Icosaëder, Inwijdingspad geometrische vormen

Icosaëder Universele Liefde en healing, Gouden samenleving. Element Water

Deze geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek maakt van de mens, een Mens met universele (Sekinah) Liefde en Bewustzijn. Ze ankert de oorspronkelijke goedheid, kosmische Vreugde en onschuld in je. Ze brengt overvloed en vertrouwen. Zo gauw je deze Krachten belichaamt brengt zij steeds meer gezondheid< God-Godinnenkrachten, de Aarde Moeder en zuivering! De geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek verbindt je met de natuur, planten, deva’s, ziel, klank, gevoel en je maankwaliteiten. Je krijgt oervertrouwen in wat je voelt en wat er met je gebeurt.


 icosaeder.jpg


Wat haal je op in deze helende Zelfrealisatie tuin:

Je innerlijk kind opent zich verder naar non-dualiteit en kracht. Onschuld en puurheid verschijnen in je leven nu je zo op je ziel, magische kind en essentie vertrouwt. Ze brengt je de Boeddha-natuur, innerlijk  vrede en verantwoordelijkheid over emoties, roddelen, oordelen of onderstromen maken. Deze geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek zorgt ervoor dat je pure en kwetsbare kristallijnen Zelf steeds vaker op de voorgrond komt doordat je opstaat in egoloosheid voor de wij-liefde en je subtiel gevoel en intuitie.

Je voelt en benoemd onderstromen en zorgt ervoor dat je aura, huis en contacten zuiver blijven. Je neemt je verantwoordelijkheid voor je puurste engelen-wezen en haalt de oogst van al je leven(s) binnen. Je zult meer genieten en in eenheid met de ongeziene werelden leven. Je kunt samenwerken met aartsengel Gabriël, Moeder Natuur, natuurspirits en de totemkracht van de wolf en wordt een zuivere en zorgzame hoeder voor jouw omgeving.

Bekijk hier de 5 Geometrische vormen set van bergkristal uit onze webshop


Ervaring van een bezoeker

"Ik was onlangs op het Elohim Centre en de geometrische vormen zijn echt prachtig !! Een 'update' van mijn systeem door de icosaëder (bij de voorhoofdchakra-tuin) heb ik enkele dagen duidelijk gevoeld! 
Voor wie ze nog niet heeft ervaren..... EEN AANRADER om het Elohim Centre weer eens te bezoeken. Al dan niet in combinatie met de workshop of een langer verblijf."

Gerda

 


Verdere ondersteuning voor dit thema:

 

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.