E-cursus "17 Chakra Healings-stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"


Wil jij...

 • Je chakra’s transformeren en ervaren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf?
 • Meer zelfreflectie, helder inzicht en bewustzijn zowel als healingsmogelijkheden en vaardigheden ontstaan.
 • Je ziel, ware Zelf en Engelen-Mens leren kennen, integreren en bekrachtigen?
 • Gaan staan voor je subtielere gevoeligheid en kwaliteiten zonder dat je er last van hebt?
 • Gelukkiger worden en geheelde relaties en het werk van je hart en ziel realiseren?
 • Herhalingslussen op relatiegebied voorkomen, oude overtuigingen en karma doorbreken?
 • Niet langer onzeker, afwachtend, teruggetrokken of reactief zijn of te veel in je hoofd zitten?
 • Meer inzicht, verruimd bewustzijn, joy, meesterschap en je Divine Hart, open, ontwikkelen en integreren?
 • De Eenheidsliefdeskracht van je Goddelijke Essentie en Ontwaakte staat (her)kennen en doen indalen?
 • Door jouw multidimensionale ontwikkeling als Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens bijdragen aan een nieuwe maatschappij?

Deze E-cursus met Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld brengt de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en grote Ziel. De gechannelende helende transmissies op de audio's openen en verlichten voelbaar je 17 chakra's. Niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in je lichtlichamen, Ziel en multidimensionaliteit! Dat alles zal vervolgens meer deel kunnen gaan uitmaken van je dagelijkse ervaringen waardoor je je vollediger, verruimder bewust en gelukkiger gaat voelen.

Ook leer je over je 17 chakra systeem dat de grote verbanden laat zien en ervaren van je galactische en aardse ontwikkeling. Je krijgt inzicht en ervaringen in je verbondenheid met de Moeder Aarde, natuurspirits sterrenvolkeren en je eigen hogere dimensies.

Aura.jpg

Je ontvangt oefeningen en 12 helende, gechannelde  audio's met 620 minuten aan gechannelde, helende chakra transmissies en een E-book met meer dan 130 pagina's om daar stap voor stap te komen

Na afloop kun je de praktische diepergaande chakrakennis in je dagelijks leven toepassen. Dit zal je gedrag, gezondheid en ziel positief beïnvloeden. Je kunt luisteren naar bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek-, karmisch, zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens het luisteren naar de helende channelingen je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Een E-cursus die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor multidimensionaal zelfrealisatie coach, aura chakra healer of docent.

Door steeds meer vanuit je ware Zelf te leven ontstaan o.a. meer levensvreugde, gemak, flow, geheelde relaties, geheelde seksualiteit en contact met je buikgevoel en levensbestemming. Je leert de leiding van je hoofd los te laten om meer vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buikgevoel te gaan leven. Het Ontwakingsproces en je grotere manifestatiekracht komen voelbaar op gang en trekken nieuwe mensen en mogelijkheden aan. Deuren gaan open die tot nog toe niet mogelijk waren. Deze diepgaande E-cursus brengt niet alleen jouw eigen levensgeluk dichterbij maar ook het grote Geluk van je bijdrage aan de wij-maatschappij!

Wie is Joke ElZiam Nootebos?

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster en docente van het Elohim Centre en de Krachtplaats, activeert, al meer dan 33 jaar, gevoelige en bewuste mensen in de eigen Bron en missie. Ze opent, voor ieder die dat wil; multidimensionale zelfrealisatie, de ziel en de staat van verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops en E-cursussen reeds duizenden mensen doen Ontwaken. Ook vele Coaches en Healers heeft ze opgeleid. Mensen die op hun beurt ook het helende Licht weer verspreiden, vaak in een eigen praktijk. Ze helpt om de Goddelijke Oorsprong in alle chakra's, in omgang, werk en gedrag, te realiseren, dus in het aardse te brengen. Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene met veel kennis en ervaring.


Wat brengt deze chakra E-cursus je nog meer?

 • Meer verdieping in je 17 chakra’s en de ontwikkelingsweg naar je Volledig Potentieel
 • Inzichten, oefeningen en healing om de blokkades in je leven te doorbreken
 • Diepgaande inzichten en heling over de innerlijke oorzaak van levensthema’s zoals o.a. (on)veiligheid, niet je plek kunnen vinden op Aarde, geremde seksualiteit, macht-onmacht, je niet gezien voelen, vermoeidheid, snel overprikkeld zijn, lekkende energie, emoties uiten, grenzen aangeven, seksuele en relationele problemen
 • Meer contact met je eigen innerlijke leiding, Gaia, de Spirits en de Bovenwereld
 • Meer zelfvertrouwen, zekerheid, stabiliteit en gevoeligheid als kracht
 • Diepere verbinding met je levensmissie en richting
 • Makkelijker je gevoel uitspreken zonder reactief te worden
 • Meer energetische bescherming en behoud van lichtkracht in het dagelijkse leven

Waar bestaat de chakra E-cursus uit?

 • In de cursus vind je een E-book met meer dan 130 pagina's met daarin:
 • Diepgaande kosmische en praktische kennis over je chakra's. En daarmee over je gedrag en ervaringen met relaties, je werkomgeving, gezondheid en vader-, moeder-, vorige levens en zielengroeplijnen
 • Mentale en fysieke oefeningen per chakra voor de 17 chakra's
 • Helende affirmaties per chakra
 • Helende multidimensionale audio transmissies van Joke (620 helende minuten)

12 modules met elk hun eigen thema

multidimensionaal.jpg

In deze E-cursus vind je 12 modules die elk over een bepaald chakra gaan en tevens bevatten ze kosmische en praktische kennis, oefeningen, affirmaties en een helende audio-transmissie die je chakra voelbaar verder opent in de diepere zielslagen en de multidimensionaliteit van je volledig potentieel. Zo leer je van Basis tot Kruin wat het betekent en hoe het voelt om de heelheid van je Goddelijke Vonk, ziel, emotionele en fysieke gezondheid te belichamen. Hoe je dan anders denkt, voelt, reageert en in het leven staat vanuit heelheid.

De audio transmissies, opgenomen tijdens de Elohim live workshops (in totaal 620 minuten), brengen diepgaande healing op alle lagen en ook inzichten. Ze helpen je niet alleen sneller voorbij je karma en herhalingspatronen, maar openen je naar de God-Godin en Meester die je ziel en ware Zelf werkelijk zijn. Ze verdiepen daarnaast ook voelbaar je Ontwakingsproces.

Klik hier voor een gratis voorproefje van een van de gechannelde, helende transmissies

Eye-openers, inzichten en je 17 chakra systeem d.m.v. de teksten en audio's

Meer zelfreflectie, helder inzicht en bewustzijn zowel als healingsmogelijkheden ontstaan. Diepte patronen in innerlijke en uiterlijke relaties, zelfbeeld en verleden worden duidelijk en transformeren naar de potentie van je Goddelijke Vonk d.m.v. de helende transmissies met Joke en de Bovenwereld.

Eyeopeners en inzichten ontstaan

Over je interactie met de ander(en) welke je volop in je therapeutisch beroep, als healer reader coach,  edelsteen therapeut, natuurkundig therapeut, leraar, in je gezin of alleen voor je eigen ontwikkeling, kunt toepassen.

De zevenjarige cyclus in het ontwikkelingsniveau van de chakras komt ook aan bod

Je ziet waar je nu staat op je levensweg en in welke maand of jaar er specifieke ontwikkelingskansen en blokkades liggen voor een bepaald chakra.

De volgende audio transmissies vind je in deze E-cursus:

 • Sirius, de nieuwe Aarde en diepe ontspanning in je basischakra en buikgevoel
 • Healing voor je tweede chakra (relatie-chakra), vreugde, verbinding en relaties
 • Creatiekracht en egoloosheid in je zonnevlecht en innerlijk kind wordt actief
 • Aartsengelen healing: Op relaties, kerkelijke lijnen en verbinden vanuit vrijheid
 • Keelchakra: Leven vanuit je Christus Boeddha natuur van Onvoorwaardelijke Liefde en Vrede
 • Je wens tot realiteit brengen met scheppingskracht, je derde oog en Al eenheid
 • Voltooi je zoektocht en kom Thuis! Keer naar binnen in overgave en de Hemel op Aarde voltrekt zich in jou
 • Activatie van je achtste chakra, de Pillar of Light en Sekinah in je
 • Activatie kundalini kanaal 
 • Je 17e chakra systeem en Kosmisch Bewustzijn 
 • De rijping in je ontwikkeling naar Ik-loosheid 
 • Voorbij de Ik-illusie ga je je completer en vrediger voelen 

De E-cursus modules kun je downloaden om op elk gewenst moment te lezen.


Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing

De helende 13 dimensionale opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop. Bijna altijd met de ervaren Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos.
Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep!

Omdat de audio opnames live en niet in een studio zijn opgenomen zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.


8e bonus module met gechannelde audio opname en lees pagina's

In de 8e bonus module vind je een tekst over het Alta Major (achterhoofdchakra), een overzicht van alle chakra's en de aanvullende teksten "Lopen mijn aura en chakra’s leeg?", "Leef je meer vanuit je hogere of lagere chakra’s?". Ook in deze module vind je nog een extra helende audio-transmissie van docente Joke ElZiam Nootebos!

Doelgroep E-cursus, met of zonder Elohim opleiding

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische stabiliteit, gevoeligheid en aarding gewenst.  
Je kunt deze E-cursus ook als module gebruiken voor 1 van de Elohim opleidingen maar hij kan ook los worden gevolgd.


Ervaringen / reviews

"Ik ben ermee begonnen deze week en ben er heel blij mee. Herken alleen al zoveel bij de uitleg van de basischakra, klachten waarmee ik te maken heb en daar nu wat aan kan doen! Helemaal zelf en op mijn eigen tijd...het maakt het voor mij compleet omdat je mentale en fysieke oefeningen naast de kennis en audio opnamens erbij krijgt.
Dank daarvoor lieve Elohim mensen!" Marja

"Ik heb het eerste deel van de cursus gelezen en ben erg onder de indruk. Ik herken veel van mijn problemen terug in de teksten van de chakra's en vind ook handvaten om het anders aan te pakken. Veel herkenningspunten voor het dagelijks leven. Ik heb al veel cursussen gedaan maar kon het geleerde niet altijd in de praktijk brengen, door deze e-cursus valt er veel op zijn plek. De combinatie met de audio healings vind ik super. Ben benieuwd naar wat deze cursus mij verder zal brengen!" Marleen

"Zo ontroerend en diepgaand ervaar ik de audio healings in deze E-cursus. Ik kreeg kippenvel bij het beluisteren, écht heel bijzonder. Tranen rolde over mijn wangen  zoveel herkenning voelde ik! Het was als thuiskomen. Daarnaast ook fijn om de teksten te lezen zodat ik het ook beter begrijp en ermee aan de slag kan." Gerard

"Ik ben vandaag begonnen met de E-cursus chakra’s en ik wil jullie proficiat wensen. Ik vind de  cursus heel overzichtelijk en duidelijk. Ik herken vele zaken terug waar ik mee aan de slag kan in mijn dagelijks leven. Ik heb ook de audio-healing van het basischakra gedaan en die is zo mooi! Echt het voelt als thuiskomen voor mij! Dank aan jullie voor het maken van zo’n fijne cursus." Ingrid

"De theorie van de cursus is veel en legt een belangrijke basis. Alles werkt direct door in je dagelijkse leven, ook de affirmaties. Ik voelde me bijvoorbeeld bij een affirmatie van het 1e chakra gelijk diep in mijn aarding getrokken. De transmissies zorgen voor enorme groei en oude ballast verdwijnt. Dank jullie wel!" Lynn

"Ik vind de cursus heel goed en compleet. Hij ziet er mooi uit en is zeer werkzaam! Wat me het meeste aanspreekt is de combinatie van het geschreven woord met de audio healings die krachtige energie overbrengen, en dat je het thuis op je eigen tijd kunt doen. Ik zou het zeker aan iemand anders aanraden omdat het gewoon heel krachtig werkt. Super fijn dat dit ontwikkeld is, het maakt me telkens blij als ik er mee aan de slag ga. Dat zegt alles over de zorg en de energie waarmee deze cursus geladen is, van hetzelfde hoge niveau dat ik van alle Elohim producten gewend ben." Tineke

"Ik vind het een fantastische opleiding. In relatief weinig woorden wordt een uitleg gegeven die, wat mij betreft, uitgebreid en uitstekend is. Ik weet best wat van chakra's, maar toch lees ik voor mij nieuwe informatie. Zo leuk. En dan de audio opnames. Ze brengen precies dat wat ik nodig heb om de volledige omvang van de kennis te snappen en helpen mee de veranderingen in mezelf te bewerkstellingen. Wat me het meeste aanspreekt is de combinatie van kennis en de audio opnames. Ze vullen elkaar op een prachtige manier aan, ik geniet er van.

Ik heb de cursus aan anderen aangeraden omdat de cursus zoveel impact heeft. Daarnaast kan je, om jezelf te helpen, ook de verschillende tincturen per chakra gebruiken, die extra ondersteuning geven. Al met al, ik ben zeer tevreden over de cursus." Ineke

"Ik ben zo blij en dankbaar, dat ik dit 'aan gegaan' ben, inhoudelijk zo duidelijk, praktisch en werkbaar, om er mee aan te slag te gaan.
Herhaling van lezen, begrijpen, doen het inzicht (nog meer) vergroten, om vervolgens nog dieper te laten integreren...zó voelbaar.
Daar waar ik intuïtief een transmissie uitzocht - wat altijd klopte en grote uitwerking al had - merk en voel ik nu, dat er een enorme verdieping en uitlijning in mij plaatsvindt. Lagen worden geopend..nog diepere in voel en Zijnstaat worden aangeraakt, zoveel meer gebeurd er nu. Nu chakra na chakra aangesproken worden, met daarbij de blokkades, gedrag en handelingen, is het bij mij zó voelbaar en merkbaar, dat er specifiek in opbouwende volgorde, een Nieuwe wonderlijke basis is gelegd.
Merkbaar is mijn trilling verhoogd en het ontroerd me. Ik ben zo dankbaar met deze cursus en wist duidelijk dat dit mij veel zou brengen.Hartelijke groet Andrisa


Onderdeel van de volgende Elohim opleidingen:

Deze E-cursus kun je los volgen maar is ook onderdeel van verschillende Elohim opleidingen.

Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Het volgen van andere interessante 13 dimensionale weekendworkshops van Joke ElZiam Nootebos, zal je E-cursus flink verdiepen!

 


Meer Elohim E-cursussen

Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.


 

Elohim E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de audio opnames kunt beluisteren en het cursus materiaal kunt downloaden. Elke opname kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus "17 Chakra Healings-stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"
prijs   € 179,00