Helende Online Tijdgeest lezing en helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

Workshop: TG201-2023

Beschrijving

Helende Online Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de gechannelde, helende kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

19-01-2023


€35.00

vroegboekprijs

19-01-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

06-04-2023


€35.00

vroegboekprijs

06-04-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

15-06-2023


€35.00

vroegboekprijs

15-06-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

30-11-2023


€35.00

vroegboekprijs

30-11-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Helende Online Tijdgeest lezing en helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

universeel bewustzijn.jpg

  • Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt?
  • En wat daarvan de grote bedoeling is?
  • Wil je healing en uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert?

    Neem dan live/ online deel aan de kwartaal helende avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos.
    Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen!

 

 


Helende Online Tijdgeest lezing met channeling 1 september 2022

Last van teveel prikkels niet alleen door overspannenheid maar doordat DNA zich opent
Steeds meer mensen hebben last van teveel prikkels. Dit komt niet alleen door overspannenheid of werkdruk maar doordat het meervoudig DNA zich opent. Ons 2-strengig DNA bepaalt onze kleur ogen en nog veel meer fysieke kenmerken. Maar ons 12 strengig DNA begint zich nu laag voor laag te openen zodat we ons volledig potentieel kunnen worden.

Het is een prachtig geschenk van de Bron wat zich voor het eerst in de menselijke geschiedenis op aarde laat zien. Want hierdoor gaan we uiteindelijk leven vanuit ons volledig potentieel van onze ziel, Gaven, Liefde en de Creatiekracht van onze Godsvonk!

Door het opengaan van ons DNA worden we veel sensitiever, we voelen meer en worden gevoeliger. We worden emotioneler, krijgen een korter lontje, sneller geïrriteerd, zeggen intern of extern vaker nee en hebben meer last van sferen en teveel prikkels. Gevoelens en behoeften van de persoonlijkheid en die van de ziel wisselen elkaar af totdat de hogere (liefdes)ziel gestabiliseerd is in ons innerlijk kind en de persoonlijkheid. Inzichten openbaren zich over onszelf, ons gedrag en over ons innerlijk verzet. Onze zielelichtlichamen worden echter ook actief en die voelen nog veel meer en zijn ook intuïtiever dan onze verdichte persoonlijkheid. Ook dat openbaart zich nu in deze tijdgeest.

Onze ziel, persoonlijkheid en Zelf verlangt naar rust en minder prikkels
We keren meer in onszelf en leren dichter bij onszelf te blijven. We krijgen last van de drukte van de stad en randstad en merken steeds duidelijker welke plekken en mensen wel of niet goed voor ons voelen en waar en bij wie we verdichten en overprikkelt raken. Maar zijn we al bereid en klaar om keuzes vanuit en voor onze ziel en gevoel te maken? Toch zet de tijdgeest je mogelijk al aan tot plekken, organisaties en gelijkgestemden waarbij je ziel open kan blijven.

We merken dat we minder vaak vrienden hoeven te zien, meer tijd voor onszelf willen, minder uitgaan of minder dagen willen werken. We zoeken naar samenwerking met mensen die ook vanuit hun gevoel en ziel spreken, werken en betrokken zijn. Daarin vinden we meer rust.

Toch kiezen velen nog voor de oude bestaanszekerheid.
Om op dezelfde wijze proberen door te gaan, vol te houden en erbij te horen... Het is de strijd tussen de persoonlijkheid en ziel, tussen het in de buiten- of binnenwereld vinden van onszelf. Sommige Lichtwerkers beschouwen zichzelf als zwak als ze niet, zoals andere doorzetters, kunnen presteren. Maar doordat hun ziel en intuïtie steeds meer aanvoelt van de sferen, alle geluiden en wat er onder de woorden speelt zijn er veel meer prikkels dan alleen die van het verstand en de praktische zaken.

In de kindertijd werd die ziel en dat gevoelige niet zo gesteund en als we moesten presteren op school vergeleken we onszelf algauw met anderen die nergens last van leken te hebben en goed waren in wat ze deden en erbij leken te horen. Hierdoor is het als volwassene voor sommigen nu nog steeds moeilijk gehoor te geven aan de roep van onze ziel die zich wil verdiepen via het voelen en gevoel. De ziel die een rustige, meer ontspannen woon-werk omgeving wenst met mensen die open en betrokken zijn met elkaar. Een waar gevoeligheid, in- en aanvoelend vermogen erkenning krijgt en werkzaamheden gemakkelijker gedaan kunnen worden vanuit hart, ziel en betrokkenheid met het werk en elkaar. Waar er meer geleefd wordt vanuit de buikwarmte i.p.v. de mind.

Subtiele signalen van ons gevoel erkennen
We worden door de tijdgeest gedwongen te luisteren naar de subtiele signalen van ons gevoel en naar het erkennen van de schoonheid, gavens en kracht daarachter. De signalen die een ander soort maatschappij gaan brengen dan de kapitalistische op mind, ego, ambitie- en geld gebaseerde maatschappij. Een maatschappij die om de mensen draait en niet om de systemen van meer en meer willen hebben en bereiken.

Oude macht-onmacht structuren zullen omvallen
Ook in de nieuwe wereld zijn er vele werkzaamheden en verantwoordelijkheden maar die worden aangegaan vanuit angstloosheid en vanuit liefde, openheid en samen dragen. Vanuit het invoelen en aanvoelen wat werkt en wat niet. De oude macht-onmacht structuren zullen dan zijn omgevallen. Het is een enorm geschenk geboren te zijn in deze tijd waarin dat aan het gebeuren is, ook al is het niet makkelijk en brengt het praktisch gezien onheil overal op aarde. Maar we worden ons volledig potentieel, ons Goddelijk Wezen met al het in- en aanvoelend en helder vermogen, met geneeskracht en onvoorwaardelijke Liefde en Scheppingskracht. Dat kan alleen door de diepere ziels-, stress en overlevingsangsten, ook die van het innerlijk kind en van de voorouders, heen te vallen. Ondertussen leren we onszelf ons er niet mee te identificeren  maar de ervaringen ervaren en in ons Bronlicht te blijven. Hart, ziel en wij-gevoel leren we te versterken terwijl we in onze eigen basis en Lichtkern blijven. Verstorende energie uit onze omgeving aanvaarden we in vrede en nemen die op in onze lichtkern zonder er iets van te vinden of mee te moeten. Tegen andere prikkels zegt onze ziel en niet ons innerlijk kind dat er tegen vecht; "nee". Zo gaat alles meer in de flow van samen, van eenheid en non dualiteit en kost het ons systeem steeds minder energie. We worden Vrij terwijl de maatschappij de controle touwtjes aantrekt!

Joke ElZiam Nootebos zal samen met de Bovenwereld een gechannelde healing en ook zicht geven op deze en andere komende, persoonlijke en maatschappelijke gebeurtenissen.


Schrijf je in één keer in voor 4 Helende Tijdsgeest lezingen en betaal geen € 132,- maar slechts €111,-

Klik hier link om je aan te melden voor het kortingspakket


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de lezing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Tip: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen voorafgaand aan de online helende Tijdgeestlezing.

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen.


 

Een geweldig ondersteuning om ons hoogste Licht en dat voor de wereld vast te houden bieden:

De Gaia Christ Elohim tinctuur en Zonnesteen edelsteen bol zijn beide geprogrammeerd door mij, Joke ElZiam Nootebos, om jou en je omgeving door dit ego-ik-loze Gaia-Christ proces heen te leiden en om de hoogste energie tot nog toe gekend, in je ruimte en op aarde te zetten. Ook de Elohim Krachtplaats en Helende Tuinen brengen je dat.

De ankeringsplaats voor de Gouden Tijds energie bevindt zich in het Lemurisch bos op de Elohim Krachtplaats
Hier kun je de zachte vredevolle en sacrale liefdesenergie van de toekomst reeds ervaren. De energie van het Lemurisch Elohim Bos en de (je) Lemurische engel(en) zit ook in een bio tinctuur flesje gechanneld zodat je ook in je lichaam en huis het Goddelijke in jezelf continu kunt blijven activeren door het op je nachtkastje te zetten of intuitief 3x p.d. 20 druppels ervan in te nemen. het zelfde geldt voor de Gaia Christ zonnesteen als edelsteen bol en de Gaia Christ tinctuur.

Daarnaast kun je denken aan een bezoek aan de helende tuinen om de ascension Lichtcodes op te nemen in je lichaam en nog beter: een verblijf van minimaal enkele dagen op de Krachtplaats met helende tuinen en edelsteenwinkel

Klik hier voor:

- de bio Lemurische engel tinctuur en Al-Moeder Gaia-Christ tinctuur van het Lemurische bos (om thuis in te nemen)

- De Gaia-Christ Zonnesteen bol

- als je de Elohim zelfrealisatie- tuinen en het bos wilt bezoeken

- een verblijf wilt boeken al dan met een doorbraak healing-reading consult.

.

Toekomstige data 2022

Donderdag 01-09-2022


Toekomstige data 2023

Donderdag 19-01-2023
Donderdag 06-04-2023
Donderdag 15-06-2023
Donderdag 30-11-2023


Ervaringen van andere tijdgeestlezing:

Zojuist lees ik de tekst die jij, Joke, geschreven hebt over de nieuwe Lichtvortex. Wat fijn deze herkenning. Ik merk het echt deze week en opbouwend in de voorgaande weken.  In ene durf ik de stap te zetten om niet meer zo vrijgevig te zijn om, zoals je schrijft, andere ego's te dienen. De weggeefstand is voorbij.
Ik ervaar wat je schrijft, dat het lijkt alsof ik koel ben als diamant, maar ik voel heel sterk dat dit is om de Liefde van de Bron te dienen. Wat ben ik blij met en dankbaar voor deze ondersteuning in de vorm van jouw woorden op het juiste moment. Want makkelijk/leuk is het niet en ook weer wel omdat ik weet dat het de juiste weg is. Ik kan er wel van dansen, wat ik innerlijk ook doe . E.

Ik zou nog heel veel meer kunnen delen over de herkenning van al het moois dat je schrijft en channelt als heling, maar dat laat ik voor nu voor de verbinding van hart tot hart. M.

Nou wat was het prachtig mooi gisteren! Veel opgestoken van de lezing en helende transmissie.Wat een cadeau! Die kon ik heel goed voelen, ik voelde alleen maar vloeibare warmte en liefde door mijn lijf stromen, heerlijk! En dat bleef ook lang na de lezing nog stromen en is er vandaag ook nog. En ik heb wel 12 uur achtereen geslapen! Liefs Rachel


Tips hoe nu verder na afloop

 


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties