Het energetische keerpunt in de herfst van 2017

verandering.png

Lang is er al een energetische verandering gaande op aarde maar nog nooit veranderde er zo veel in zo’n korte tijd als in de afgelopen jaren. Dualiteit, machtsmisbruik, haat en verdeeldheid, het ontvouwt zich allemaal tegelijk op het moment. Net als liefde, eenheid, nieuwe initiatieven en warme verbindingen. Waar je ook kijkt in de wereld zijn er dingen aan het veranderen. Waarschijnlijk herken je ook in je eigen ontwikkeling dat de afgelopen jaren de wereld op zijn kop heeft gestaan.

Deze maanden staan we voor een energetisch keerpunt

Kies je er nu écht voor om uit het patroon van sociale bevestiging, pleasen en blijven hangen in oude gewoontes te stappen, of ga je ondanks al je opgedane ontwikkeling en inzichten door in het oude? Soms lijkt het alsof we kiezen voor het pad van onze ziel en Inwijdingsweg, we hebben immers al zo veel workshops en sessies gedaan, zo veel boeken gelezen en leraren bezocht. Desondanks blijven we vaak nog in een zelfde soort situatie (al dan niet met een spiritueel tintje).

Kies je voor de ik-controleur of kies je voor werkelijke overgave?

Ondanks onze spirituele ontwikkeling kan onze ik-controleur aan het roer blijven staan. We blijven plannen maken, twijfelen over onze toekomst en uitstippelen welke route we nemen. Of we worden ongeduldig als er maar geen route zichtbaar wordt. ‘Ik moet eerst de hele weg weten, voordat ik een stap wil zetten’ hoor ik vaak als readingsvraag in onze Elohim praktijk zeggen, maar zo werkt het universum niet. Dat is slechts de ik-controleur die nog wilt controleren, vasthouden en analyseren en toekomst garanties wil hebben.

Soms denken we dat we vanuit overgave leven, maar is dat slechts een illusie

Overgave betekent niet dat je niet meer over dingen nadenkt, of blind op het universum vertrouwt om je problemen op te lossen. Overgave betekent niet over je heen laten lopen of alles weggeven. Werkelijke overgave betekent niet weten waar de weg naar toe gaat en toch durven een stap te zetten, ondanks dat je niet altijd weet of dit de juiste stap is. Werkelijke overgave vraagt oerveiligheid en oervertrouwen, wat ontstaat door het ontwakingsproces. Pas dan kun je alle controle loslaten, ook al is dat misschien onzeker of lijk je je richting kwijt te raken.

Spirituele blinddoek.jpgSpirituele blinddoek

Sommige mensen kiezen ervoor hun problemen te negeren of spiritueel goed te praten. Ze zijn gaan geloven dat als ze maar hard genoeg manifesteren en genoeg liefde sturen, het probleem vanzelf weggaat. Onbewust ontstaat er echter iets anders: het ego komt ongemerkt aan het stuur en leert om dat waar het vroeger bang voor was, nu te negeren of te ontkennen. Het leert slimmer omgaan met dezelfde situatie. Dit is echter slechts een spirituele blinddoek die meer kwaad dan goed doet.

Werkelijkheden die door elkaar bestaan

Tot voor kort konden alle realiteiten naast elkaar bestaan. Perspectieven van dualiteit, eenheid, en alles er tussen in, leefden door elkaar heen op aarde. Waar je zocht kon je positieve verandering vinden, maar ook negatieve. Ook in je ontwikkeling kon je gemakkelijk terugvallen en als het even tegen zat kon je zo weer je oude leven instappen. Nu wordt dat echter steeds lastiger.

Realiteiten die splitsen

Naarmate het jaar 2017 vordert is er steeds minder ruimte om heen en weer te wippen tussen verschillende werelden. Wat ik daarmee bedoel is dat je op het ene moment een mooie workshop volgt en je ziel meer open gaat, en je vervolgens met je tante uit eten gaat terwijl je daar eigenlijk helemaal geen zin in hebt, maar je anders bang bent haar te kort te doen. Eerst versterk je je ziel en vervolgens kies je voor de comfortzone van het ik. Dit kan ook bijvoorbeeld een relatie zijn die eigenlijk al niet meer klopt. Of een baan waar je niet gelukkig bent, een omgeving die eigenlijk niet meer bij je past. Hoe verder we komen in dit jaar hoe minder je van twee walletjes kunt blijven eten. De mensen die ervoor kiezen trouwer te blijven aan hun kleine zelf, in plaats van hun ziel, zullen in de toekomst steeds minder mensen aantrekken die resoneren op zielsniveau. De poort van hun zielsontwikkeling sluit zich tijdelijk, tot de volgende evolutie golf op aarde plaatsvindt. Voor de mensen die diepergaand kiezen voor hun zielsontwikkeling, en uiteindelijk voor overgave zonder toekomstgaranties, zal de omgeving dit steeds meer weerspiegelen. Deuren gaan open die nu nog ondenkbaar zijn. Ze zullen juist méér gelijkgestemden, nieuwe werk of woonplekken en uiteindelijk een paradijselijke samenleving aantrekken.

Allemaal komen we nu voor een diepere keus te staan

Omdat de tussenruimte vervaagt vraagt het universum werkelijk te kiezen. Waar je vroeger nog in het grijze gebied kon blijven, kan dat nu niet meer. Kies je voor diepergaande overgave dan kies je ook voor het loslaten van oude gewoonte patronen, zekerheden, en soms ook (lang bestaande) relaties; het een kan niet zonder het ander.

Ascension tijd 2017.jpgVelen voelen een kosmische oproep, alsof er geen tijd meer te verliezen is

Zo ook Angela die begin dit jaar voor het eerst in onze healerspraktijk kwam. Ze ‘weet’ en voelt dat het nu de tijd is haar ontwikkeling door te zetten. Ze kan niets anders meer dan diepergaand kiezen voor haar zieleweg, ook al weet ze dat ze hiervoor haar oude leven op moet geven omdat dat niet meer past. Ze volgt regelmatig doorbraak arrangementen op de Krachtplaats om haarzelf ook de steun van Master Healer-Readers te gunnen die zelf ook door dit proces heen gegaan zijn, net als multidimensionale workshops die haar verder in haar licht en het Ontwakingsproces versterken.

Vaak ben je bang om je oude omgeving los te laten

Als je altijd gefunctioneerd hebt vanuit een overlevingsstand, en je waardering of bevestiging hebt gehaald bij je omgeving, kan het heel angstig zijn om je omgeving los te laten. Het lijkt dan of je in een diep gat valt, eenzaam wordt of misschien zelfs wel alsof je jezelf verliest. Je ikje zoekt nog houvast maar je verliest steeds meer de identificatie met wie je dacht te zijn en daardoor ook met het leven dat daarbij hoorde. Soms ontstaat er een gevoel van eenzaamheid, ‘wil ik dit wel’ en andere stemmetjes in je hoofd. Dan kies je, soms tegen willens en wetens in, te blijven in de situatie die vertrouwd voelt. Waar je je veilig in voelt, ook al weet je op een diepere laag dat het werkelijke geluk daar niet te vinden is.

Durf je werkelijk te springen?
Rust in hoofd, uitzicht.jpg

Op zulke momenten, en tegen zulke mensen, zou ik willen zeggen: durf te springen! Durf je oude zekerheden los te laten en te kiezen voor wie je werkelijk Bent! Vaak weet je diep van binnen al dat je niet meer anders kan, ook al is de toekomst onzeker of dreig je mensen of inkomen kwijt te raken. Het gaat er om niet langer de ik-gedachten en de onzekere in jou te volgen, niet langer te blijven hangen in wat je niet meer dient, maar het leven, je ziel en Essentie tegemoet te treden. Door de controle los te laten kan de volgende stap zichtbaar worden.

Soms is de enige stap die je kunt zetten geen stap zetten

Ondanks dat je misschien nog niet weet hoe of wat de volgende stap is kun je er wel voor kiezen niet langer door te gaan in dezelfde herhalingslussen. In mijn sessies en inzichtavonden benadruk ik vaak hoe belangrijk het is te doorzien in welke herhalingslussen je nog leeft. Waar je nog te veel vanuit je hoofd leeft, te veel op je schouders neemt, de controle wil vasthouden, de ander wil veranderen of pleasen. Door deze gedragspatronen houd je de situatie in stand! Een Master Healing-Reading sessie kan je in zo’n geval helpen pas op de plaats te maken en uit de herhalingslus te stappen waardoor het makkelijker wordt een nieuwe richting in te slaan, of deze verder te vervolgen. Doordat de Elohim Master Healers veel ervaring hebben en zelf ook de weg kennen kunnen ze diepgaand met je ziel mee kijken en je begeleiden bij je volgende stap. Vaak werken ze ook tot diep in het DNA (dat wil zeggen patronen van ouders, voorouders en verleden levens) en de collectieve patronen waardoor hele gedragspatronen kunnen veranderen.

Als genoeg mensen kiezen voor nieuwe paden, ontstaat er een golf van ascension

Doordat steeds meer mensen kiezen om nieuwe paden in te slaan, weg van de opgestelde regels van de maatschappij, de sociale patronen of de overtuigingen die ze hebben meegekregen tijdens hun jeugd, ontstaat er een stroom op aarde. Hierdoor wordt het makkelijker voor anderen om dezelfde weg te kiezen, een weg van diepere betekenis. Niet alleen maar ‘huisje, boompje, beestje’ maar ‘wat wil ik nu werkelijk?’.

Een veld van gelijke frequentie

Vanuit deze nieuwe stroom ontstaat er een veld van gelijke frequentie. Een radiogolf als het ware waarop steeds meer mensen ‘intunen’, en met ieder die intuned word het veld krachtiger. Ook de Elohim Krachtplaats speelt hier een grote rol in als acupunctuurnaald voor de wereldziel en ankerpunt van de hogere dimensies en het kristallijne grid.


tip.jpg2-3 daagse doorbraakarrangement

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"? Kies dan voor het 2-3 daagse doorbraakarrangement met meerdere persoonlijke consulten, een verblijf op de Krachtplaats en biologisch-vegetarische maaltijden.

Ik kan je dit arrangement enorm aanraden vanwege de diepgang die het biedt en de energetische transformatie die je nergens anders kunt vinden.

Voor meer informatie over een 2-3 daags doorbraakarrangement klik hier

Lees hier de ervaring van iemand uit onze Master Healing-Reading praktijk:

"Ik wil jullie bedanken voor de geweldige begeleiding die jullie mij hebben gegeven. 
Dit weekend is er nog meer duidelijk geworden, ik kan nu nog meer accepteren wat er met me gebeurt omdat ik nu veel meer inzie dat het mijn eigen systeem is die dit creëert. En dat ik niets meer kan projecteren want het zit in mij, het is nooit de ander.

Weerstand, projecties, verlangen, boosheid. Alles wordt onderzocht en bekeken, wat is waarheid? Tot op heden dus minder aandacht in mijn hoofd en meer in mijn lichaam. Dus ook transformatie in mijn buitenwereld :)

Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zulke goede reading en healing sessies geven als bij jullie op het Elohim.
Ook al was ik soms boos of volledig in de weerstand tijdens de sessies. Jullie hadden gewoon gelijk en dat doorzie ik nu allemaal.
Ik vind het echt briljant hoe jullie mijn kern raken en in het moment aangeven wat belangrijk voor mij is. Belangrijk om bewust ervan te worden, de illusies doorzien en bewust om te gaan met wat er speelt in mijn binnen en buitenwereld.

Ik begrijp steeds meer dat het mijn systeem is, dat het niet bij de ander ligt. Dat elke emotie en gevoel belangrijke informatie weergeeft. Ik begrijp steeds meer hoe bewustzijn werkt en dat je ook op deze manier jezelf kan helen en transformeren.. Echt te gek! Want dat is mijn grote wens! Dankjewel!!!"

Liefs, S

Gerelateerde artikelen:


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin