Elohim Edelstenen: Huidige processen van het innerlijk zielekind

Heb je een Gmail account, of zie je een rare lay-out, klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 


De huidige processen van het innerlijke zielekind

Er is momenteel een groot collectief proces gaande, en veel daarvan heeft met het innerlijk zielekind te maken. Het innerlijk kind van de persoonlijkheid kennen en leven vele van ons al min of meer, maar nu is het de tijd om ook de kwaliteiten van het innerlijk zielekind te integreren en door de blokkades en trauma’s heen te gaan.

Je zielelichamen kunnen geen aarding krijgen zonder je innerlijke kind

Innerlijk kind, ziel, helen.jpegJe zieledelen en gevoeligheid die je vaak al hebt meegenomen naar dit leven, kunnen niet aarden zonder een geheeld zielekind. Dit is de fundering voor een gezond, geaard en vrij leven.

Het innerlijke zielekind is een subtiel deel van jezelf. Heel gevoelig, open en puur. Het is verwant aan het kristallijnen zelf wat betekent dat het een van de hoogste delen van jezelf is, sterk verbonden met de engelen, Bovenwereld en Bron. Maar hoe haal je dat dan precies in huis?

Lees hier over de huidige processen

 


Engelen Chalcedoon werkt voor het proces van nu (helft van de voorraad al verkocht)

Engelen chalcedoon is een hele bijzondere nieuwetijdssteen die we pas recentelijk tegen zijn gekomen. Hij gaat je helpen bij alle collectieve processen die spelen de komende maanden en jaren. Hier is de boodschap van de Engelen Chalcedoon:

Engelen Chalcedoon.jpgIk ben een steen gekomen voor een nieuwe tijd op aarde. Ik zorg dat gevoelige mensen aarden en mentale mensen openen in hun gevoeligheid. Ik breng licht en zachtheid en open je cellen tot in oneindige Liefde. Ik verbind je met het kristallijnen netwerk in de aarde en breng hieruit de lichtcodes voor de Nieuwe Tijd. Ik help je opstaan in je eigen kracht en gevoeligheid. Ik ondersteun bij alle processen die te maken hebben met het innerlijk zielekind. Wanneer je je afstemt op mijn sfeer en energie opent de engelenpoort van je Hart. Je komt langzaam Thuis in je subtiele buikgevoel.

Nadat we deze gelanceerd hebben is de helft van de voorraad inmiddels al verkocht!

Bestel hier jouw Engelen Chalcedoon

 


Nieuw Binnen:

Groene calciet duo kamerstuk.jpg Groene calciet

Deze prachtige Groene Calciet zet een zachte, vriendelijke energie neer in je huis. Hij absorbeert negativisme en brengt rust in de ruimte.

Een opbeurende, vriendelijke energie heft je starre overtuigingen op en helpt je om zachtheid voor jezelf toe te laten. Je eigenwaarde en de liefde voor jezelf nemen toe. Hij verenigt gevoel en verstand en kalmeert de geest. Zorgt voor innerlijke rust en emotionele balans. Werkt helend op het hartchakra.

Slechts 3 exemplaren beschikbaar

Apofyliet uitvergroot.jpgApofylliet met stilbiet

"Stap de wereld in met een open houding en voel de verbinding met je ware zelf. Vertrouw op je intuïtie en voel je eigen waarheid. Voel je verbonden en vrij. Hecht niet aan emoties, angst en stress".

Deze aardende en rustgevende steen, laat onzekerheden verdwijnen en maakt mild in je oordeel naar jezelf en je omgeving. Brenger van universele liefde. Apofylliet is een efficiënte bestrijder van stress; hij heft mentale blokkades en negatieve denkpatronen op.

Bekijk alle nieuwe edelstenen op elohim-edelstenen.nl

 


De werking van geactiveerde en geprogrammeerde edelstenen

Voordat producten worden aangeboden in de (online) winkel worden ze geopend, gezuiverd en geactiveerd door de Kristalmasters van het Elohim team. Zij zijn verbonden met de bovenwereld en Gaia. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de Elohim producten komen universele liefde, de hoogste edelsteen-frequenties, plantenspirits en Moeder Aarde binnen in de atomen van de producten. Hierdoor ontstaat hun krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam. En dat voel je.

Klik hier om de geprogrammeerde Elohim edelstenen te bekijken

Zelf leren activeren en programmeren van je edelstenen?

Volg de opleiding Kosmisch Kristal Master

 


Bekrachtig de verbinding met je Engel en innerlijk kind

Dit Fire and Ice Bergkristal is geprogrammeerd voor:

Bergkristal, je engel en innerlijk kind regenboog kristal - M

De samenwerking van de engel en het kind in jou. Verlichten van je gedrag, onzekerheid, zorgen en het verdriet van je hart. Verheft je voorbij schaduwgedrag, ego-gedachten en het voortborduren op je oude geschiedenis. Leert je te zorgen voor je eigen lichtkern. Dit Fire and Ice kristal vol kristalwezens, laat je stralen en houdt je in de kracht van je meesterschap tijdens het leven van alledag!

Klik hier om je engel en innerlijk kind regenboog Bergkristal te bestellen

 


Kom de Elohim Edelsteenwinkel bezoeken in Veelerveen

deze is het.jpg [1]

Wil je de kracht ervaren van de 13-dimensionaal geactiveerde edelstenen op de Elohim Krachtplaats? Breng ons dan een bezoek. Bekijk ons gehele assortiment edelstenen in de winkel die groter is dan onze webshop: elohim-edelstenen.nl

Combineer je bezoek met een dag op de Elohim krachtplaats met de 30 zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch Bos, waar de onvoorwaardelijke Liefdes-eenheids energie geankerd is. Je kan tevens verblijven op de Krachtplaats en mee-eten in het huiskamer restaurant "Gaia's overvloed".