Beroepsopleiding Kosmisch Kristal Master

Leer hoe je (intuïtief) kunt werken met kristallen en edelstenen op multidimensionale, kosmische en aardse wijze.

Het openen, toepassen en op multidimensionale en kosmische wijze helen en ervaren van edelstenen is het specialisme van het Elohim Centre dat je niet gauw elders zult vinden.
Als Kristal Master en edelsteentherapeut leer je hoe je op vakkundige wijze edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven om zowel bewustwordingsprocessen als probleemsituaties of ziekten te begeleiden. Hierbij komt het symptoom zowel als de innerlijke oorzaak aan bod wat betreft je edelsteenadvies en kristal healing. Ook leer je hoe om te gaan met mogelijke uitwerkingen en veranderingen door het gebruik van kristallen. Vanuit de groep en docent zul je genoeg ondersteuning en bevestiging kunnen verwachten om een vakbekwaam Kristal Master en Edelsteentherapeut te worden die mensen en edelstenen op meerdere dimensies kan aanvoelen.

Met de Bovenwereld samenwerken als "kanaal"

Tijdens de workshops van de edelsteen beroepsopleiding ontvang je liefdevolle en diepgaande transmissies (voelbaar helende channelings) alsmede informatie en healing voor je eigen zelfrealisatie en inzichten. Des te opener je hartchakra en multidimensionale zelf, des te beter je werk (en praktijk) zullen draaien.


Woorden geven aan wat je intuïtief weet of voelt

Des te meer je ziel en essentie zich in je dagelijks leven uitdrukken in je persoonlijkheid, des te beter kun je de hoger dimensionale lagen en genezende krachten van de edelstenen openen, activeren en programmeren en komt de helende werking tot diep in de cellen en het geestelijke. Je leert tijdens deze Kosmisch Kristal Master opleiding om edelstenen op 13 dimensies te ervaren en kennen. Ook leer je communiceren over de edelstenen en hun werking bij jezelf en de ander.

Healingen ontvangen van de Elohim edelstenen

Je ontvangt tijdens transmissies geweldige 13 dimensionale healingen van de Elohim edelstenen. Dit is de hoogste vorm van healing die je van de kristallen wezens kunt ontvangen en uiteindelijk zelf door kunt geven. Je innerlijke ontwikkeling zal zich tijdens iedere Elohim workshop en transmissie verder verdiepen en je vakkennis zal bijzonder worden.

Winkel 2010 014.jpg

Veel kans om te oefenen tijdens de opleiding

Tijdens de opleiding zul je met bijzondere en krachtige Elohim kristallen werken. Ook met geprogrammeerde edelstenen. Er wordt ook geoefend met elkaar, met cases en foto's van bekenden, met innerlijke groei vragen of andere probleemsituaties. Een enorm assortiment mag worden gebruikt en ervaren, namelijk uit de Elohim kristalwinkel. Je leert tevens met de edelstenen te communiceren. Ook kristallen schedels komen aan bod of informatie over kristalleggingen op de chakra's.

 

Vanuit de groep en docent zul je genoeg ondersteuning en bevestiging krijgen om een vakbekwaam Kristal-Master & Edelsteentherapeut te worden

 


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met workshop modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 2 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie

 


Ervaringen deelnemers

Het gaat heel goed met me zo'n klein jaartje na de opleiding. Ook een hele hoop innerlijke rust, licht en vrede (maak me niet meer zo druk) en met de praktijk gaat het reuze goed. Ik start in januari met een cursus te geven die voor iedereen toegankelijk is en niet te moeilijk, over de kristallen, chakra's etc. De beginstukjes zeg maar (ben wel benieuwd, is weer helemaal nieuw voor mij) en ik heb 11 cursisten. De praktijk loopt heel goed. Ik gebruik daarbij ook de edelstenen. Gemiddeld 40 cliënten per maand en ikzelf blijf nieuwsgierig naar het volgende wat zich aankondigt. Mede dankzij jullie is ons leven totaal veranderd in positieve zin en dankbaarheid.

Een harte knuffel en een dikke kus, G


Kwaliteit beroepsopleiding

CRKBO.jpg [1]
De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Healers-Readers en Coaches werken reeds met de opgedane ervaring en kennis voor zichzelf, in het bedrijf waarvoor ze werken of in een eigen praktijk. Tevens volgen afgestudeerden na de eerste opleiding regelmatig ook een tweede of zelfs derde Elohim opleiding voor verdere verdieping en innerlijke groei.

foto_joke_bewerkt_voor_opleidingpagina.jpgDocente

Schrijfster, docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe aarde en trekt vanuit haar Ontwaakte staat en ingewijde Kennis ook veel mensen aan die dienstbaar (willen) zijn aan de nieuwe samenleving. In elke Elohim opleiding zal dit mee trillen. Daarnaast geeft Joke veel online groepshealingen.


E: info@elohim-centre.org