Vrijstaande Elohim woning Joys Place te huur op de Krachtplaats

buitenkantjoysplace.jpgHuur de vrijstaande, ongemeubileerde woning "Joys Place" voor een langere periode.

Joys Place is verhuurd t/m eind 2022

In het Licht en de natuur van de Elohim Krachtplaats is de ongemeubileerde, vrijstaande woning "Joys Place" te huur. De woning met eigen afgeschermde voor en achtertuin bevindt zich vooraan op het terrein grenzend aan het parkeerterrein. De achtertuin is ongeveer 6 x 6 meter met een betegeld terrasje dat vanuit de woonkamer bereikt kan worden. Je woont vlak bij de helende tuinen, bij een kanaal en het Lemurische bos.
De woning is bedoeld voor een medebewoner van de kleine woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth" op de Elohim Krachtplaats. Ben je spiritueel bewust, open, psychisch en emotioneel stabiel dan zul je het fijn vinden zo nu en dan uit te kunnen wisselen met gelijkgestemden gasten en het Elohim team. Zo nu en dan doe je als medebewoner hand en span diensten voor het Centre. Indien je veel meer dan een enkele hand en span dienst voor het centrum kunt en wilt doen (en we hebben je hulp ook nodig) dan is na overleg opleiding- of huurkorting mogelijk.


Indeling

Entree aan de zijkant van het huis met toegang tot de woonkeuken van 5 x 3 meter met diverse voorzieningen zoals een 4 pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast- en wasmachine-aansluiting. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de badkamer van ongeveer 3 x 2 meter met daarin een hoekdouche, wastafel en toilet. Verder bevindt zich op de begane grond de woonkamer van 5 x 4 meter met terrasdeur-toegang tot de gedeeltelijk omheinde achtertuin. Via een vaste trap in de woonkamer is er toegang tot de eerste verdieping met overloop en twee slaapkamers van 4 x 4 meter, beiden voorzien van een dakkapel.


Gas, water Licht

De woning is voorzien van een eigen meterkast voor gas, water en elektra en wordt verwarmd middels een CV installatie die ook gebruikt wordt voor het warme water.

Wat zit bij de huurprijs in;

Onder voorwaarde toegang tot de helende tuinen.
Parkeren op het parkeerterrein.
Milieuheffingen.
Internet
Zuiveringslasten
Rioolbelasting
Restafval
WOZ belasting

Wat zit niet bij de huurprijs in;

Kosten van gas, water en elektra. Hiervoor betaal je een voorschot per maand van € 325.00 met een eindafrekening per huurperiode. Kosten volgens meterstanden.(Tariefaanpassingen door de leverancier kunnen worden doorberekend).

Wat kost het;

De huur voor de vrijstaande woning "Joys Place" is 950,- euro per losse maand. Indien je voor minimaal 6 maanden huurt en meehelpt is flinke huurkorting mogelijk. Dit is mede afhankelijk van je vaardigheden, betrokkenheid en inzet voor de Elohim gemeenschap en hoe lang je blijft. Je betaalt een borgsom van 1000,- euro. Je kunt aantonen dat je genoeg inkomen hebt.
Je krijgt een intakegesprek voordat we overgaan tot verhuur. Emotionele, psychische stabiliteit en nondualiteit zijn nodig vanwege de hoge lichtenergie op de krachtplaats.  Verder overleg je een ID bewijs waarbij we de kopie samen tekenen. We vragen ook om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dat je bij je gemeente kunt aanvragen.

Wat is de Elohim Krachtplaats

Je vindt er een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal. Een liefdeszachtheid die naar Waarheid en non-dualiteit voert, voorbij elke ego-ruis. Een eenheidsgebied met andere wetten en gewoonten, waar mensen, planten, dieren, natuurspirits, engelen en sterrenvolkeren op liefdevolle en baanbrekende wijze samenwerken en wonen in afstemming met Moeder Aarde. In het 13 dimensionale licht van de Elohim Krachtplaats, de bezoekerstuinen en woon-werkgemeenschap, kun je de magie en toekomst van "The Diamond New Earth®", van een nieuwe Mensheid en bedrijfsvoering ervaren.

Welkom en regels als medebewoner

Regels medebewoner Elohim woonwerk-gemeenschap
Roken is in en rondom Joys Place en op de krachtplaats niet toegestaan. Wel is er een rokersplek daarvoor op de parkeerplaats, niet ver van Joys Place, ingericht.

Motivatie en houding van een Elohim woon-werk gemeenschap medebewoner
Als huurder en medebewoner heb je zo mogelijk eigen motieven om naar Elohim te komen, maar als je komt wonen in de woon-werk-gemeenschap van het spirituele Elohim Centre zeg je ''ja'' tegen het basismotief dat geldt voor alle Elohim bewoners en werkers, n.l.: “Elohim, de leiding, de helende tuinen en de Krachtplaats verdienen mijn onvoorwaardelijke steun”.

Als bewo(o)n(st)er ben je mede het gezicht naar buiten toe en naar de bezoekers
Dat vraagt aan jou als huurder en/of medebewoner van het spirituele centrum dat je je verre houdt van een oordelende houding of bondjesvorming met anderen maar tracht vanuit eenheid en wij-gevoel te leven.

Is het bovenstaande geen probleem voor je en pas je bij de gemeenschap en ons kleine team, houd je van de natuur, de rust, stilte, lichtkracht en de helende tuinen, voel je dan welkom!

Heb je interesse in het wonen op de krachtplaats van het Elohim Centre?
Neem dan contact met ons op en vertel in een uitgebreide mail met foto en als het kan met ook een CV voor je vaardigheden, wie je bent en waarom jij op deze bijzondere plek graag wilt huren. We horen het graag van je via info@elohim-centre.org 
Als je resoneert met de plek, elkaar en de leiding dan kunnen we veel aan elkaar hebben!

 

Lees meer bij:

Medebewoner en vrijwilligerswerk