Eenheid met Moeder Aarde, nieuwetijds Sjamaan en Earthkeeper

Mooie gaia-statue plaatje.jpgZie voor het pad van de nieuwetijds Sjamaan en Earth Keeper:
de opleiding Aardehealer, Natuurcoach, Sjamaan waarvan de weekend natuur workshopmodules van deze opleiding ook los gevolgd mogen worden.

De multidimensionale geheelde Mens en Samenleving ontstaan!

Het Elohim Centre en de Elohim Krachtplaats hebben diepe connecties met Gaia, onze Moeder Aarde, Moeder Natuur en haar spirits. Ze zijn door de hogere energie van de Krachtplaats heel goed voelbaar aanwezig! Ook de planten reageren daar positief op! Net als de mens. Juist door de bewuste eenheid met Gaia en de natuur groeien mensen sneller naar het buikgevoel, tevredenheid en verbondenheid. Net als de oude indianen en natuurvolkeren worden ze hoeders voor de natuur en gemeenschap. Maar in deze tijd betekent dat tevens hoger dimensionaal, Ontwaakt en vanuit de ware essentie. Als vanzelf ben je dan een Earth Keeper en Sjamaan.

Door ons omringd te weten door de subtiliteit van de natuur en haar bezielde spirits, door ons hart en bewustzijn daarvoor te openen, zakken we uit ons hoofd, in onze rust, lichaam en basisveiligheid. Ons buikgevoel, invoelend en aanvoelend vermogen kunnen rijpen en ontwaken en worden een fundament waarop ons Licht, onvoorwaardelijke Liefde en hoger Inzicht voldoende kunnen ankeren. Onze hoogste ziel en essentie integreren in onze zelfliefde, vrede, innerlijke warmte en veiligheid! Een nieuwe multidimensionale geheelde Mens en Samenleving kunnen ontstaan!

De nieuwe non duale Moeder Aarde Mens en samenleving reeds ervaren?

In het Moederland en het eenheidsliefdesveld van de Elohim Krachtplaats in ZO Groningen en de kleine woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth" is deze nieuwetijd en het non duale hoederschap voor de gemeenschap en natuur al dieper in de stof zichtbaar en voelbaar! Alhoewel het nog decenia kan duren zal uiteindelijk het functioneren voor de gemeenschap vanuit ieders ware zelf, in eenheid met de natuur, overal in de samenleving, gebeuren.

Dagbezoek of samen bouwen aan de nieuwe maatschappij

Je kunt langskomen o.a. voor een bezoek aan de multidimensionale helende tuinen, edelsteenwinkel
Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij als vrijwilliger
Openingstijden, kosten en route

Kruiden en zelfrealisatie tincturen maken

In de helende tuinen vind je ook een kruiden- en spirituele bomenroute. De kruiden worden niet alleen in de maaltijden gebruikt maar ook worden er medicinale tincturen van gemaakt. Meer uitleg daarover vind je op bordjes in de tuinen. Daarnaast worden er zelfrealisatie tincturen gemaakt van de helende tuinen door de energie te channelingen in biologische graanjenever. Dit gebeurt samen met de Bovenwereld. Theekruidenplanten en bloemenplanten die over zijn worden bij de Elohim voordeur verkocht. (niet verzonden)

Lemurisch Bos met zon.jpegIn elk van de 30 Krachttuinen ontstond een andere helende energie en zo werd de Elohim Krachtplaats geboren

Ik (Joke ElZiam Nootebos) kan me niet meer verroeren en via mijn lichaam en zenuwstelsel komen de Godenkrachten voor de Elohim Krachttuinen in de grond. Het geeft én kost op zo’n moment veel energie maar ik ben ook dankbaar kanaal te mogen zijn voor het evolutieplan van de nieuwe Mensheid. Klik hier om verder te lezen...

Goddelijke Liefde-Bewustzijn heeft diepe wortels nodig

Alleen Moeder Aarde en Sekinah helpen ons de levende Liefde niet te doen maar te zijn!
We kunnen niet winnen als de natuur moet verliezen!

