Helende Online Tijdgeest lezing en helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

Workshop: TG204-2023

Beschrijving

Online Tijdgeest lezing met helende channeling van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Neem dan live of online deel aan de channeling. Onder de woorden kun je een groot helend hoog dimensionaal eenheidsliefdesveld voelen meestromen. Thema: hart met ballen; duidelijkheid, grenzen aangeven vanuit kracht met een geopend hart, en ook leiding nemen is soms moeilijk of geforceerd door vele generaties vrouwen die onderdrukt zijn geweest
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

30-11-2023


€35.00

vroegboekprijs

30-11-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Helende Online Tijdgeest lezing en helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? aardemanifestatie.jpg
En wat daarvan de grote bedoeling is?
Wil je enorme healing en uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert?

Neem dan deel aan de online groepshealingen van Joke ElZiam Nootebos.

Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen!

 


Helende Online Tijdgeest lezing met channeling 15 juni 2023


met Joke ElZiam Nootebos

De komende 40 jaar worden overgangsjaren

Daarin zullen we meer gaan inzien wat er vanuit de ruis van ons ego-ikje opkomt en wat zich wil laten zien via ons gedrag. We zullen ons meer gaan uiten
via onze Goddelijke Natuur en ware Essentie bij reactieve gevoelens naar de ander.

Onze ware Goddelijke Essentie is immers vrij van onze opgeslagen zielspijn en dus van reactieve ruis. Zelfs al moeten we nee zeggen en optreden of achteruit gaan staan.

Onze ware Essentie zal, als iemand of iets ons niet bevalt, onze persoonlijkheid inzetten om daar wat aan te doen op non duale wijze, waarbij ons hart niet dichtgaat. Maar niet altijd brengt diplomatie, liefde of begrip de goede oplossing.

Een hart met ballen; duidelijkheid, grenzen aangeven vanuit kracht, en ook leiding nemen is soms net zo nodig

De vrouwelijkheid van vele onderdrukte generaties in mannen en vrouwen vindt dat laatste nog moeilijk. Zeker om dit zonder ego-ruis of onderstromen te doen. Maar we mogen aanvaarden hoe het reageren op elkaar nu uit ons komt. We zullen nu niets meer uit de weg gaan. We mogen zonder zelfoordeel onze gespannenheid, angst, kwetsbaarheid of onzekerheid mee laten stromen bij het uiten tijdens verschillende meningen en inzichten.

Ook de mannelijkheid in mannen en vrouwen heeft het hiermee nog vaak moeilijk.

Kracht of de leiding nemen, grenzen of duidelijkheid aangeven met behoud van inlevend en invoelend vermogen, en een open hart voor de ander blijft nog moeilijk. Mede door alle patriarchale energie van zovele generaties die ook nog in ons zit. Ook de angst voor onderdrukking en overheersing, het niet mogen spreken, dat alles zit nog in onze cel-herinneringen en kan ons gedrag en gevoel kleuren. En daarmee soms te veel ja knikken, onderstromen met anderen, onechte lievigheid en teveel aangepastheid creëren.

We zien het nu allemaal zoveel beter van onszelf en slaan vaak weer door naar de andere kant van de ik-ruis of gaan er boven staan vanuit ons hoger zelf

Maar de tijdgeest wil dat we er doorheen gaan, er doorheen vallen....
Onze schaduw aangaan, uit onze comfortzone van steeds dezelfde houding en patronen van macht/onmacht stappen. Zowel diegene die we thuis als op het werk tegenkomen.

En dan, uiteindelijk, komen we aan de andere kant weer uit.
De kant van onze Goddelijke Essentie, hoger Zelf, belichaamde Liefde/Waarheid én wij-gevoel

Geen zwevende Boeddha zijn of worden

Dan zal onze Goddelijke Essentie ons geheelde innerlijke kind en onze de geheelde man-vrouw hebben geïntegreerd. We worden volledig!
We hebben er een laag van onszelf bij gewonnen! Geest, ziel en lichaam worden één. Dan wordt ons evolutieplan rond en zullen we geen zwevende Boeddha zijn of worden. Ons onbewuste en onze schaduw is dan verlicht.

Zo wordt het Goddelijke op aarde gebracht en vervullen we ons hoogste doel en evolutieplan!

We hebben dan de komende 40 jaar veel kwaliteiten erbij gewonnen. We kunnen dan net zo gemakkelijk volgen maar als de situatie dat vraagt, ook net zo gemakkelijk de leiding en verantwoordelijkheid pakken.

Ook zullen we de spiegels die de andere partij laat zien hebben geïntegreerd en er niet meer mee botsen. We zullen het onderscheid zien tussen de gelijkwaardigheid van het Hart en dat van posities en ons, ondanks verschil in positie, gelijkwaardig voelen en leren van elkaar. De komende 40 jaar zullen we meer leren over de verantwoording nemen voor de kleine details, ons lichaam en de wereld van geld en materie naast dat van onze verbinding met "Boven". We zullen daarvoor zorgzaam zijn vanuit onszelf, niet alleen omdat het noodzaak is of moet van onze opdrachtgever of uitkerende instantie. Uiteindelijk zullen we net zoveel houden en aandacht besteden aan de grote lijnen en ons hogere Zelf/ de Bron als houden van de zorg voor spullen, details, lichaam en materie.

Geest en lichaam, spiritualiteit en zakelijkheid, liefde en kracht zullen één in ons gaan worden

Zo wordt het Goddelijke op aarde gebracht en vervullen we ons hoogste doel en evolutieplan! Juist door het aangaan van onze angsten, verlies, dualiteit en ego-ruis maar met behoud van ons wij-gevoel en met behoud van de leiding van onze ziel/Godsvonk die partijen en verschillende belangen overkoepeld in een gezamenlijk doel. We zullen zoeken naar dat gezamenlijke doel en onszelf en onze omgeving optillen door elkaars belangen te kennen en te ondersteunen in dienst van dat gezamenlijke hoger doel of door vanuit het hart uit elkaar te gaan zonder rancune.

Uiteindelijk zullen we tijdens of na de komende 40 jaar de Liefde en Vrede van onze Oorsprong weer voelen, leven en belichamen in al onze relaties en werk!

We zullen niet meer kunnen denken of voelen op duale wijze. Vanuit goed of fout, er al dan wel of niet bij horen of bang zijn de verkeerde keuze te maken. We zullen de rijken en machthebbers liefdevol en oordeelloos hun posities gunnen, ook al denken we het zelf anders te doen. Al deze lessen zullen we allemaal de komende tijd krijgen.

We zullen uiteindelijk geen duale, reactieve gevoelens over iemand delen met collega's of vrienden die er net zo over denken als wijzelf. We zullen de komende 40 jaar doorzien dat dat collectief karma brengt. We zullen dan ook hebben doorzien dat we dat deden om daarmee het gevoel van gelijk hebben te krijgen en om sterker te worden tegenover de andere partij door bondgenoten te mobiliseren. Tegen die tijd zullen we weten dat we aan het zoeken waren naar een kracht/macht buiten onszelf d.m.v. bondgenoten tegenover de ander, waardoor we die in onszelf niet konden bereiken en Eenheid en Vrede ophielden te bestaan. Net als het dieper integreren van onze Godsvonk en Missie in ons lichaam.
Uiteindelijk zullen we na al deze inzichten, inwijdingsproven en processen zelf kracht/macht belichamen, net zoveel als Liefde! En met genoeg van deze Gouden Tijds pioniers zal dit leiden tot geheelde, verlichte relaties, wereldvrede en Eenheid!

En Jij bent daar één van, ook al heb je het nu moeilijk! Ook Jij bent een Gouden Tijds Meester! Fijn dat je er bent met al je plus en min en Licht!

 

Advies ter ondersteuning en begeleiding

Laatste tijdgeestlezing met helende channelings, 2023

Donderdag 30-11-2023

 

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de lezing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Tip: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen voorafgaand aan de online helende Tijdgeestlezing.

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen.


Ervaringen van andere tijdgeestlezing:

Zojuist lees ik de tekst die jij, Joke, geschreven hebt over de nieuwe Lichtvortex. Wat fijn deze herkenning. Ik merk het echt deze week en opbouwend in de voorgaande weken.  In ene durf ik de stap te zetten om niet meer zo vrijgevig te zijn om, zoals je schrijft, andere ego's te dienen. De weggeefstand is voorbij.
Ik ervaar wat je schrijft, dat het lijkt alsof ik koel ben als diamant, maar ik voel heel sterk dat dit is om de Liefde van de Bron te dienen. Wat ben ik blij met en dankbaar voor deze ondersteuning in de vorm van jouw woorden op het juiste moment. Want makkelijk/leuk is het niet en ook weer wel omdat ik weet dat het de juiste weg is. Ik kan er wel van dansen, wat ik innerlijk ook doe . E.

Ik zou nog heel veel meer kunnen delen over de herkenning van al het moois dat je schrijft en channelt als heling, maar dat laat ik voor nu voor de verbinding van hart tot hart. M.

Nou wat was het prachtig mooi gisteren! Veel opgestoken van de lezing en helende transmissie.Wat een cadeau! Die kon ik heel goed voelen, ik voelde alleen maar vloeibare warmte en liefde door mijn lijf stromen, heerlijk! En dat bleef ook lang na de lezing nog stromen en is er vandaag ook nog. En ik heb wel 12 uur achtereen geslapen!
Liefs Rachel


Ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie en warme healing van vanavond
Elfrida Boomsma


Tips hoe nu verder na afloop


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties