Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe en de Krachtplaats

 

JeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd


Individuele retreat in de natuur van de Krachtplaats. Tijd voor jezelf, er even uit, rust en een spirituele vakantie eventueel met een doorbraakconsult.

Als je je los hebt gemaakt uit een scheiding, burn-out of de waan en hectiek van alledag stimuleren het Licht van de Elohim Krachtplaats en de 5,5 ha natuur je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen. Om je niet langer moe en moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij je sluiers. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen en open je om te Ontwaken.

retraite vrouw.jpgDe Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos is een 0-zone

Een groene plek op de grens van Groningen-Drenthe en Duitsland, waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen blijft hangen, waar je ziel open gaat, je rustig en stil in je hoofd wordt en je een burnout achter je laat. Waar je kunt ontspannen, verfrissen en genieten van de natuur en het luisteren naar je ziel. Je ervaart er je ware Wezen waardoor je je helder en opgeladen voelt worden en de kleuren en geuren intenser beleeft! Je ware Natuur en Moeder Natuur vertellen je hun verhaal!

Spirituele retreat vakantie in Nederland

Van een retreat vakantie op de Elohim Krachtplaats in Zuid Oost Groningen kun je extra bijkomen en genieten. Het verdiept  je in de rust van je ware Zelf omdat de energie en sfeer dat versterken. Een Elohim retreat is anders zijn dan een spirituele retraite op zomaar een mooie, stille plek in de natuur.

Alles op de Krachtplaats is doordrenkt met "ontspannen en Ontwaken"

Ook de voelbaar aanwezige engelen- en natuurdeva's en de hogere dimensies ondersteunen je tijdens je retraite. Na afloop werkt de retreat nog lang door waardoor het een positieve invloed op je levensgeluk zal hebben.

1 pers labyrint.jpg

Tijdens de spirituele retraite ontzorg je, mindfulness en bezieling ontstaan. Je hoofd en hart worden stil en openen zich voor het alom aanwezige veld van Liefde en Moeder Natuur.

Je kunt zelf bepalen of je kiest voor een weekend retraite, een week retraite of langer. Je kiest voor een chalet of neemt je tent mee en zoekt een plek in de buurt van het Lemurisch bos.

Klik hier om je verblijf te bekijken en te boeken.

Onderaan deze site vind je omgevingsuitstapjes, wandel- en fietsroutes zonder massatoerisme. Ook kun je mee-eten in het huiskamerrestaurant indien je af en toe anderen wilt ontmoeten.
Contact en route

 


Ervaringen van gasten

"Tijdens mijn retreat moest ik in het beginnen even wennen. Helemaal geen muziek of TV, enkel zijn met mezelf. Na 2 dagen voelde in de onrust verdwijnen en kon ik meer opgaan in de natuur. Genieten van het niets doen en alleen zijn. Rust, stilte en steeds weer mijn eigen gedachten doorzien.

Heel mijn systeem voelde ik steeds meer opengaan. Het voelen werd steeds sterker en het was alsof mijn aura mega groot werd. Innerlijk voelde ik steeds naar welke tuin ik moest gaan en iedere tuin gaf weer nieuwe inzichten en healing.

Na de spirituele retreat voelde ik eerst wat angst om weer de wereld in te gaan. Ik voelde me zo sterk geopend in al mijn lagen.

Nu, na de retreat voel ik me weer meer heel en bekrachtigt. Meer verbonden met mijn eigen zijnsgevoel. Voel me van binnen heel dankbaar en blij dat ik mijzelf dit heb gegeven."

Liefs, M.

Ik heb de retreat gedaan op het Elohim Centre. Dat was een bijzondere ervaring. Op bepaalde momenten, vooral aan het begin van de week, heb ik het zwaar gevonden. Maar wat overheerst is de dankbaarheid en de vreugde voor wat er die week met mij heeft kunnen gebeuren. De verbinding met het universum was heel sterk en mijn ervaringen op de verschillende plekken in de chakratuin en met Moeder Aarde waren intens.
Groetjes Cees

 


 

 

Pegasus in de winter 2.jpg

Het retreat vakantieverblijf Pegasus is ook in de winter te boeken!

 


Gecertificeerde diepergaande Essentie retraite

Je hebt ook de mogelijkheid voor een diepergaande spirituele retraite te doen. Daarin ga je veel dieper in de ontmoeting met jeZelf en de eenheid met de Natuur en verblijf je 8 dagen in diepe stilte zonder ontmoetingen. Na afloop ontvang je een certificaat en vooraf en achteraf heb je een consult. Voor meer informatie over de diepgaande stilte retraite klik hier.