Het Elohim Centre is CO² neutraal


Klik hier voor meer helende Moeder Natuur audio-opnames


Elohim biothoop

Meewerken id. tuinen met Deva's

Meewerken in de Elohim tuinen  kan alleen als medewerker of als meewerkend participant of stagiaire, mits gevoeligheid en afstemming voor natuurwezens. Tijdens het participeren leer je als vanzelf bij over bio tuinieren met natuurwezens. Je werkt niet alleen i.d. tuinen maar doet ook ander werk.

De tuinen en gewassen van het Elohim Centre worden voelbaar overstraald door honderden natuurspirits, Deva's en engelen doordat de planten en dieren er gewaardeerd en erkend worden als bezielde wezens. In de biologische bloemen- en moestuinen wordt ook met de spirits samengewerkt.  Permacultuur betekent bij het Elohim Centre zaaien en planten met hart, deva's, maanstanden en Moeder Aarde verbinding.

In de bezoekers Krachttuinen en op de Krachtplaats kun je rondwandelen op eigen gelegenheid of met een Elohim gids (vooraf afspreken).

E:info@elohim-centre.org

Lemurie

In de 1ste, verlichte eenheidstijd op Aarde, bestond Lemurie. Het land dat er was voorafgaand aan Atlantis. Alle Rijken, (de voorlopers van) engel, deva, mens, dier, plant, natuurwezen, kristalwezen, waren in eenheid. Deze hoog dimensio- nale tijd van in alles verbonden liefde, ontstaat nu weer. We zullen weer leven in afstemming met elkaar, de Aarde, de geziene en ongeziene wereld. Alles zullen we weer eren waardoor een prachtige open en zuivere sfeer, de Gouden Tijd, zal  ontstaan met kwaliteitsvoedsel en algeheel welzijn.

Lees meer 

Ontwaakte gemeenschap Diamond City

Multidimensionaal Helende Elohim Krachttuinen Bezoek en tincturen

Helende bezoekers Krachttuinen, openingstijden

Van de Helende Krachten van elke afzonderlijke Elohim tuin kun je een Krachtplaats tinctuur kopen ter ondersteuning van het worden Wie je werkelijk Bent. De tuinen en tincturen ondersteunen verlichting, lichamelijke en relationele gezondheid en innerlijke man-vrouw balans.(inwijdingsweg) Zie Krachtplaats tincturen webshop  of trek een kaart

Elohim Kruiden tincturen met Liefde en Deva's

Elohim Krachtplaats Kruidentincturen
Volkrachtige, multidimensionale kruiden medicijnen voor bewuste en gevoelige mensen die op meditatieve wijze bereid zijn door op de natuurwezens en eenheid afgestemde Elohim medewerkers / participanten.

De geactiveerde Kruidentincturen van het Elohim Centre ankeren je ziel en oorspronkelijke essentie diep in je lichaam. Ze zijn er om bij je te dragen als Deva kruidenhanger of in te nemen als tinctuur. Ze bevatten de geestelijke en fysieke oerkracht, maar ook het zielewezen van de plant waardoor ze zuiver en bijzonder sterk werkzaam zijn.

In verbinding met de maan, natuurwezens en plantendeva’s worden de kruiden het hele jaar door op de Elohim Krachtplaats verbouwd, geoogst en tot tincturen, zalven en Devahangers bereid. Alleen fijnstoffelijk en multidimensionaal afgestemde medewerkers met liefde voor de natuur, hebben toegang tot de kruidentuinen en de tinctuurbereiding. De Elohim kruidentincturen, zalven en Deva-hangers staan bekend om hun krachtige en hoog vibrerende diepte werking en levensenergie.

De kruidenplanten worden bij het Elohim Centre beschouwd als bezielde wezens

Het is niet de stof die de grootste kracht tot healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling van de plant. Naast aandacht en zorg nemen de tincturen, Devahangers en zalven ook de eenheidsenergie van de Elohim krachtplaats in zich op, waardoor ze meer kunnen doen.

