Elohim edelstenen: Ontwaak en geniet!

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


Alle edelstenen en producten die verkocht worden in de fysieke winkel op de Elohim Krachtplaats in Veelerveen, als in de webshop, zijn geactiveerd en stralen op alle 13 dimensie lagen. Ze heffen blokkades op die het functioneren vanuit je gaven, ziel, gezondheid, essentie en eenheid met de natuur verhinderen en je belemmeren om te leven vanuit je volledig potentieel met al je zieledelen.

In de Elohim edelstenen nieuwsbrief van deze week

christusgridp.jpg

 • Grootse drakenkracht, uitgelicht: Draak Jindra
 • Geprogrammeerde Elohim Edelstenen | Uniek in de wereld!
 • E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
 • Nieuw binnen: Aliën edelsteen schedels en de Christusbewustzijn vorm hanger!
 • Uitgelicht | Elohim Edelstenen
 • Ontdek welke edelstenen jou en je gezondheid kunnen ondersteunen
Fluoriet octaeder (2).JPGFluoriet octaëder als unieke, natuurlijke geometrische kristalvorm

Draag de 13 dimensionaal geactiveerde Fluoriet octaëder bij je want hierdoor zul je je zachte hart en je hart met ballen net zo gemakkelijk leren inzetten. Onvoorwaardelijke Liefde en vitaliteit versterken. Gevoelsspanningen en oordelen blijven niet langer kleven. Je blijft in het midden en vindt rust.

Klik hier om te bestellen

Bismuth (2).JPG [1]

Bismudt - Bismuth, geometrische kristalstructuur

Bismudt opent alle chakras en is verbonden met de heilige geometrie. Brengt je sterk in je lichaam, buikwarmte en basischakra. Het helpt je hogere licht te aarden en je lever en darmen versterken. Je hogere zielelagen integreren in je functioneren omdat ze zich eindelijk veilig voelen in je lichaam. Lichaam en ziel worden één. 

Klik hier om te bestellen

zelfrealisatie tinctuur elohim krachtplaats set.jpg

Elohim bio zelfrealisatie tincturen, hele set (20 tincturen)

De zelfrealisatie tincturen brengen je levensbestemming en ontwikkeling naar Ontwaken en Kosmisch Meesterschap. Door de flesjes in je huis of praktijkruimte te plaatsen kunnen alle hogere dimensies van je ziel zich er aarden en ontstaat een geweldig Krachtveld van Liefde! Daarnaast kun je 1 tot 3 soorten tincturen intuïtief  innemen voor je innerlijke ontwikkeling. Ook kun je ze bij je dragen. (Innemen 3 x p.d. 10-12 druppels, of op eigen intuïtie) 

Klik hier om te bestellen

 


Labradoriet draak - Jindra.jpg

Ik ben Jindra - Labradoriet draak

Ik zet je met beide benen in je eigen kracht en meesterschap en breng alle delen van jouw ziel daarin samen. Je volledige bewustzijn zal worden geactiveerd. 

Als Draak Jindra breng ik jou het immens gevoel van de innerlijke rust en het zelfvertrouwen van je grote Zelf. De verdeeldheid tussen je kleine en grote Zelf lost op. Je aura en jij worden beschermd. Niet langer zul je uit balans gebracht worden door de buitenwereld of door afleidingen, verstoringen en projecties.

Als Elohim Draak breng ik je een kalme denkgeest, doorzettingsvermogen, inspiratie en Chi-Kracht. Samen met Mij, gids Jindra, zul je je leven en missie doelgericht gaan vormgeven vanuit je hoogste essentie en al je chakras.

Alle delen van jouw ziel breng ik samen doordat ik jouw volledige bewustzijn met het huidige moment, je Ki-punt en een diepere aarding verbindt. Helder spreken en een grote Drakenkracht kunnen in je ontstaan. Ze zullen zich inzetten voor het grote Geheel.

Ben je klaar voor Mij?

Klik hier om naar de webshop te gaan

 


Geprogrammeerde Elohim Edelstenen | Uniek in de wereld!

Joke ElZiam Nootebos heeft zich gedurende meerdere levens voorbereid op haar huidige missie. Ze wordt regelmatig door Moeder Aarde en de Bovenwereld gevraagd om op kristallen en edelstenen een specifiek programma te zetten voor deze tijd:

Geprogrameerde Groene Opaal 3stuks euro-2.JPGNieuw: Groene Opaal - Genietend kind van Moeder Aarde.

Je Hart opent door de geprogrammeerde groene opaal in oneindige dankbaarheid voor al het leven dat Gaia schenkt. Je ware Natuur ontwaakt in de grote Natuur. Het is je terugkeer naar Eden.

Klik hier om te bestellen

Carneool vlammen.jpgGeprogrammeerde Kosmische Vlam Carneool

Om je volledig potentieel, al je zieledelen, lichtlichamen, hogere dimensies en Gaven te worden. Je Bovenwereld-deel en kosmisch meesterschap integreren in je dagelijks zelf waardoor kracht en blijheid ontstaan.

Klik hier om te bestellen

 

"Vorige week de Carneool Vlam ontvangen en ik ben er echt heel blij mee. Ik voelde ontroering door me heenstromen toen ik hem voor eerst vastpakte, een gevoel van heelheid. De energie voel ik stromen van mijn kruin naar mijn buik. Bedankt voor deze prachtige edelsteen."

"Heel krachtig kristal. Ik heb meerdere geprogrammeerde producten van jullie en ook deze is weer heel bijzonder."

 


Opleiding Kosmisch Kristal Master | 1 jarig

Alleen dit jaar nog studiekostenaftrek. Je leert tijdens deze Kosmisch Kristal Master opleiding edelstenen op 13 dimensies ervaren en kennen. Ook ontvang je tijdens transmissies geweldige 13 dimensionale healingen van de Elohim edelstenen. Dit is de hoogste vorm van healing die je van de kristallen wezens kunt ontvangen en uiteindelijk zelf door kunt geven.

 • Wil je meer (kosmische) diepgang en wil je werken voor mens, aarde en kristallen?
 • Wil je leren edelstenen te openen, activeren, reinigen, programmeren?
 • Wil je leren hoe je chakraleggingen kunt geven?

Je innerlijke ontwikkeling zal zich tijdens iedere Elohim workshop en transmissie verder verdiepen!

Klik hier voor meer informatie

 


E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

11171-Aura.jpgDeze succesvolle E-cursus neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie en opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau, maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit.

Wil jij...

 • Je ziel en ware Zelf leren kennen en bekrachtigen?

 • Gaan staan voor je subtielere gevoeligheid en kwaliteiten

 • Niet langer onzeker en reactief zijn of te veel in je hoofd zitten?

 • Meer inzicht, verruimd bewustzijn, joy, meesterschap en een open hart ontwikkelen?

 • De Eenheidsliefdeskracht van je Goddelijke Essentie en Ontwaakte staat (her)kennen?

 • Door jouw multidimensionale ontwikkeling als Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens bijdragen aan een nieuwe maatschappij?

Klik hier voor meer informatie en luister een gratis fragment van een van de transmissies

Ervaring cursist:

"Ik vind de cursus heel goed en compleet. Hij ziet er mooi uit en is zeer werkzaam! Wat me het meeste aanspreekt is de combinatie van het geschreven woord met de audio healings die krachtige energie overbrengen, en dat je het thuis op je eigen tijd kunt doen. Ik zou het zeker aan iemand anders aanraden omdat het gewoon heel krachtig werkt. Super fijn dat dit ontwikkeld is, het maakt me telkens blij als ik er mee aan de slag ga. Dat zegt alles over de zorg en de energie waarmee deze cursus geladen is, van hetzelfde hoge niveau dat ik van alle Elohim producten gewend ben."


Alien schedels.JPG

Nieuw binnen |  Aliën schedels

Klik hier om de Aliën schedels te bekijken

 


Uitgelicht | Elohim Edelstenen

christusgridp.jpgNieuw: Christusbewustzijn vormen (ook als hanger beschikbaar!)

Deze geactiveerde en geprogrammeerde Christusvorm helpt je Onvoorwaardelijke Liefde, Dienstbaarheid en Scheppingkracht te worden. Net als een groot magiër met universele Liefde. Hij beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit het zuiverende witte Christuslicht.

Klik hier om het te bestellen

Liefde en Manifestatie set: oranje Calciet en Seleniet-Sekinah bol

Liefde en manifestatie set.jpgBeide bollen zijn geprogrammeerd en zijn samen een enorm Liefde- en Manifestatie-Creatie krachtset die je ontwikkeling en innerlijke zielsveiligheid in een stroomversnelling brengt. Je Goddelijke Essentie wordt één met je persoonlijk leven en je zult volledig in vrede, harmonie en balans zijn! Zacht en krachtig tegelijk. Ze brengen je hoogste mannelijkheid en vrouwelijkheid.

Klik hier om te bestellen

Seleniet torentjes 

Seleniet torentje.jpg [1]Deze prachtige Seleniet (engelensteen) is weldadig voor lichaam, ziel en geest, hij zuivert de ruimte waarin hij staat van ongewenste energieën en hij maakt de sfeer helder, licht en vriendelijk. 

Klik hier om te bestellen

 

 


Ontdek welke edelstenen jou en je gezondheid kunnen ondersteunen

Eindelijk is het zover! Meer dan 200 werkingen zijn beschreven waaronder fysieke en energetische klachten. De pagina met een overzicht met de helende werking van Elohim edelstenen en kristallen is compleet en staat online! Ontdek welke edelstenen jou en je gezondheid kunnen ondersteunen door hun geneeskrachtige werking.

klik hier om naar de pagina te gaan

 


25 april 19:30 - 20:30 | Online Groepshealing "10D Ik-loze Vuurkracht en Liefde van je Godsvonk + in 1x 40% minder in je hoofd zitten"

GJoke 2016.JPGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Deze krachtige online groepshealing wordt gegeven vanuit de Elohim Krachtplaats. Door de helende channeling zullen er 40 % meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn.

Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen voelbaar in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven!

Doe online mee vanuit jouw huiskamer!

Klik hier om je aan te melden en te zien hoe het werkt

 

"Het voelde net of ik in Veelerveen was, zo krachtig deze energie. Super bedankt!"

"Ik zinder nog na van de online transmissie van gisteravond.Het was ongelofelijk prachtig en intens!
Ik voelde van alles van me afglijden en heb heel diep zitten zuchten. En ja, het is Stil(ler) in mij.
Heel Hartelijk dank daarvoor!"