Multidimensionale kristal-chakra legging, edelsteen chakralegging

Ontmoet je ware Zelf met geopende en geactiveerde kristallen en edelstenen tijdens een chakra kristallegging!

Boek een consult bij een van de Elohim Master Healers en kristalmasters

In ieder mens ligt een vonk van het goddelijke licht opgeslagen. Door de krachten van edelstenen en hun kristalwezens op jouw chakras / lichaam en de verbinding met de Bovenwereld en engelen van de Elohim Master Healer Coach is het mogelijk contact te maken met jouw Ware Wezen en dat te ankeren in je lichaamscellen.


Kristallegging 1.jpgDoor een geactiveerde kristallegging of chakra edelsteenlegging worden zowel de etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd.

Je hoogste fysiek en geestelijk potentieel wordt geopend en je wens wordt daarin meegenomen. Je kunt voelen hoe de kristallen je stevig in je lichaam ankeren en uit je hoofd halen. Je hogere bewustzijn en ziel kunnen nu gemakkelijker hechten aan je lichaam waardoor je voortaan dieper in je lichaam en aarding kunt functioneren. Tijdens de kristallegging of later zul je beelden zien en informatie kunnen krijgen. Een Elohim kristallegging ontspant en heelt niet alleen voelbaar je lichaam maar ook je ziel en diens bestemming.

Je kunt kiezen voor een kristal-chakralegging om je te ondersteunen op je pad van spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie, voor bekrachtiging, integratie van een proces, gezondheid en ontspanning.

Kristallen hebben de eigenschap de meest hoge energieën direct in de lichaamscellen te brengen en je diepgaand te gronden en te aarden, waarna je ziel nog meer deel uit gaat maken van je persoonlijke leven en je stappen. Je voelt je na afloop van de kristallegging en haar werking; fijner, krachtiger en lichter. Een kristallegging kan diepgaandere blokkades oplossen.

Geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen zijn 13-voudig opgeladen door de Elohim Krachtplaats en het team.

Kristalleging elohim 3.jpg

Deze goudentijd Krachtplaats-energie activeert ook de eigen engelenenergie en het  innerlijk kind. Door de krachtplaats in combi met de geactiveerde kristallen krijgen je chakra's een bijzonder intense healing en dat kun je duidelijk voelen!

Kristallen en edelstenen worden speciaal voor jouw aura en situatie gekozen

Dankzij de frequenties waarmee de edelstenen voelbaar energie zenden, ontvouwen je chakras en celinformatie zich naar gezondheid en volledig potentieel en laten ze gekwetstheden, oude patronen en ziekte los.

Een kleine greep van producten die gebruikt kunnen worden:

Dubbeleinder, Lemurisch Zaadkristal: Dit zijn heel bijzondere en zeldzame kristallen die je 13 zieledelen openen. Elohim Lemurische zaadkristallen - sound Laserwand kristallen dragen niet alleen de kennis van Lemurië maar ze onderhouden ook een diepe en innige relatie met zowel de buitenaardse ruimte als de innerlijke diepte van de aarde. Ze dienen als schakel tussen beide werelden.

Merlin Amethist cluster: Elohim Merlin Amethist verhoogt je trilling naar meesterschap, je engelen-wezen. Hij verruimt je creatiekracht en toverkracht in samenwerking met je magisch Christuskind. Hij maakt licht, zorgeloos en blij.

Versteend hout schijf: De prachtige schijf stimuleert het gevoel van één zijn met de Eeuwigheid, een rustpunt zijn en van hieruit handelen. De Versteend hout schijf stabiliseert, maakt evenwichtig, opent en verzacht de onderste chakra's en daarbij stimuleert het een eenheidsgevoel met de aarde.

Bergkristal geometrische vormen: De geometrische vormen van Bergkristal edelstenen brengen de  allerhoogste energie van je oorsprong. De activatie door Joke en de heilige geometrie, brengen: het 13-voudig Bewustzijn, het 12 strengig DNA, de 144 lichtlichamen, de Christuskracht, het 0-punt, verlichting, de kracht van één en Al-Eenheid.

Deva kruidenhanger van de Elohim Krachtplaats: De deva kruiden hangers van de Elohim krachtplaats werken op fysieke problemen en hun innerlijke oorzaak. De Elohim bio kruiden worden op de krachtplaats verbouwd en gedroogd. De oerkracht van de kruiden blijft behouden, werkt door in alle aura lagen en ondersteunt je bij processen.

Diverse kristallen en edelstenen: we hebben een enorm groot assortiment met kristallen, edelstenen en andere multidimensionaal geopende geactiveerde producten op de Elohim Krachtplaats.

 


Een kristallegging duurt ongeveer 1 uur

De kristalmaster-healer is echter vooraf en na afloop nog langer bezig om je aura te lezen om de bijpassende edelstenen en kristallen te vinden en na afloop om ze energetisch te reinigen.

 

 

Waarom een kristal legging

Voor de eigen spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie, bekrachtiging en/of als integratie van een proces en ontspanning.

Kristallen hebben de eigenschap de meest hoge energieën direct in de lichaamscellen te brengen en het geheel diepgaand te gronden, waarna je ziel, levensbestemming en zieledoel deel uit gaan maken van je persoonlijk leven en je stappen. Kristallegging door een Master Healer werkt ook subliem bij fysieke klachten omdat het diepgaandere blokkades kan oplossen.

Wat je kunt voelen

Zelf kun je spierspanning, warmte, kou die loskomt, diepgaand in je lijf aanwezig zijn of energiegolven voelen. Soms moet je extra slikken als er nooit geuitte spanningen vrijkomen. Vaak voel je je na afloop lichter, beter in je lijf, harmonieus en liefdevol. De healer werkt meestal met de handen op enige afstand van het lichaam in de auralagen en bij de chakra's. Soms worden de voeten zachtjes aangeraakt.

Na afloop

Na de legging zal je meer ontspannen en in balans zijn. Je zult beter naar de signalen van je lichaam, ziel en hart kunnen luisteren. Je chakra’s openen zich verder. Door een kristallegging wordt de fysieke, etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd. Een kristallegging of edelsteen chakralegging activeert je hogere zelf, het in je Kracht-Liefde staan en je zieleopdracht, in je lichaam.

Belangrijk

Het is beter natuurlijke, rustige kleding te dragen, zodat de energie van de stenen niet afzwakt door synthetische stoffen.

Ervaren kristalmaster

Het is verstandig de kristalchakra-legging te laten doen bij een ervaren Master Healer en kristalmaster want soms moeten tussentijds kristallen van het lichaam afgenomen of verlegd worden, als de kracht te veel is. Soms moet je aarding versterkt worden door een nieuwe steen, enzovoort. Bovendien kan er diepgaande en intense healing ontstaan waar de Healer wel raad mee moet weten.

Ook kan de energie van een kristal of edelsteen tijdens de legging zoveel teruglopen, dat er daarom een nieuwe gelegd moet worden. De ervaren kristalmaster ziet en voelt de energiestromen. Er wordt gekeken of er doorstroming en samenwerking op gang komt tussen je chakra’s. Een Elohim kristalmaster is vanzelfsprekend ook een goede Masterhealer en reader. Na afloop wordt er uitgelegd wat hij/zij bij je waargenomen heeft en waarom deze kristallen werden gekozen. Dit geeft je nog meer inzichten in jezelf.

Advies na kristallegging

Verblijf op de Krachtplaats om de sessie te integreren en niet direct in de oude groef te lopen. Je kunt overnachten op de minicamping of in een van de chalets. 

Geniet van de Helende chakra - Tuinen, integreer je kristal-legging-healing voordat je weer in je oude leven stapt.

Laat je bij je verdergaande processen, ook vanuit huis, begeleiden.

Cliënt ervaringen kristal leggingen

Disclaimer

 

Voor meer informatie of om te boeken neem contact op:

T: +31 (0) 597 541 539
E:
info@elohim-centre.org


Wat vertellen je chakra's;

  • Kruinchakra: zin in het leven, levenszin, zieletaak, verlichting, positieve energie.
  • Voorhoofdchakra: helderzien, intuïtie, rustig denken, multidimensionale zelf.
  • Keelchakra: uiten, lachen, huilen, communiceren. Engelenontact, onafhankelijk, verantwoordelijk, plichtgevoel vanuit Vrijheid.
  • Hartchakra: liefde voor het geheel, onvoorwaardelijke liefde voor je omgeving en jezelf. Met hart en ziel je werk doen.
  • Zonnevlecht: Liefde en kracht van je hoger zelf belichamen in gedrag, zelfrespect, eigenwaarde. Je zelf zijn. Zonder oordeel zijn. Onthechten van ego-identificaties.
  • Tweede chakra: geheelde relaties en seksualiteit, gevoelens kunnen laten zien en stromen, spontaan, blij, vitaal, van het leven zelf houden, innerlijk kind, warm en verbonden zijn.
  • Basischakra: In je kracht kunnen staan. Realiseren waarvoor je komt. Kat uit de boom kijken maakt plaats voor veiligheid en vertrouwen van binnen uit, geborgenheid. Liefde om je heen voelen, aantrekken en verwachten. Moed, wilskracht, daadkracht, doorzetten, onafhankelijk, oervertrouwen, meesterschap en gezondheid. Kindertijd en foetustijd helen.

 Bel voor een afspraak; T: +31 (0) 597 541 539 E info@elohim-centre.org