Vrijstaande huurwoning op de Elohim Krachtplaats

buitenkantjoysplace.jpgHuur de vrijstaande, ongemeubileerde woning "Joys Place"

In het Licht en de natuur van de Elohim Krachtplaats is de ongemeubileerde, vrijstaande woning "Joys Place" te huur voor 2 jaar. De woning met eigen afgeschermde voor en achtertuin bevindt zich vooraan op het terrein grenzend aan het parkeerterrein. De achtertuin is ongeveer 6 x 6 meter, met groen en een betegeld terrasje, dat vanuit de woonkamer bereikt kan worden. Je woont vlak bij de helende tuinen, bij een kanaal en het Lemurische bos. Kortom heerlijk buiten in de natuur.
De woning is bedoeld voor een medebewoner van de kleine woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth" op de Elohim Krachtplaats. Ben je spiritueel bewust, open, psychisch en emotioneel stabiel dan zul je het fijn vinden zo nu en dan uit te kunnen wisselen met gelijkgestemden gasten en het Elohim team. Zo nu en dan doe je als medebewoner hand en span diensten voor het Centre. Indien je veel meer dan een enkele hand en span dienst voor het centrum kunt en wilt doen (en we hebben je hulp ook nodig) dan is na overleg opleiding- of huurkorting mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Kleine community / woon-werk gemeenschap

Op de krachtplaats woont nog iemand in een ander huisje en mijn partner en ik wonen er.
Enkele andere teamleden en vrijwilligers /studenten die hier werken reizen heen en terug naar hier of blijven enkele nachtjes om te werken. En af en toe zijn er logerende spirituele gasten voor een weekend of week retreat in een van de chalets op de minicamping.

Indeling

Entree aan de zijkant van het huis met toegang tot de woonkeuken van 5 x 3 meter met diverse voorzieningen zoals een 4 pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast- en wasmachine-aansluiting. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de badkamer van ongeveer 3 x 2 meter met daarin een hoekdouche, wastafel en toilet. Verder bevindt zich op de begane grond de woonkamer van 5 x 4 meter met terrasdeur-toegang tot de gedeeltelijk omheinde achtertuin. Via een vaste trap in de woonkamer is er toegang tot de eerste verdieping met overloop en twee slaapkamers van 4 x 4 meter, beiden voorzien van een dakkapel. Ook is er een schuurtje van 3x3 mtr.

Gas, water Licht

De woning is voorzien van een eigen meterkast voor gas, water en elektra en wordt verwarmd middels een CV installatie die ook gebruikt wordt voor het warme water.

Wat zit bij de huurprijs in en betaalt het Elohim Centre voor jou;

Onder voorwaarde toegang tot de helende tuinen.
Parkeren op het parkeerterrein.
Milieuheffingen.
Internet
Zuiveringslasten
Rioolbelasting
Restafval
WOZ belasting

Wat zit niet bij de huurprijs in;

Kosten van gas, water en elektra. Hiervoor betaal je een voorschot per maand met een eindafrekening per huurperiode. Kosten volgens eigen meterstanden.(Tariefaanpassingen door de leverancier kunnen worden doorberekend).

Wat kost het;

De huurkosten zijn afhankelijk van of je als vrijwilliger hand en span diensten voor ons  doet en zo ja hoeveel. De huur voor de vrijstaande woning "Joys Place" is normaal  € 950,- euro per losse maand. Indien je voor minimaal 6 maanden huurt en meehelpt is flinke huurkorting mogelijk. Dit is mede afhankelijk van je vaardigheden, betrokkenheid en inzet voor de Elohim gemeenschap en hoe lang je blijft. Je betaalt een borgsom van 1000,- euro. Je kunt aantonen dat je genoeg inkomen hebt.
Je krijgt een intakegesprek voordat we overgaan tot verhuur of komt een poosje proefwonen.

Vereisten

Emotionele, psychische stabiliteit en nondualiteit zijn nodig om te resoneren met de hoge lichtenergie op de Elohim Krachtplaats.
Verder overleg je een ID bewijs waarbij we de kopie samen tekenen.
We vragen ook om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dat je bij je gemeente kunt aanvragen.

Wat is de Elohim Krachtplaats

Je vindt er een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal. Een liefdeszachtheid die naar Waarheid en non-dualiteit voert, voorbij elke ego-ruis. Een eenheidsgebied met andere wetten en gewoonten, waar mensen, planten, dieren, natuurspirits, engelen en sterrenvolkeren op liefdevolle en baanbrekende wijze samenwerken en wonen in afstemming met Moeder Aarde. In het 13 dimensionale licht van de Elohim Krachtplaats, de bezoekerstuinen en woon-werkgemeenschap, kun je de magie en toekomst van "The Diamond New Earth®", van een nieuwe Mensheid en bedrijfsvoering ervaren.

Welkom en regels als medebewoner

Regels medebewoner Elohim woonwerk-gemeenschap
Roken is in en rondom Joys Place en op de krachtplaats niet toegestaan. Wel is er een rokersplek daarvoor op de parkeerplaats, niet ver van Joys Place, ingericht.

Motivatie en houding van een Elohim woon-werk gemeenschap medebewoner

Als huurder en medebewoner heb je zo mogelijk eigen motieven om naar Elohim te komen, maar als je komt wonen in de woon-werk-gemeenschap van het spirituele Elohim Centre zeg je ''ja'' tegen het basismotief dat geldt voor alle Elohim bewoners en werkers, n.l.: “Elohim, de leiding, de helende tuinen en de Krachtplaats verdienen mijn onvoorwaardelijke steun”.

Als bewo(o)n(st)er ben je mede het gezicht naar buiten toe en naar de bezoekers

Dat vraagt aan jou als huurder en/of medebewoner van het spirituele centrum dat je leeft vanuit non duaal bewustzijn en je verre houdt van oordelende houdingen of bondjesvorming met anderen maar tracht vanuit eenheid en wij-gevoel te leven. Is het bovenstaande geen probleem voor je en pas je bij de gemeenschap en ons kleine team, houd je van de natuur, de rust, stilte, lichtkracht en de helende tuinen, voel je dan welkom!

Heb je interesse in het wonen op de krachtplaats van het Elohim Centre?

Neem dan contact met ons op en vertel, in een uitgebreide mail met foto en als het kan met ook met een CV,  over je vaardigheden, wie je bent en waarom jij op deze bijzondere plek graag wilt huren. We horen het graag van je via joke@elohim-centre.org 
Als je resoneert met de plek, elkaar en de leiding dan kunnen we mogelijk veel aan elkaar hebben en is 1 en 1 mer dan 2!

Lees meer bij:

Medebewoner en vrijwilligerswerk