Helende Online Tijdgeest lezing en helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

Workshop: TG201-2022

Beschrijving

Online Tijdgeest lezing met helende channeling van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Neem dan live of online deel aan de channeling. Onder de woorden kun je een groot helend hoog dimensionaal eenheidsliefdesveld voelen meestromen. Thema: hart met ballen; duidelijkheid, grenzen aangeven vanuit kracht met een geopend hart, en ook leiding nemen is soms moeilijk of geforceerd door vele generaties vrouwen die onderdrukt zijn geweest
Lees de volledige tekst

Data & prijzenHelende Online Tijdgeest lezing en helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? aardemanifestatie.jpg
En wat daarvan de grote bedoeling is?
Wil je enorme healing en uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert?

Neem dan deel aan de online groepshealingen van Joke ElZiam Nootebos.

Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen!

 


De laatste Online Helende Tijdgeestlezing met channeling vindt plaats op 30 november 2023.

met docente Joke ElZiam Nootebos

Jeruzalem is een van de belangrijkste galactisch-aardse Krachtpoorten of Krachtplaatsen ter wereld.

Het is een enorme verbindende portal. Tussen aardse volkeren en ook tussen de aardse bevolking en de sterrenwezens die bedoeld zijn te verbinden via de witte Straal van Universele Liefde, de grote Eenheid en Christuskracht en die mee komen helpen het welzijn van alle volkeren en natuurrijken te versterken.

Helaas zit er over de vortex van Jeruzalem en het midden oosten eeuwen aan ruis en vervuiling.
Geschiedenis van afgescheidenheid en geweld, macht en onmacht terwijl deze poort bedoeld is voor Vrede. Toch is de Heilige Opdracht van Jeruzalem en van ieder die het eerste aardse leven aanging en door de poort van Jeruzalem binnenkwam, onvoorwaardelijke Liefde te verspreiden. En dat is onze hedendaagse opdracht en die van de leiders om die vernieuwing te bewerkstelligen ondanks al het karma op geen onvoorwaardelijke Liefde dat herhalingslussen brengt.

Zelf ben ik ook via deze poort in mijn eerste mensenleven ingedaald en ik zie dat ook bij vele Lichtwerkers die zich verbonden voelen met het Elohim Centre! Al deze mensen en ikzelf maken in hun leven en relaties vaak diepgaande pijnen mee op het gebied van Liefde om er uiteindelijk niet meer aan te kleven en daarmee alle angst, reactiviteit en boosheid los te laten wat betreft afwijzing, verlatenheid, teleurstelling en weinig liefde.

Onze hele aarde, de hele evolutie, wacht op de heling van Jeruzalem Krachtplaats of vortex!
Als er daar ooit werkelijke, blijvende Eenheid, Vrede en Liefde ontstaat zal dat overal op Aarde volgen maar ook in de hogere galactische sferen en dimensies. Ook daar zullen galactische oorlogen stoppen net als overheersing. Zo belangrijk is de poort en Krachtplaats van Jeruzalem.
Een verlichte tijd van meer dan 1000 jaar Vrede op Aarde zowel als in de Galacy zal ontstaan als wij mensen elkaar willen begrijpen en helpen vanuit Eenheid en Liefde en niet alleen onze ik-oppasser inzetten.

Ooit leefden de Palestijnen en Joden, net als verschillende religies, in ieder dorp als goede buren samen.
Verschillen in geloof en tradities werden gewoon geaccepteerd onder buren.
Nu zit de haat en het leed zo diep in het collectief van de bevolkingsgroepen en in de geschiedenis van de cellen van Moeder Aarde aldaar, dat er echt een wonder moet gebeuren om dat te helen. Het kwade zaait zich steeds dieper uit totdat alles ontploft zoals nu waardoor er een kans ontstaat om d.m.v. een verruimder inzicht en bewustijn, opnieuw te beginnen en het anders te doen dan vanuit herhalingslussen.

En dat wonder dat zijn wij, de Lichtwerkers van de nieuwe Aarde en Mensheid!
De Pillars of Light die de multidimensionale zelfrealisatieweg bewandelen en de Stille Vrede vanuit het lichaam plus de Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde in het Hart in zichzelf aan het realiseren zijn worden de Vrede-brengers. Dit gaat ontstaan door hun uitstralende frequenties in hun omgeving en door het kristallijnen netwerk van de aarde heen via de vortex waar ze zich bevinden en die ze zijn. Zij trillen steeds meer kritstallijnen vortex-mensen en plekken op de wereld, ook op passieve wijze, aan door de Stille Liefde en Vrede die ze Zijn. Maar ook praktisch door hun Eenheids inzichten en ideëen, gebaseerd op het Hart voor het geheel, te uiten. Lichtwerkers die ondanks afgescheidenheid en oordelen om zich heen of op zich gericht, van binnen in Liefde blijven. Ook tijdens het Nee zeggen of voor zichzelf kiezen.

