Workshop: Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Workshop: 035-2025
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet geleefd worden. We trekken opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties of ziekte aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, gezondheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

22-03-2025 t/m 23-03-2025


€386,00

vroegboekprijs

22-03-2025
23-03-2025
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
gratis entree helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Workshop: Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

melkwegstelsel.jpgWorkshop docente: Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos

Diepliggende overtuigingen, binnengekomen thema's van de ouders tijdens het moment van conceptie en oude angst-onmacht-pijn-ervaringen in het (on)bewustzijn en de hypofyse, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet genoeg geleefd worden. Deze sluiers kwamen tijdens de incarnatie (2) in de celinformatie en hypofyse terecht. Daardoor kunnen het levensdoel en het aarden van onze Goddelijke Essentie, het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet vanuit gemak en plezier geleefd worden.

We trekken opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties of ziekte aan

Ongemerkt trekken we moeilijkheden in relaties en in levenssituaties of ziektes aan en werken vorige levensthema's, ouderprogramma's en karma zich uit.

Hart-, longen- of darmklachten, kanker

Als je weinig geknuffeld bent geweest functioneert meestal je hart- en buikchakra niet goed wat betreft ontvangen of juist wat betreft geven. Ook hart- of darmklachten, een borsttumor of problemen met de luchtwegen komen hier regelmatig uit voort. Zeker als je je in je jeugd niet kon of mocht uiten zoals je was/bent en het moeilijk was je te hechten vanuit je gevoelige ziel.

Niet veilig genoeg in je jeugd en relaties om volledig je emoties uit te drukken

Als je je (intern en extern) in je jeugd en relaties niet (ziels)veilig genoeg voelde om je emoties uit te drukken kun je nu, als volwassene,  ook niet je ware Essentie zijn tot in het lichaam en tot in je emotionele zelf. Immers je persoonlijkheid heeft al vroeg een beschermingshouding en karakter opgebouwd waarvan je nu denkt dat jij dat bent....

Overtuigingen als 'ze zien en respecteren me toch nooit helemaal'

'Ik voel me niet begrepen, sta aan de zijlijn' of 'ik krijg geen plek in het hart van anderen' lichten vaak op tijdens deze enorm helende workshop.Ook diepe grondpatronen als ;

 • Ik heb het gevoel dat ik eerst wat moet doen voor de ander voordat ik liefde, respect of aandacht verdien.
 • Ik heb diep van binnen het gevoel dat ik me onveilig voel bij anderen en ze nooit helemaal vertrouw met heel mijn ziel.
 • Het is moeilijk werkelijke grote zelfliefde en eigenwaarde te voelen.
 • Ik moet alles alleen doen
 • Ik vind het moeilijk steun of overvloed aan te trekken voor wat mijn hart graag wil of nodig heeft
 • Open staan om te ontvangen is moeilijk
 • Ik trek altijd de verkeerde relaties aan of kan geen relatie aantrekken

Dit zijn onbewuste en bewuste gevoelens en overtuigingen die nog in vele van ons leven en daardoor kunnen we (herhalend) situaties aantrekken die gestoeld zijn op ervaringen vanuit het verleden tot in de familielijn en het DNA. Toch kan er meer geluk, blijheid en innerlijke Vrijheid ontstaan na deze workshop!

De relatie met jezelf, de ander, je beroep, het leven, zijn bedoeld om geluk te brengen

Nu is het tijd om onze oorspronkelijke Kracht, Liefde, plezier, autonomie en levensbestemming ook in het innerlijk kind, onbewuste en lichaam toe te laten en er voor te gaan staan. 
De relatie met jezelf, de ander, je beroep, het leven, zijn bedoeld om geluk te brengen en geen last te zijn! Hoe zit dat bij jou? Hoe zit het met je hechting daaraan?
Ken je de kosmische voorspoed Stroom?

Elk jaar opnieuw laat deze nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar               Vrijheid, geluk, gezondheid en je volledig ZELF mogen zijn! Maar ook naar een gevoel van welkom op deze aarde!

Vele honderden deelnemers volgden de workshop reeds en werden verlost van (karmische-, jeugd- en voorouder-) sluiers en blokkades.
Oude patronen als (voor)ouder-kindervaringen, angst, onzekerheid, uitstellen, (werk-)verslaving, in het hoofd zitten en verdedigingsmuurtjes kunnen worden opgelost. In deze bijzonder mooie workshop worden vele lagen gezien en gevoeld van de hogere sferen die alleen toegankelijk zijn na de dood tot aan het opnieuw beleven van de geboorte. In een gechannelde helende transmissie word je meegenomen naar die werelden die voorgeboortelijk zijn en waarin je je Hogere doel stelt die je op aarde wilt vervullen. Met de vele lichtvrienden die daar aanwezig zijn wordt het plan gemaakt en word je geholpen om de reis door tijd en ruimte te maken naar deze aardbol, ook door het moment van conceptie en de energie van je ouders, heen.

Uitstelgedrag, depressie (werk-)verslaving, in het hoofd zitten veranderen

Ga voor Wie je helemaal Bent als oorspronkelijk Engelen-Mens en voor wat je komt doen op aarde! Los de sluiers op!
Dus los je gepieker, chronische stress op of het gevoel dat je je ergens nooit helemaal thuis voelt en er niet echt bijhoort.
Los de eerste oorzaak van je ziekte op en neem de leiding over je leven en gezondheid want je bent het waard!
Je bent iemand om van te houden!

Wat gebeurt er in de workshop

Je gaat terug naar de sferen voordat je incarneerde en maakt de reis naar Aarde, naar dit lichaam, opnieuw. Je haalt je oorspronkelijk doel, al je licht en blijheid, je Ware Natuur en levensplan weer op en laat het deze keer niet ondersneeuwen. Het ondersneeuwen gebeurde o.a. al tijdens het moment van conceptie en in de zwangerschap. Ook kan je ziel oude geboortetrauma's bij zich dragen en weer hebben herhaald. Je gaat dat zelf ervaren en transformeren tijdens de afstemming op je nieuwe, deze keer, ook kosmische, geboorte.

Maak nieuwe geboorte-herinneringen van liefde, steun en een welkomsgevoel in je pijnappelklier, cellen en DNA

Deze keer gaat tijdens de workshop je geboorte gemakkelijker, bewuster en liefdevoller en die nieuwe herinneringen van liefde, steun en een welkomsgevoel komen in je hersenen, cellen en DNA. Ze zullen je (liefdes-)leven gunstig en positief veranderen maar ook je gezondheid. Je kunt na je nieuwe geboorte meer gaan staan voor je subtiel gevoel als de woorden in een gesprek met iemand niet overeenkomen met wat je voelt. Je gaat het patroon doorbreken van niets daarover zeggen. Door de workshop leer je achter je zielsgevoel en intuïtie te gaan staan wat ze er ook van vinden.

Je levensbestemming en authentieke Zelf

In je werk- en privéleven kunnen, na deze workshop en begeleide zielreis, je (deels) verloren zieledelen, levensbestemming en je 13 voudig-bewustzijn en liefde, weer actief worden. Vermoeidheid, niet in je kracht staan, negatieve herhalingslussen, geen goede relaties aantrekken, onmacht of onzekerheid krijgen de kans te verdwijnen. Innerlijke veiligheid opent je onbevangen aard en innerlijk kind. . Angst om afgewezen te worden, onderdrukking, bang om grenzen aan te geven, een behoefte je beter te voor te doen, angst voor verlies van zekerheid, perfectie; het kan allemaal transformeren tijdens deze mooie en warme workshops. Meerdere generaties na en voor jou ontvangen tevens heling

In de weg staande gedragspatronen en overtuigingen - vanaf het indalen uit de sferen tot nu -  kunnen worden opgeheven

Je gaat opnieuw door je geboorte en levensplan heen, maar nu mét al je Licht en je doel op aarde. Je neemt deze keer onvoorwaardelijke trouw aan jezelf en je engelengroep mee. Dit verandert je toekomst ten positieve. Immers; je toekomst komt voort uit wat je in het verleden meemaakte. Je ziel ervaart (vaak voor het eerst) intense veiligheid, kan werkelijk en diepgaand liefde en een welkomsgevoel ontvangen.

De vier stadia van conceptie tot geboorte krijgen aparte aandacht
Tijdens deze stadia ontstaan vaak onderstaande problemen:

conceptie

 • Kun je maar niet in je Kracht komen, voel je je altijd wat moe en down en ben je fysiek niet zo sterk?
 • Ben je perfectionistisch en nooit tevreden over jezelf?
 • Blijf je steken in het bedenken en kom je niet genoeg tot daden?
 • Trek je het je steeds aan wat anderen van je vinden en twijfel je aan jezelf?
 • Voel je je meer verantwoordelijk voor een ander dan voor jezelf?
 • Is je aura veelal bij anderen en ben je weinig gecentreerd of geaard?
 • Moet je maar steeds overal in je leven heel hard voor werken?
 • Kun je niet vanuit je kernkracht vol vertrouwen zijn?
 • Hebben anderen altijd succes in relaties en in alles wat ze doen en jij veel minder?
 • Kun je je slecht openen, hechten, committen omdat je nauwelijks geknuffeld werd?
 • Heb je je verlaten gevoeld en ben je daar bang voor in relaties waardoor je nooit diep gaat?
 • Trek je geen of de verkeerde relaties aan?

Het zwangerschaps deel van de workshop

In het zwangerschapsdeel van de workshop zal, na de uitleg over de 4 zwangerschapstadia, samen met de engelen en het oneindig veld van Bewustzijn en Liefde zeer krachtige groepshealing worden gegeven; een heel bijzondere en mooie ervaring. Het verandert je leven ten positieve.

Alles gaat Stromen en de generaties en familieleden worden erin meegenomen.

Voor mensen die:

Fysiek er op aarde willen indalen en dieper willen aarden met het Lichtwezen.
Hun incarnatiedoel willen ophalen
Het leven als zwaar voelen
Te weinig liefde, waardering, steun of aandacht van moeder of vader hebben gehad
Echt aanwezig willen zijn bij alles (met hart en passie)
Hun kwaliteiten beter willen neerzetten
Hun oorspronkelijke liefdesfrequentie, Kracht en Lichtwezen willen ervaren
De sterrenafkomst willen herinneren
Opnieuw geboren willen worden vanuit een onvoorwaardelijk liefdesveld
Uit hun hoofd in de aarding wilt komen

Een workshop of opleidingsmodule is onderdeel van de Elohim (beroeps)opleidingen maar kan ook los worden gevolgd:

Agenda workshops

Jaaropleidingen

Boek tijdig je overnachting

Overnachten in een chalet op de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen. Doe dit vroegtijdig want niet voor alle cursisten is er een blokhut of chalet beschikbaar! Kamperen is echter ook mogelijk.

Ervaringen:

"Een bijzonder mooie workshop waarin vele lagen gezien en gevoeld werden, van de hogere sferen die alleen toegankelijk zijn na de dood tot aan het opnieuw beleven van de geboorte. Mooi om dit te mogen ervaren in deze workshop. Scherp voor ogen staat nog steeds de transmissie waarin we meegenomen werden naar die werelden die voorgeboortelijjk zijn en waarin we onszelf het Hogere doel stellen die we op aarde willen vervullen. Met de vele lichtvrienden die daar aanwezig zijn wordt het plan gemaakt en worden we geholpen om de reis door tijd en ruimte te maken naar deze aardbol waarop we datgene kunnen ervaren en beleven om tot Godrealisatie te mogen komen. 

Veel indruk heeft ook de tweede dag gemaakt waarin we de geboorte opnieuw mochten gaan ervaren maar nu gesteund en verwelkomd door de vele lichtwerkers die met ons zijn. Mooi om te kunnen ervaren dat kwetsbaarheid en openheid ook toegankelijk zijn in een groep, dat door afstemming en verbinding een sfeer geschapen kan worden waarin we onszelf mogen ervaren als liefdevol en gedragen wezens. Bijzonder om tijdens dit proces de ander te mogen omarmen in openheid en eerlijkheid waarbij zonder woorden de ander in essentie mag zijn wie ze is, een liefdevol en welkom mens. 

Twee dagen die een enorme indruk op mij hebben achtergelaten en die mij doen beseffen dat we niet onze persoonlijkheid zijn, dat we niet anders zijn dan anderen en dat we allen bestaan uit liefde en licht dat zonder voorwaarden mag stromen. Bedankt . René

"Terug in de sferen zag ik allemaal eenhoorns en engelen, alles was mooi en kleurig. De reis naar de aarde heb ik ook als heel mooi ervaren. Ik zag blije ouders die op me wachtten en heb nog nooit eerder, dan tijdens deze workshop, zoveel (onvoorwaardelijke) liefde voor mijn ouders gevoeld en dat voel ik nu nog steeds.

De geboortetunnel heb ik ook als heel fijn ervaren. Wat een goed gevoel om zo verwelkomd op aarde te komen, ik ben er nog steeds van onder de indruk. Het heeft me heel diep geraakt. Ik voel me nu weer een heel stuk dichter bij mezelf." Marian

"De workshop was ongelooflijk mooi en krachtig. Ik voel me weer helemaal in mijn lichaam. Dank je wel!" Frieda

Dag lieven mensen van Elohim,
Ik wou jullie nog bedanken voor het wonderlijke weekend van de hergeboorte. Wat mij misschien nog wel het meest geraakt heeft was het moment waarop we zongen en werden toegezongen. Vooral toen we aan het zingen waren voelde ik dat ik helemaal oploste in één bewustzijn. Ik was zo blij en vol vreugde (als een kristalkind) dat wij allemaal samen zulke prachtige tonen en energie op aarde konden brengen (het ontroert me nu nog als ik het schrijf). Het gevoel van intense verbondenheid en dat mijn essentie daar onderdeel van mocht uitmaken raakte me tot diep in mijn ziel, want het is precies daarvoor dat mijn wezen geboren is. Ik voelde mijn lichaam heel erg trillen en het leek eigenlijk alsof ik geen lichaam meer had. Het voelde meer als twee strepen die in het midden naar binnen gebogen stonden. Erin, erboven, er omheen en eronder was er alleen maar energie. 'Ik' was opgelost. De dag ervoor voelde ik dat mijn essentie in de sferen een soort van dirigent van een orkest van energie van vreugde, overgave en liefde was. Het was prachtig om de dag erna dit te mogen ervaren. Dankjewel, het is een ervaring die ik nooit meer zal vergeten en die een diepe indruk heeft nagelaten.

(Verder voel ik mijn eigen energie veel feller en ben ik veel meer in het moment, mijn benen plakken ook aan de grond.)
Dank je wel, fijne dag, hartelijke groet, Cindy

Lieve mensen van het Elohim,

Afgelopen weekend was ik bij jullie ivm. de workshop nieuwe geboorte en dat 
heeft heel veel voor mij betekend.
Ik heb me zo veilig gevoeld dat ik in totale overgave, de angst voorbij, 
alles wat is gebeurd op me in heb kunnen laten werken.
Het heeft een blijvend effect van rust en ruimte veroorzaakt.
Mijn kinderen reageren anders sindsdien en ook mijn zus heeft dat weekend 
veranderingen doorgemaakt die hiermee verband houden.
Ik ben heel dankbaar dat ik me bij jullie aangesloten kan voelen. Als in een 
bedding waar mijn wortels eindelijk voedsel vinden.
Bedankt voor alle liefde, afstemming, overgedragen kennis, ruimte en groei. M
 

Lees hier meer ervaringen van cursisten

Voorbereiding op de workshop:

Door het vooraf gebruiken van de DNA Healingsset haal je nog meer uit de workshop. Ook na afloop helpt het je alles integreren.
De DNA Healingsset helpt je bovenbewustzijn en ziel in te dalen, je onbewuste, voorouderpatronen van aardse en zielegeschiedenis, karma en zielengroepen te zuiveren.

Karmische (voor)ouder patronen bevinden zich o.a. in je bloed, bloedvaten, botten, milt, hormonen en kunnen hoge bloeddruk, hart en vaatklachten, hyperventilatie, vermoeidheid, gewrichtsklachten, lusteloosheid, e.d. veroorzaken.

Klik hier om de DNA healingset te bestellen en voor meer informatie

Je kunt de DNA healingsset gebruiken vóór, tijdens en na afloop van de workshop

De energie van de Elohim Krachtplaats en helende tuinen ondersteunt de sprankelendheid en lichtkracht van je Ware Zelf

Tijdens de workshop heb je gratis toegang om de lichtcodes in de helende Tuinen op te halen, ook savonds.
Ook een langer verblijf is aan te raden.

Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!

Contact en route

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: