Pakket 5: Leer werken met magie, engelen, natuurwezens en Gaven

engel van licht.jpg

Je leert werken met magie, engelen, kristallen, natuurwezens en je Gaven, middels een verdiepingspakket van persoonlijke sessies, enkele workshops en helende audio-opnames die je thuis kunt beluisteren.

Heb je een verlangen om in contact te zijn met engelen, meesters, natuurwezens, drakenenergie en je  heldere Gaven? Wil je helderzien, helderweten, je genezende gaven en heldervoelen versterken en je verbinding met de Bovenwereld? Wil je daarmee jezelf, anderen en moeder aarde helpen?

Dit vpakket activeert je ziele lichtlichamen en daarmee je multidimensionaliteit. Dit is de start om een Pillar of Light te worden die op vele dimensies, in het subtiele en grofstoffelijke, tegelijk kan bestaan. Je hart en ziel leiden dan je mind en niet omgekeerd. Je bekijkt de praktische wereld steeds meer vanuit de geest. Tenslotte kun je een doorgroei maken  naar het worden van de kosmische mens en meester als je permanent blijft functioneren vanuit je ziel, geestelijke kennis en inzichten, d.m.v. dit pakket.

Je leert energiewerk met Merlin, engelen, kristallen, soundhealing, de grote krachten van de windrichtingen en je heldere gaven. Tevens leer je te healen, readen en  coachen. Het pakket heelt en activeert je op alle lagen en dimensies. Je gaat meer zien, voelen, helder weten en je bewustzijn verruimt.


Wat brengt dit pakket jou?

 • Het activeren en ophalen van je hogere zielsdelen. Je zult de delen van jou, die op andere dimensies en in de ongeziene wereld functioneren, integreren in je lichaam, gedrag, werk, relaties en energiewerk.
 • Samenwerking met de bovenwereld. Als Pillar of Light en Kosmisch Mens leer je samen te werken met de Bovenwereld, natuurrijken, engelen, lichtmeesters, Moeder Aarde en de sterrenvolkeren. Zij zullen jou voelbaar (en innerlijk hoorbaar) ondersteunen bij je pad en Missie.
 • Genezende gaven en heldere kwaliteiten zullen zich verder ontvouwen. Je leert je genezende gaven te ontwikkelen en daarmee andere mensen te helpen op hun pad. Je wilt misschien een maatschappelijke bijdrage gaan leveren aan het wereldevolutieplan via het optillen van je eigen omgeving door de heling, tools en inzichten die je ontvangt!
 • Geestelijk Inzicht ontwikkelen. Steeds vaker ga je zien hoe dingen ontstaan, waar de oorzaak van het probleem ligt, hoe het in de subtiele sfeer werkt en wat je er aan kunt doen in het hogere en aardse. Je wordt je bewust waarom jij of anderen op een bepaalde manier reageren en bepaalde situaties of herhalingslussen blijven aantrekken. Je ontwikkelt een groter geestelijk overzicht.
 • Je ziet wat je blokkeert om het leven te leven zoals je diep van binnen voelt dat het bedoeld is. Je leert los te laten en te zuiveren wat niet meer past! Je wordt krachtig in het uiten van je gevoel, het helder waargenomene, het helpen van anderen als healer-reader-coach, en het bepalen van je richting.
 • Voorspoed en levensgeluk. Door de inzichten en energieoverdrachten die je ontvangt en geeft schoont je systeem blokkades die het volledig worden en belichamen van je Ware Zelf in de weg staan. Je ervaart meer eenheid, geluk en de vrijheid van je grote Zelf met meerdere hogere zieledelen. 

Wat merk je ervan in de rest van je leven:

 • Je systeem is geopend naar de Bovenwereld. Je wordt daarvoor kanaal en helpt jezelf en anderen.
 • Je werkt samen met natuurwezens, Merlijn en Moeder Aarde en komt op bijzondere plekken.
 • Je bent een kosmisch mens geworden en trekt andere healers, cliënten en gerealiseerde mensen aan. Je hebt interessante en diepgaandere gesprekken en contacten en bloeit op.
 • Je overstijgt de oude tegenstellingen van wie jij bent van binnen met je licht en hoe de omgeving is. Je trekt een werk- en woonomgeving aan zowel als vrienden die resoneren met je passie, je licht en bezieling. Je wordt gelukkig omdat je er je volledige zelf kunt zijn.
 • Je voelt de Eenheid met de Bovenwereld permanent in je privé leven en op je werk.

 

Dit zelfrealisatie pakket bestaat uit 2 delen, deze zijn ook los van elkaar te volgen:

Wil jij weten waar de 2 pakketten uit bestaan, klik dan hier!