 De eerste en tweede acensiongolf vindt de komende jaren plaats en dat verhoogt de trilling, het hart en bewustzijn van de omgeving van alle Pillar of Light-Lichtwerkers.
Steeds meer multidimensionaal afgestemde Lichtwerkers zullen opgetlld worden in het Oorspronkelijke Licht en de Oorspronkelijke bedoeling. De plekken waar dergelijke verlichte mensen wonen zullen Lichtvortexen op zich worden die ondergronds en bovengronds met elkaar gaan resoneren en trillen waardoor er steeds meer lichtversnelling in het collectief bewustzijn zal plaats vinden. Ook in de massa.

Sommigen zullen zoeken naar datgene wat de afgescheiden volkeren kan overkoepelen, een zware en vermoeiende Taak die hun Missie kan zijn.
Zoeken naar hoe Liefde en Welzijn voor allen kan zegevieren en we samen kunnen delen, elkaar gunnen en elkaars verschillen respecteren zonder verwijten, onmacht of oordeel. Zij zullen echter pas slagen als vele.
Lichtwerkers in o.a. Nederland en België, multidimensionaal Ontwaken in het Oorspronkelijke Eenheids-Hart om daar vanuit te functioneren in alle omstandigheden. Zij zullen zonder afgescheiden te worden, niet meer afhankelijk zijn van Liefde, waardering of aandacht maar zelf de LIEFDE en VREDE zijn! Maar voor dat het zover is krijgen we de ascensionproeven om juist geen liefde, aandacht en waardering te krijgen en om daarvan niets te vinden omdat we het Licht en de Liefde in onszelf belichamen. Omdat ons tekort is gevuld!

Wat kun je doen?
Je helpt de wereld door lief te hebben met heel je hart en te beseffen dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Ook als je relatie(s) op de proef wordt gesteld blijf je in innerlijke Vrede zonder dat je over de heen hoeft te laten lopen. Laat je ideëen over 'positieve' en 'negatieve' mensen en emoties of situaties los. We zijn allemaal wezens van Licht, ook al zijn er kortzichtige en karmische zienswijzes. Herinner je dat met compassie en begrip in je Hart. Is er compassie en begrip, dan is ruziën met je partner of oorlog, onmogelijk! Als je in mededogen en in je eigen Lichtwezen kunt blijven dan worden je hersencircuits ook rustiger en slaap je beter. Maar ook de wereld zal beter slapen en het klimaat zal uiteindelijk ook rustiger worden en haar harmonie weer vinden! Immers alles hangt met elkaar samen.

Tijdens de helende tijdgeestlezing-channeling  van Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld word je tevens in eenheid gebracht met het grote Ki of chi veld en de Al-Moeder.


Advies ter ondersteuning en begeleiding


Ervaringen van andere tijdgeestlezing:

Zojuist lees ik de tekst die jij, Joke, geschreven hebt over de nieuwe Lichtvortex. Wat fijn deze herkenning. Ik merk het echt deze week en opbouwend in de voorgaande weken.  In ene durf ik de stap te zetten om niet meer zo vrijgevig te zijn om, zoals je schrijft, andere ego's te dienen. De weggeefstand is voorbij.
Ik ervaar wat je schrijft, dat het lijkt alsof ik koel ben als diamant, maar ik voel heel sterk dat dit is om de Liefde van de Bron te dienen. Wat ben ik blij met en dankbaar voor deze ondersteuning in de vorm van jouw woorden op het juiste moment. Want makkelijk/leuk is het niet en ook weer wel omdat ik weet dat het de juiste weg is. Ik kan er wel van dansen, wat ik innerlijk ook doe . E.

Ik zou nog heel veel meer kunnen delen over de herkenning van al het moois dat je schrijft en channelt als heling, maar dat laat ik voor nu voor de verbinding van hart tot hart. M.

Nou wat was het prachtig mooi gisteren! Veel opgestoken van de lezing en helende transmissie.Wat een cadeau! Die kon ik heel goed voelen, ik voelde alleen maar vloeibare warmte en liefde door mijn lijf stromen, heerlijk! En dat bleef ook lang na de lezing nog stromen en is er vandaag ook nog. En ik heb wel 12 uur achtereen geslapen!
Liefs Rachel


Ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie en warme healing van vanavond
Elfrida Boomsma


Tips hoe nu verder na afloop


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties