Helende Online Tijdgeest lezing en helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

Workshop: TG202-2023

Beschrijving

Helende Online Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de gechannelde, helende kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

06-04-2023


€35.00

vroegboekprijs

06-04-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

15-06-2023


€35.00

vroegboekprijs

15-06-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

30-11-2023


€35.00

vroegboekprijs

30-11-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Helende Online Tijdgeest lezing en helende channeling van Joke ElZiam Nootebos

Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? aardemanifestatie.jpg
En wat daarvan de grote bedoeling is?
Wil je healing en uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert?

Neem dan live/ online deel aan de kwartaal helende avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos.

Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen!

 


Helende Online Tijdgeest lezing met channeling 6 april 2023

Divine Vrouwelijke zorgzaamheid en liefde voor al het leven bouwt de nieuwe wereld

Wordt Sjamaan en Earthkeeper vanuit de Al-Moeder. Deze Divine Vrouwelijke verbonden zorgzaamheid en liefde voor al het leven bouwt de nieuwe wereld.

 De Elohim Inwijdingen, channelings en lessen verruimen niet alleen het Bewustzijn op mannelijke wijze, ze zorgen ook voor de Divine Vrouwelijke verbonden zorgzaamheid en liefde voor al het leven. Vanuit deze energie zal de nieuwe wereld voortleven door mannen en vrouwen die hieraan toegewijd zijn.

Je ego-ik en afgescheiden zelf oplossen tot in de basis

De lezing en channeling voeren je naar non dualiteit, eenheidsliefde en het realiseren van je Goddelijke Vonk in het aardse. Ze verbinden en helen je mannelijkheid en vrouwelijkheid en je hogere en aardse delen. Ze bevrijden je van je (collectief) karma uit dit en voorgaande levens zowel als je mannen- en vrouwen-voorouderpatronen. Je leert vanuit het lichaam, als nieuwetijds Sjamaan, God-Godin en Earhkeeper, te functioneren.

Veel lichtwerkers vormen een Liefdesnetwerk

Je wordt, naast de activatie van je hogere Mannelijke Vuurkracht en Geest, ook verbonden met de kracht en liefde van alle vrouwen en het Goddelijke Vrouwelijke en met de grote Al-Moeder (ook als man). Vele lichtwerkers,  zeker die ook verbonden zijn met het Elohim Centre, lopen samen dit Ingewijde Pad voor de nieuwe tijd op aarde en vormen een onzichtbaar Liefdesnetwerk.

Je vindt rijkdom in jeZelf delen met je omgeving

Het grote dragende en zorgzame eenheidsliefdesveld en je (subtiele en verfijnde) gevoel worden door Moeder Aarde en het onzichtbare netwerk van alle kristallijnen Earthkeepers (Aardehoeders) en Ingewijde Sjamanen ondersteund en jij zult daar voelbaar deel van gaan uitmaken. Je gaat de innerlijke Moeder Aarde Weg en leert je innerlijke rijkdom te halen uit wat je kunt betekenen voor anderen. Je zoekt je geluk steeds minder in de buitenwereld. Geld, materie, status, relaties, seks of je kleine, op zichzelf staande zelf, halen je niet langer bij jeZelf vandaan. Ze zijn niet langer je doel en streven, al mag het er wel zijn. Je binnenweg wordt je doel en rijkdom terwijl je functioneeert te midden van je omgeving. Je vindt rijkdom in jeZelf delen met je omgeving; met alle mensen-, dieren-, stenen- en plantenwezens. Je eert en hoedt Moeder Aarde, haar schepselen, je voedsel, de lucht en de wateren. De tijdgeestlezing en channeling voeren je naar egoloze Overgave en naar relaties vanuit onafhankelijke Liefde-Verbondenheid.

Zij die dit Ingewijde, nieuwe Aarde pad bewandelen, worden geholpen door de Bovenwereld, alle Spirits, de geacendeerde oude natuurvolkeren en Moeder Aarde

Door de Elohim lezing en channeling komt je innerlijk paradijs tot rijpheid en netwerkt over de Aarde. Je Lemurische Oorsprong en eenheid, en de hulp van geziene en ongeziene (licht)vrienden, zul je overal om je heen ervaren omdat je je opent als je Ware Natuur in eenheid met de Grote Moeder. Je zult niets meer te kort komen en nergens meer bang voor zijn door je innerlijke Godskern en bewuste afstemming daarop welke nog verder Ontwaken d.m.v. de Elohim opleidingen. Je chakra's zullen uiteindelijk hun hoogste Goddelijke trillingen aannemen en zullen dit doorgeven aan je lichaam, gedrag, wij-handelingen, denken en gevoel. Je innerlijk kind ervaart de verlichte staat net als je mind en hart. Je tilt anderen op en straalt genezende energie uit. Je Hart, Bewustzijn en Kracht trillen door in je gesprekken, uitstraling, in je (energie) werkzaamheden en ogen. Je brengt het hoogste op Aarde, bent bedoeld als Ingewijdene Menselijke Engel te functioneren en blijft toch heel puur en eenvoudig.

De elementen Water en Aarde

Ze worden samen met je Passie en Liefde, de dragers van je Geestelijk Vuur, van je Inzichten (element Lucht) en je Godsvonk. Je kent je schaduwkanten en die van anderen maar oordeelt niet. Je Bent! Je verzacht en zuivert steeds verder. Je laat identificaties en reactiviteit los en hoedt je mensen, zowel als de natuur. Naarmate je meer online groepshealingen en Elohim workshops volgt zal dit zich steeds verder verdiepen.

Advies ter ondersteuning en begeleiding

Toekomstige data andere tijdgeestlezingen met helende channelings, 2023

Donderdag 15-06-2023
Donderdag 30-11-2023

 

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de lezing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Tip: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen voorafgaand aan de online helende Tijdgeestlezing.

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen.


Ervaringen van andere tijdgeestlezing:

Zojuist lees ik de tekst die jij, Joke, geschreven hebt over de nieuwe Lichtvortex. Wat fijn deze herkenning. Ik merk het echt deze week en opbouwend in de voorgaande weken.  In ene durf ik de stap te zetten om niet meer zo vrijgevig te zijn om, zoals je schrijft, andere ego's te dienen. De weggeefstand is voorbij.
Ik ervaar wat je schrijft, dat het lijkt alsof ik koel ben als diamant, maar ik voel heel sterk dat dit is om de Liefde van de Bron te dienen. Wat ben ik blij met en dankbaar voor deze ondersteuning in de vorm van jouw woorden op het juiste moment. Want makkelijk/leuk is het niet en ook weer wel omdat ik weet dat het de juiste weg is. Ik kan er wel van dansen, wat ik innerlijk ook doe . E.

Ik zou nog heel veel meer kunnen delen over de herkenning van al het moois dat je schrijft en channelt als heling, maar dat laat ik voor nu voor de verbinding van hart tot hart. M.

Nou wat was het prachtig mooi gisteren! Veel opgestoken van de lezing en helende transmissie.Wat een cadeau! Die kon ik heel goed voelen, ik voelde alleen maar vloeibare warmte en liefde door mijn lijf stromen, heerlijk! En dat bleef ook lang na de lezing nog stromen en is er vandaag ook nog. En ik heb wel 12 uur achtereen geslapen!
Liefs Rachel


Ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie en warme healing van vanavond
Elfrida Boomsma


Tips hoe nu verder na afloop


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties