Spirituele Opleiding Kosmisch Kristal Master

crystal-758818_960_720.jpg [1]Leer hoe je (intuïtief) kunt werken met kristallen en edelstenen op 13 dimensionale, kosmische en aardse wijze.

Het openen, toepassen en op multidimensionale en kosmische wijze helen met en ervaren van edelstenen is het verdiepende specialisme van het Elohim Centre dat je niet gauw elders zult vinden.

Als Kristal Master en edelsteentherapeut leer je hoe je op vakkundige wijze edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven om zowel bewustwordingsprocessen als probleemsituaties of ziekten te begeleiden. Hierbij komt het symptoom zowel als de innerlijke oorzaak, maar ook de spirituele ontwikkeling die multidimensionaal geactiveerde edelstenen kunnen bieden, aan bod. Ook leer je hoe om te gaan met mogelijke uitwerkingen en veranderingen door het gebruik van edelstenen en kristallen.

Met de Bovenwereld samenwerken als "kanaal"

Tijdens de workshops van de edelsteen beroepsopleiding ontvang je liefdevolle en diepgaande transmissies (voelbaar helende channelings) alsmede informatie en healing voor je eigen zelfrealisatie en bewustzijnsgroei. Meestal is er dan ook gelegenheid tot vragen stellen. Des te opener je hartchakra en multidimensionale zelf, des te beter jijzelf, je werk (en praktijk) zullen draaien.


Woorden geven aan wat je intuïtief weet of voelt

Des te meer je ziel en ware essentie zich in je dagelijks leven uitdrukken in je persoonlijkheid, des te beter kun je de hoger dimensionale lagen en genezende krachten van de edelstenen openen, activeren en programmeren. Daarmee komt de helende werking ook dieper in de cellen en de geestelijke lagen. Je leert tijdens deze Kosmisch Kristal Master opleiding om edelstenen op 13 dimensies te ervaren en kennen. Ook leer je communiceren en adviseren over de edelstenen en hun werking bij jezelf en de ander.

Healingen ontvangen van de Elohim edelstenen

Je ontvangt tijdens transmissies geweldige 13 dimensionale healingen van de Elohim edelstenen. Dit is de hoogste vorm van healing en spirituele groei die je van de kristallen wezens kunt ontvangen. Je innerlijke ontwikkeling zal zich tijdens iedere Elohim workshop en transmissie verder verdiepen en je vakkennis zal bijzonder worden.

Winkel 2010 014.jpg

Veel kans om te oefenen tijdens de opleiding

Tijdens de opleiding zul je met bijzondere en krachtige Elohim kristallen werken. Ook met geprogrammeerde edelstenen. Er wordt ook geoefend met elkaar. Een enorm assortiment kan worden ervaren, namelijk uit de hele Elohim kristalwinkel. Je leert tevens met de edelstenen te communiceren.


Programma, kosten, vereisten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met (workshop-) modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 2 jaar de tijd.

Kosten en vereisten overzicht
De kosten van de opleiding bedragen in totaal €1.741,00 (in delen te betalen | exclusief spirituele natuurretraite en consult kristallegging). Klik hier voor een specificatie van de kosten (PDF) en vereiste modules. Je kunt de titels daarin als een link aanklikken

Omdat de prijzen voor een workshop per jaar kunnen verschillen, kan de prijs van de opleiding wijzigen. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan deze pagina en de prijzen. Neem contact op voor de meest actuele prijzen.

 


Ervaringen deelnemers

Het gaat heel goed met me zo'n klein jaartje na de opleiding. Ook een hele hoop innerlijke rust, licht en vrede (maak me niet meer zo druk) en met de praktijk gaat het reuze goed. Ik start in januari met een cursus te geven die voor iedereen toegankelijk is en niet te moeilijk, over de kristallen, chakra's etc. De beginstukjes zeg maar (ben wel benieuwd, is weer helemaal nieuw voor mij) en ik heb 11 cursisten. De praktijk loopt heel goed. Ik gebruik daarbij ook de edelstenen. Gemiddeld 40 cliënten per maand en ikzelf blijf nieuwsgierig naar het volgende wat zich aankondigt. Mede dankzij jullie is ons leven totaal veranderd in positieve zin en dankbaarheid.

Een harte knuffel en een dikke kus, G


Elohim opleidingsdocente Joke ElZiam Nootebos

joke 2023

Ervaren en professionele Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft alle workshops, spirituele opleidingen en (E-) cursussen zelf. Ze opent voor de student multidimensionale ervaringen, vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid, haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld en haar professionaliteit. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken en ermee te functioneren in beroep en privé. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, de multi-dimensionaliteit van alle zielelagen en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind werk, fysieke problemen en schaduw-, familie- en collectieve patronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt naast opleidingen, vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats. Haar Missie is haar lust en leven. Zelf heeft ze sinds 1989 duizenden één op één consulten gegeven en alhoewel ze dat nu niet meer doet, geeft ze met liefde al haar kennis en ervaring door.