Elohim nieuwetijds woon-werk gemeenschap The Diamond New Earth

 


Wonen in de gemeenschap op de Krachtplaats kan voor max 2 jaar. Permanent wonen is er niet toegestaan.  In de stillere wintermaanden, als er weinig vrijwilligers zijn, dan is het ook wat rustiger in de gemeenschap. Die bloeit het meeste in de zomertijd. Sommige bewuste teamleden wonen buiten de gemeenschap in een ander dorp en anderen wonen en werken op de Krachtplaats en samen vormen ze de woon-werkgemeenschap.

Teamleden en vrijwilligers verbinden eenheidsbewustzijn, natuurliefde en spiritualiteit met zakelijkheid en met op praktische wijze de handen uit de mouwen steken!

Ieders sfeer, energie en bijdrage op de Krachtplaats werkt tevens als een acupunctuurnaald in het wereldnetwerk en leylijnen-systeem voor de nieuwe samenleving. Openheid, bezieling en non dualiteit versterken middels jou/ons, het nieuwe wereldbewustzijn. In de gemeenschap zijn we niet oneindig aan het hughen en mediteren doen we niet lievig, maar passen we onze hogere ziel, bewustzijn en hart toe als openheid, vrede en vriendelijkheid in de omgaan met elkaar, het werk en de natuur. En in onze verantwoordelijke zorgzaamheid voor de organisatie en haar hoger doel voor de samenleving.

Vrije tijd

Na het werken trekt ieder zich graag terug en gaat meestal zijn/haar eigen gang. Soms is het fijn om dan met elkaar spirituele gesprekken te hebben, te mediteren of yoga te doen maar stil bij jezelf zijn gebeurt het meeste net als het op individuele basis bezoeken van de helende tuinen en het Lemurisch Bos in de vrije tijd. Boodschappen worden gehaald in Vlagtwedde op 5 km afstand en in de omgeving kun je wandelen, fietsen en zwemmen. Wat grotere steden vind je op 15 km afstand.

Je ware natuur en het multidimensionale afgestemd werken-wonen ervaren?

Wil je weten of je in aanmerking komt om als bewoner / vrijwilliger of betaalde medewerker in de woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth", te komen wonen of alleen werken? Als bewoner /vrijwilliger dien je je eigen inkomstenbron te hebben.

Jouw motivatie

Je hebt zo mogelijk ook eigen motieven om naar Elohim te komen, maar iedereen die komt zegt ''ja'' tegen het basismotief dat geldt voor alle Elohim bewoners en medewerkers, n.l.: Elohim en de Krachtplaats verdienen mijn onvoorwaardelijke steun en daarom bied ik mijn diensten, talenten en vaardigheden aan, en kom ik graag om dat te doen wat er gedaan moet worden.

Aanmelden als vrijwilliger, bewoner of student voor de nieuwe samenleving

Mail je motivatie, cv, iets over jezelf + foto naar info@elohim-centre.org en geef aan of je eenmalig of structureel zou willen komen. Of dat het om 1 of meer dagen per week vrijwilligerswerk gaat en op welke dagen je dan het liefst komt en vanaf wanneer. 

Er is vooral in de zomer vaak veel belangstelling; meld je daarom tijdig aan, dat helpt ons ook bij de werkzaamhedenplanning en begeleiding.

Hoe ver moet je ontwikkeling zijn

Net als elders zijn er ook bij de bewoners en medewerkers wel dagen dat het tegenzit of er irritatie is. Dat mag er allemaal zijn en is vaak zo weer weg zonder dat onderstromen of gestapelde gedachten lang zullen blijven hangen of afgescheidenheid hoeven veroorzaken. Het is de bedoeling niet alles persoonlijk te nemen, het réactieve innerlijk kind niet altijd zijn gelijk te geven en ook niet om overal wat van te vinden. Niemand hoeft perfect te zijn maar zorg er wel voor dat je geen duale onderstromen maakt. Ieder groeit en komt van alles in zichzelf tegen en dat is helemaal prima. Al zijn er wel grenzen. Ontwakings- en zuiveringsprocessen gaan sneller op de Krachtplaats door het krachtige eenheidsgroepsveld, het wij-gevoel van de groepsziel en de 13 dimensionale Lichtcodes van de Krachtplaats.

Multidimensionaal werken

Tuinpaden klaar voor de gasten.jpgNieuwetijds multidimensionaal wonen en werken is het toepassen en aarden van je hogere ziel, (lichtlichamen van je ziel of dimensionale zieledelen) en het wijgevoel in het gewone werken en de dagelijkse omgang. Als we schoonmaken in de gebouwen, tuinen of winkel, zuiveren we tegelijk onszelf en de sfeer, zowel als de materie, door onze gerichte aandacht vanuit ons hart en ziel. Tenminste, als we dat bewust willen doen als oefening om je hogere zieledelen mee te nemen in het dagelijks leven. Lichaam, kristallen, tincturen, de kruiden- en fruittuinen en planten bevatten door de liefdevolle verzorging meer harmonie en levensenergie (Boviswaarde).

Werken met hart en aandacht in het hier en nu

Het verschil proef of zie je dan ook duidelijk! De edelstenen in de winkel reageren ook op de liefde en aandacht tijdens het schoonmaken en de Boviswaarde-levensenergie van de stenen maar ook van de mensen en planten in de tuinen en winkel stijgt op die manier! Ook communiceren we bijvoorbeeld innerlijk eerst even kort met de boom die we omzagen of met de spirits van de takken die we op de vaas zetten totdat dat een geïntegreerd deel van onszelf is waardoor toestemming en dankbaarheid automatisch gaan. Ook in onszelf verenigen we zo de verschillende lagen van innerlijk kind en meesterschap, van gevoel en verstand, geest en lichaam, zakelijkheid en spiritualiteit. Ook anderen voelen zich daardoor gezien in hun taken zowel als ziel waardoor we elkaar versterken een één groepsziel-eenheid worden.

Elohim inkomsten

De gemeenschap leeft van de inkomsten van de edelsteenwinkel, webshop, logerende gasten, helende bezoekerstuinen, de opleidingen en (E-)cursussen. Ieder wordt gevraagd mee te helpen om de kosten laag te houden, de omzet te vergroten en anderen te inspireren in Wie ze werkelijk Zijn. Als medebewoner/vrijwilliger helpt je mee de fruithof, siertuinen, het bos, de groepsaccommodatie, de afvalplek en het terrein netjes te houden.

Het is mogelijk de Diamond New Earth gemeenschap financiëel te steunen met je donatie.


Inspiratieteksten


Ervaringen van vrijwilligers

  • "Het was ongelooflijk fijn om zulke lieve mensen te ontmoeten waar ik me echt thuis bij voelde"

  • "Ik vind het belangrijk om in een goede onderlinge sfeer te werken en elkaar te inspireren. Daar word ik blij van en het steunt mijn motivatie om productief te zijn."

  • "We kunnen hier onszelf zijn in alle openheid en kwetsbaarheid. Patroontjes van leunen, pleasen, oordelen of alleen maar je eigen werk doen, worden hier aangekaart om te kunnen verdwijnen. Dat vind ik een hele verademing."

  • "Ik moest heel erg wennen aan een werkritme van 8 uur p.d. en al om 8.30 uur starten. Fysiek was het soms ook behoorlijk zwaar, ik twijfelde en irriteerde me veel. Maar na de gewenning en gesprekken was het fantastisch om zo open en eerlijk, vanuit non-dualiteit, oordeelloos met elkaar om te gaan. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen."

  • "Ik ben gekomen voor de nieuwe tijd op aarde. Ik volg een Elohim opleiding en merk, door hier ook als vrijwilliger in de energie te blijven wonen en werken, dat mijn groei vele malen sneller gaat. Ik ben heel dankbaar dat ik deze plek heb gevonden. Ook dat er zo'n plek bestaat waar ik kan leren mijn contact met de Bovenwereld en hogere dimensies, toe te passen in de dagelijkse omgang en bewuste manier van werken. Alles in mij komt nu tot zijn recht, ik voel me als een vis in het water. En dat terwijl ik al zoveel spirituele workshops had gevolgd en zoveel heb gereisd! ik wist dat ik meer moest aarden, maar nu begrijpt mijn ziel hoe! Dank jullie wel lieve Elohim vrienden!"
  • "Het hele team van Elohim draagt saamhorigheid/eenheid uit. Ik heb me volledig thuis gevoeld en kom zeker terug!"