Online Groepshealing avonden met helende channelings

Stralend.jpgOntwaak en activeer je hogere zieledelen in je dagelijks leven 

1 x per maand online gechannelde groepshealing-avond (webinar)
Thuis ontvang je een link

  • Wil je gaan leven vanuit Universele Liefde en ontwaken in wie je werkelijk Bent?
  • Je Kosmisch Bewustzijn, je verbinding met de Bovenwereld en Meesterschap activeren?
  • De Christuskracht, het grote eenheidsliefdesveld en Moeder Aarde in al je chakra's en je buikgevoel gaan leven?
  • Al je zieledelen ophalen en je volledig potentieel bekrachtigen in je dagelijkse functioneren?

De online groepshealingen worden maandelijks gegeven en zijn één van de grootste online healingen in Nederland en België. Grote helende vermogens, verruimd Bewustzijn en Onvoorwaardelijke Liefde haal je in huis. Het maakt je krachtig, zelfverzekerder en zorgelozer en je gaat meer vanuit de flow en een gezonder lichaam leven. Karma, je DNA, organen en je voorouderlijnen worden gezuiverd.Psychische en emotionele belasting vanuit de bloedlijnen lost op.

 

Bekijk hier het kortingspakket voor de online groepshealingen (5 voor de prijs van 4)


Wat gebeurt er tijdens een gechannelde online groepshealing?

Tijdens een healing/channeling stemt de docente Joke ElZiam Nootebos zich vanuit de Elohim Krachtplaats af als kanaal voor de Bron. Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits, spreken en helen door de Joke heen en benoemen waar ze aan werken. Dit gebeurt in afstemming met de Bovenwereld en alle aanwezigen. Ook de collectieve thema's die wereldwijd uitwerken, worden meegenomen in de enorm krachtige online groepshealing en channeling.

Je spirituele ontwikkeling krijgt een boost

De helende energie helpt jezelf te Bevrijden voorbij de ego-ik-ruis en vanuit je multidimensionale Ware Natuur te gaan leven. Op liefdevolle wijze worden persoonlijk, genetisch en zielengroep karma, herhalingslussen en oude (relatie en denk)patronen getransformeerd.

De gechannelde online groepshealing helpt je tevens de oude patronen van de mannelijke en vrouwelijke ouderlijnen en het collectieve karma te schonen. Dit voelt als een zucht van verlichting en maakt alles anders, makkelijker en vrijer in je leven.

Je levensbestemming en aanvullende, parallelle levens worden geactiveerd. Je Verlichte Staat en Godsrealisatie activeren tijdens de groepshealing zodat je Goddelijke Vonk éénheid vindt met je aardse zelf. Naarmate je aan meer 13 dimensionale online groepshealingen (en live workshops) meedoet, naarmate het je steeds beter lukt om je grote Missie te gaan leven en te Ontwaken.

Wat merk je ervan in je dagelijks leven?

Blokkerende overtuigingen, ontstaan door voorgaande levens, relatie- en jeugdervaringen, kunnen transformeren. Het niet geaard zijn, te veel in je hoofd zitten, last van te veel prikkels, moe, slaapproblemen, te veel moeten of weinig zelfwaardering en zelfliefde, maken plaats voor meer voorspoed, geluk en een goede krachtigere flow waarbij je leeft vanuit je (hogere) ziel.

Je ontvangt tijdens de online groepshealing en channeling uitleg over hoe je vanuit je ware Zelf om gaat met je relatie, werk of de volgende stap in je leven en je ervaart fysieke en psychische healing, ook al is het op afstand)  op voelbare wijze!

 


Elke online groepshealingavond heeft zijn eigen thema

meditation.jpg

Er worden in totaal ongeveer 12 keer per jaar online healingen gegeven, elk met hun eigen thema. Ondanks dat de thema's jaarlijks herhaald worden, verdiepen ze elke keer weer en is in geen enkel jaar de online groepshealing/channeling hetzelfde. vele deelnemers herhalen ze enkele jaren achtereen omdat er dan een volgende verdieping wordt aangeboden waarbij niets hetzelfde is.

Hieronder een aantal thema's:

  • Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel
  • 9-dimensionale Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
  • 10-dimensionale Vuurkracht + Universele Liefde en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!
  • 8-dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen

 


Multidimensionaliteit

Het unieke aan de gechannelde online groepshealingen bij het Elohim Centre is dat ze gegeven worden vanuit multidimensionaal niveau. Hierdoor kan de heling vaak gelijk tot in het gedrag en fysieke lichaam maar ook in alle zieledelen plaatsvinden.

Waarom maandelijks meedoen?

Vaak zie je dat als je vaker mee doet het effect van de online groepshealing en channeling steeds dieper kan gaan en ook je zelfrealisatie en het leven vanuit je hart en ziel zich verdiepen. Wanneer je maandelijks meedoet ontvang je bovendien de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en spirituele groei. Je blijft hierdoor sterker in verbinding met je eigen ziel, de Bovenwereld en je Goddelijke Vonk, je aarding en lichaam. Ondanks moeilijke levenssituaties, zak je minder snel terug in zwaarte en zorgen. Je zult merken dat je elke keer bekrachtigd en ondersteund wordt om de volgende stap in je leven te zetten maar ook om je af te stemmen op het Licht dat je Bent.

Kortingspakket met 1 extra gratis online groepshealing

Als je je inschrijft voor 4 online groepshealingen ontvang je de vijfde gratis. Een mooie aanbieding als je vaker mee wilt doen. Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket.

Let op: vermeld bij aanmelding in de opmerkingen de data van de online groepshealingen waar je aan mee wilt doen.

Hoe schrijf ik me in?

informatie, tips.png

Ga naar de pagina van de online groepshealing en klik op aanmelden. Na je aanmelding ontvang je binnen 1-2 werkdagen een bevestiging van deelname.

 


Ervaringen van deelnemers

“De eerste online groepshealing die ik meemaakte was in het begin nog wat onwennig, maar na een paar minuten zakte ik langzaam in mezelf en in de sfeer die Joke creëert. Telkens weer ben ik zo onder de indruk van wat er allemaal mag gebeuren. De verbinding die ik voel en hoe we met elkaar verspreid over de wereld samen zo'n mooi veld neer zetten. De weldadige rust die ik ervaar, de fysieke ontspanning, het dieper in mezelf zakken, voller en leger worden, ruimer en soms voel ik me heel hoog en groot worden. Heel dankbaar ben ik ook voor het verdwijnen van mijn bovenrug en schouder krampen, het mocht zo van me af glijden. Wonderlijk om te ervaren dat het gewoon werkt via mijn laptop in the middle of nowhere, zover van Nederland, wauw! Dus ook nu ik weer wat dichter in de buurt van het Elohim Centre ben, maak ik dankbaar gebruik van de mogelijkheid om elke maand weer mee te doen.” Caren

"Dank je wel voor de bijzondere healing. Het past zo bij hoe mijn leven nu is en wat er allemaal gebeurt. Vanuit liefde en verbondenheid verder mijn leven leiden. Ik kan nu niet zo goed weergeven wat jouw woorden waren maar ik weet dat het klopte voor mij. Ik ben dan ook erg blij met alles wat er nu is na een zware periode en weet nu dat ik het aankan en dat de liefde mij begeleid in alles wat ik tegenkom.
Dank je wel voor dit alles!"
Hilma

"Ik vond de transmissie van vanavond heel fijn! Dankjewel! Ik voel vooral de hoge energie die normaal bij mij niet altijd zo geaard is, nu rustiger aanwezig, in mij, in mijn lichaam. Van te voren al veel vuur, kundalini gevoeld en sta dit moment krachtig op de Aarde, stevig geankerd. Veel gapen en kou voel ik door de energieverschuivingen. Er kwam verdriet los en ontroering. Ik voel mijn Thuis staat van Zijn. Nog meer stilte in mij. Dankjewel! Heidi

"In juni ben ik bij jullie op de krachtplaats geweest. Ik ben ook mee gaan doen aan de online groepshealingen. Sinds die tijd ben ik echt enorm gegroeid! Ik voel dat het contract met het héle universum en de aarde steeds sterker wordt  Dit is zo'n beetje mijn grootste droom!! Ik voel me weer gelukkig, en dat was ik totaal niet meer de laatste jaren.."

 


Hoe werkt het?

Na inschrijving ontvang je op de dag dat de online groepshealing plaatsvindt een link; middels deze link kom je in de uitzending. Je wordt op energetische wijze verbonden met de groep en kunt de docent ook horen spreken.

aarde energie.jpgEnergieoverdracht door tijd en ruimte heen

Boven de 6e dimensie bestaan tijd en ruimte niet, waardoor deze online groepshealingen ook op afstand enorm krachtig kunnen werken. Dit horen we keer op keer terug van mensen die mee doen. Naast Nederland en België hebben we ook deelnemers uit Rusland, Spanje, Frankrijk, Griekenland, USA, België, Italië en meer, die allemaal de energie als enorm krachtig ervaren.

Geen technische kennis benodigd

Er is geen technische kennis benodigd om mee te doen aan de online groepshealingen. Je ontvangt een link die je in elke internetbrowser kunt openen. Op de dag van de online groepshealing ontvang je die link in je e-mail. Klik deze link aan en je doet mee met de healing.

Op welke dag /avond vinden de online groepshealingen plaats?

De groepshealingen vinden 1 keer per maand plaats op donderdagavond van 19:30 - 20:30 uur. Ze zijn online te volgen, zowel als live op de Elohim Krachtplaats.

Kun je niet mee doen met de groepshealing?

Komt de tijd of avond je niet uit, of kun je om wat voor reden dan ook niet meedoen? De replay is terug te zien tot zondagavond 23:59 uur. Aanmelden kan dus altijd.