Krachtplaats energie meewerkt. Ook geven ze consulten op afstand (via Zoom of Google meet).

Losse sessie
Om een losse sessie te boeken kun je rechtstreeks contact opnemen met de Master Healer-Reader-Coach van je keuze. Zie hieronder.

Doorbraakarrangement
Om een Doorbraakarrangement te boeken kun je contact opnemen met de Master Healer-Reader-Coach van je keuze om een afspraak te maken voor je sessies. Voor het boeken van een chalet op de Krachtplaats voor je verblijf kun je bellen met het Elohim team: 0597- 541539 op woensdag t/m zaterdag. 

Klik hier voor soorten sessies en arrangement met Krachtplaats verblijf

 

Ari van den Berg 06 25300709, ariesessie@gmail.com

Wie is Ari Ari is Coach, Healer, Reader bij het Elohim Centre, met vele jaren ervaring als healer en coach.
Ari is diepgaand geaard en kan de klant diepgaand in de buik, het innerlijk kind en de aarding laten indalen.
Ari's Coaching, Healing en Reading methodes Ari werkt...

Sebastiaan Kahle-Schoenaker, hallo@sebastiaankahle.nl 06-24257009

Op zoek naar een iemand die je verder kan helpen met healing of coaching in Veelerveen(gron), Hoorn of op afstand? Lees meer en neem contact op met Sebastiaan....

Rachel Helmhout praktijk

Rachel Helmhout is een zeer liefdevolle multidimensionale Master Healer die prachtige healings en coachingssessies geeft vanuit haar heldere waarneming en kanaal zijnde. Ze werkt met vele engelen en Lichtwezens samen, ook met edelstenen en kruiden die ze inzet tijdens een live of afstandsessie. Ze is als Gouden Tijdskind ook geweldig met nieuwetijdskinderen en hun gezin!...