Orbs engelen elementalen

In de workshop Moeder aarde en natuurwezens leer je communiceren met deze ongeziene wereld en ze te voelen

Geluidsfragment kikkerkoor


Help Moeder Aarde en de Natuur Spirits door de Tuinedelsteen set "Gaia's Droom" aan te schaffen!

gaia tuin edelstenen set.jpgMaak van jouw huis en tuin een natuur-krachtplaats en doe mee aan het Gouden Aarde netwerk! Steeds meer natuurvrienden schaffen de Elohim netwerk edelstenen aan.
Lees meer of bestel

Klik hier voor de gratis audio opname waar uitgebreid wordt verteld over de werking van deze tuinedelstenenset


Elfentuin-Innerlijk kind.JPGNatuurwezens en Deva's

Veel natuurwezens hebben eonen onder de vernietigende kracht van de mensheid geleden. Net als veel wilde dieren zijn ook de subtiele natuurspirits nog bang van mensen!

Wanneer onze Inspiratie en geest zonder buikgevoel en Moeder Aarde werken, zetten we chemische middelen of kernreactoren in de wereld. Alleen Moeder Aarde, de natuurwezens en Sekinah brengen ons de zorgzaamheid voor al het leven.

Word jij ook Earthkeeper?


Evolutie op komst van Mens en Natuurrijken

eenhoorn,elfen.jpgWij als natuurwezens, Deva’s, waterwezens en boomgeesten waren ooit samen met jullie menselijke wezens in een enorme liefdessfeer. We verstonden en zagen elkaar in het eerdere Lemurië en Mu als één groot stralend en genietend Hart-Rijk. We ademden in pure schoonheid met jullie.  Daarna werden we gescheiden en hielpen we jullie 13000 jaar met harmoniseren en het leven lichter te maken zonder dat jullie het wisten!

Wij als natuurwezens zijn zo blij met jullie en onze evolutionaire veranderingen 
Jullie leren je nu zelf bewust te zijn van jullie eigen zorgenpatronen, stemmingen en gevoelens en zuiveren dit! Zo worden jullie lichter. Ook zien jullie ons weer en werken weer met ons samen! Daarom golft er nu een enorm geluks- en verlichtingsgevoel door onze Deva en natuurwezen velden, dat steeds sterker wordt!
Lees verder

Lees meer:


Biologische Elohim theekruidenplanten, vaste planten

Kas binnen.jpg Door de jarenlange samenwerking met de natuurspirits op de Elohim Krachtplaats en daardoor de enorme levensenergie (Bovis 18000-35000) van de planten, is er een steeds grotere vraag naar de kruidenthee e.a. met Deva kracht geladen planten van de Elohim Krachtplaats. Zie www.elohim-edelstenen.nl voor de planten die de Krachtplaats energie dragen. Neem een plant mee en zorg samen met ons voor planten die met liefde gezien worden. Versterk het prachtige natuurnetwerk op aarde!


Verschillende natuurwezens en je Kosmische Zelf ervaren

Natuurwezens (4).JPGHoe voelen elfen, feeën, trollen, kabouters en de Lemurische engelen. Leer ze herkennen door deze audio-ervaring en voel wat elk soort natuurwezen en engel jou en je omgeving brengt. Wat het verschil is als ze er niet zijn. Leer ook de Divine Beïng van de Elohim Krachtplaats kennen/voelen. Hoor hoe hij zich heeft ontwikkeld. Laat de energie van de "Pillar of Light, nieuwe geboorte, Sekinah" van de helende Elohim tuin, je Kosmische Zelf activeren! Voel eens hoe stralend, groot, gecentreerd en sterk je eigenlijk bent! Hoe enorm je hart is en zet dat alles in je celinformatie waardoor het beklijft!

Channeling, healing, transmissie tijdens groepsbijeenkomst door Joke ElZiam Nootebos 
Bestel deze geluidsopname om hem thuis te luisteren op je computer