Multidimensionale Master Healing-Reading-Coaching

Wat is het Elohim Master Healing specialisme?

Healing 2.jpg

De ervaren Elohim Healer-Reader-Coaches werken samen met jouw ware Essentie en de Bovenwereld aan de probleemsituatie en je bewustzijns-liefdes-groei.Van grote meerwaarde is dat de helende stroom ook vanuit, de Elohim Krachtplaats, Moeder Aarde en de natuur komt en dat de Elohim Master Healer-Reader-Coaches een diepgaande weg van eigen groei maar ook van ervaring achter de rug hebben. Bezieling, kracht, gezondheid, levensrichting, vernieuwing en voorspoed kunnen ontstaan in jou, je omgeving en situatie, doordat de multidimensionale Elohim Master Healers in staat zijn het Goddelijke Plan en Oorspronkelijke Licht in jou, je medemens en de situatie, te activeren.

De huidige tijdgeest brengt wat ooit is weggestopt nu omhoog

Vanuit vele vorige levens komen de stagnatie brengende patronen uit het lichaam, de zielegroepen, relaties en familie-aura omhoog. Dat gebeurt omdat jij er klaar voor bent jezelf en de situatie te helpen transformeren. Je niet-eigen energie wordt gezuiverd en je hogere zieledelen kunnen ankeren in je lichaam en mee-functioneren door middel van multidimensionale Healing-Reading-Coaching.

Elohim Master Healer-Reader-Coaches zijn bijzondere healers

Zij zijn ervaringsdeskundig en hebben kennis over vele lagen en patronen. Mede door de diepgaande Elohim opleidingen belichamen zij al grote delen van hun Oorspronkelijk, helend Liefdeslicht en Bewustzijn. Grote Krachten, kwetsbaarheid en eenvoud doordringen hun onderste chakra’s en maken hen tot een krachtig, helder en helend kanaal voor de cliënt.

Wie zijn de Master Healer-Reader Coaches?

 

Bij alle Elohim Master consulten ontvang je:

  • Een ondersteunend advies op maat voor je verdere verdieping, integratie en nabehandeling
  • Een geluidsopname van alles wat besproken is zowel als van de healing zelf waarbij soms ook soundhealing wordt toegepast. Elke keer als je de opname weer beluistert ontvang je meer verdieping en opnieuw healing.

 

 


Feedback

"Ik heb nu tijdens mijn week op de Krachtplaats 5 sessies gehad en krijg vanmiddag de laatste. Ik ben op zoveel vlakken geheeld en ondersteund. Ik weet nu waar ik geweest ben in vorige levens, en stukjes vallen nu op hun plek. Mijn huis en tuin hebben ook een grote schoonmaak en healing gekregen tijdens een huishealing, waardoor mijn voor- en achtertuin klaar zijn om mini krachtplaatsen te worden. Ook zijn de schuur en ik nu klaar om een eigen praktijk op te starten. Ik keek vanmorgen in de spiegel en dacht, meid wat ben je nu mooi! Mijn gezicht is nu vol vreugde, rust, veiligheid en gewoon sereen. Ik dank jullie uit de grond van mijn wezen."

In Liefde en Licht,
Aïsha

"Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zo'n goede healing sessies geven als bij jullie op het Elohim. Ook al was ik soms boos of volledig in de weerstand tijdens de sessies. Jullie hadden gewoon gelijk en dat doorzie ik nu allemaal. Ik vind het echt briljant hoe jullie mijn kern raken en in het moment aangeven wat belangrijk voor mij is. Belangrijk om bewust van te worden, de illusies doorzien, hoe bewust om te gaan wat er speelt in met mijn binnen en buitenwereld.
Ik begrijp steeds meer dat het mijn systeem is, dat het niet bij de ander ligt. Dat elke emotie en gevoel een belangrijke informatie weergeeft.  Ik begrijp steeds meer hoe bewustzijn werkt en dat je ook op deze manier jezelf kan helen en transformeren..  Echt te gek! Want dat is mijn grote wens! Dankjewel!!!!!"

Liefs Sabine

Lees meer ervaringen van cliënten


Combineer je Healing met een bezoek aan de Krachtplaats en Helende Tuinen

Bezoek de Helende Tuinen 4,3.jpgEen bezoek aan de 30 Helende Tuinen versterkt je consult, geeft rust, integratie en brengt je lichtcodes voor je verdere zelfrealisatie en meesterschap. Grote en kleine inzichten, wondertjes en spontane healingen vinden er plaats. Er wordt na afloop van een consult veel gebruik gemaakt van de Helende Tuinen omdat de healing zo veel sneller en diepgaander opgenomen kan worden in het hele aura en chakra systeem.

 


Klik hier voor een filmpje over wat de Krachtplaats en de sessies je aan meerwaarde brengen

Informatie over een verblijf, retraite of Vison Quest op de Elohim Krachtplaats

 

Annuleringsvoorwaarden   |  Disclaimer  I  Auteursrechten
D.m.v. je boeking ga je akkoord met de disclaimer en voorwaarden