Kristallen, bezielde wezens!

Kristallen-wezens hebben net als mensen, een eigen doel en taak,
ook eigen wensen daarin en dat moet aansluiten op jouw behoefte of wens. Net als in de natuur kun je een gekweekte bloem kopen die er mooi uitziet, maar nauwelijks voelt als een wezen. Dit komt dan omdat hij niet verzorgd en omringd is geweest door de liefde en begeestering van mens en natuurwezens. Bij mensen met liefde voor tuinieren vind je vaak veel meer natuurwezens bij de planten. Vandaar de groene vingers, extra hulp dus uit de astrale wereld! Maar ook natuurwezens kennen hogere deva’s die een hele groep natuurwezens op hun beurt weer helpen en besturen. Deva’s zijn een soort engelen voor de natuur.

 

knuffelstenen.jpgZo is dat ook met kristallen. Naarmate een kristal hoger dimensionaal geopend en geactiveerd is, kan hij of zij, met behulp van astrale- en geestelijke Lichtkrachten, zoals kristallenwezens, maar ook de LichtMeesters en Engelen, Sirische kristalhoeders, enz., groter en krachtiger werk doen. Zoals het helpen indalen van je ziel en Hoger Zelf,  je huis ontstoren, werken aan de innerlijke oorzaak van een ziekte, het uitnodigen van de tweelingstraal, het beschermen van een gebied, enz. Dergelijke kristallen zijn ook in staat grote programma’s op te nemen, zoals gebeurt in de workshop Kosmisch Vuur 2 voor de installatie in je huis van alle 12 galactische Stralen op een kristal.

Net als mensen groeien in bewustzijn, kracht, liefde en dienstbaarheid, doen kristallen dit ook.
Niet elke edelsteen of kristal kan alle uitlijnen en aansluitingen geactiveerd krijgen, dat hangt af van zijn doel en taak. Hoever je een kristal kunt programmeren, instaleren, openen en activeren hangt dus op de eerste plaats van de mogelijkheden van het kristal af, maar daarnaast van je eigen kennis en ontwikkelingsgraad en tevens van je Liefde en communicatiemogelijkheden voor de kristallenwerelden.


Opleiding

Door het volgen van meerdere kristalworkshops ontwikkel dit net als je hogere potentie en multidimensionaliteit. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

Uit bovenstaande zul je misschien nu kunnen opmaken waarom alleen mentaal uitleggen hoe je kunt openen en activeren niet volstaat.


Contact

T: 0597 541539
E: info@elohim-centre.org