Workshop: Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Workshop: 018-2024
Deze module behoort tot de opleiding: KKM, VPZ, NS, GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Tijdens de kristal cursus en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

05-10-2024 t/m 06-10-2024


€386,00

vroegboekprijs

05-10-2024
06-10-2024
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
gratis toegang tot de zelfrealisatie tuinen en gezamenlijke (vegetarische) maaltijd op zaterdagavond

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Workshop: Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en programmeren.JPG
Een complete en intensieve Elohim edelsteen weekend opleiding en kristalcursus (13 dimensionaal)
Hierbij zul je Elohim edelstenen en kristallen op 13 dimensies leren kennen en toepassen. Je zult de Elohim edelstenen tijdens deze edelsteen workshop tevens als prachtige gechannelde healingen ontvangen. De edelsteenworkshop wordt gegeven door Kristal Master Joke ElZiam Nootebos. Zij heeft meer dan 33 jaar ervaring en kan je een schat aan edelsteenkennis en heling doorgeven.

Een bijzondere kristalcursus waarbij je edelstenen en kristallen leert openen, activeren, adviseren en programmeren

Ook wordt er gebruik gemaakt van grote en kleine geneeskrachtige edelstenen. Denk aan grote edelsteen bollen, sculpturen, obelisken en soms ook edelsteen schedels. De hele kristalwinkel met meer dan honderd kristallen en edelstenen staat ons ter beschikking!
Ook over de toepassing van geneeskrachtige edelsteen hangertjes zul je veel leren. Tussendoor is er ruimte om vragen te stellen.
Vanuit 33 jaar professionele ervaring geeft docente en Kristal Master Joke ElZiam Nootebos je een schat aan kennis, edelsteenliefde en ervaring mee! Zeker zul je er voor je zelfrealisatie proces maar ook als reeds ervaren of toekomstig edelsteen therapeut veel aan hebben!

Kosmische en aardse kristal en kennisoverdracht.

De enorm prachtige en krachtig 13 dimensionale kristal-energie is ook voelbaar in het grote veld dat in de groepsruimte neergezet wordt. Het komt ook in jouw basis. Je leert zelf ook meer edelsteen dimensies, soorten en hun werking voelen tijdens deze edelstenen opleiding, die 13 dimensionaal is! Denk aan geneeskrachtige edelsteenhangers, grote bollen en obelisken. Ze zijn er voor om je hals, in huis, tuin of in je praktijk of organisatie. Je gaat voelen hoe de ene edelsteen heel anders voor een vertrek werkt dan de ander. Je oefent welke waar nodig is. Je zult merken dat je tijdens de kristalopleiding en edelsteencursus, samen met de kristallen, meer straalt vanuit al je lagen. Een prachtig groots cadeau voor jou en eventueel voor je praktijk om nooit te vergeten!

Wat leer je in deze weekend kristal cursus:

Veel van onderstaande thema's zullen aan bod komen, maar misschien is er niet voor alles tijd genoeg.

 • Openen en activeren van edelstenen en kristallen.
 • Programmeren
 • Healingen geven met kristallen!
 • Je leert soorten geneeskrachtige stenen invoelen, adviseren en kennen.
 • Je leert welke edelstenen of kristallen goed zijn voor een huis, tuin of werkplek
 • Je leert mensen invoelen en kristallen en edelstenen aan hen adviseren.
 • Kristallen aansluiten op Moeder Aarde, de oorspronkelijke kristallagen, Alcyone en Sirius
 • Werking van kristallen en edelstenen op diverse auralagen en chakras.
 • Gebiedsstraling, astrale aanwezigheid of aardstraling edelsteen- en ontstoringsadvies hiervoor leren geven.
 • Aurabescherming, huisuitlijning en healing met geprogrammeerde Elohim Crystal Home & Office Healers en dubbeleinder bergkristalhanger.
 • Verschillende doorstromingkristallen voor je eigen aura. Doorstromingskristallen ondersteunen ook bij je therapeutische consulten en brengen releasehealing, meridiaan- en mannelijk vrouwelijk balans.
 • Samenwerking van kristallen in je huis, slaapkamer, kantoor of behandelkamer.
 • Hoe edelstenen en kristallen te ontladen en op te laden.
 • Innerlijk kind of zielsontwikkeling; hoe vind je daarvoor de juiste kristallen en hoe voel je dit aan.
 • Je leert met edelstenen te communiceren op fysieke, geestelijke en intuïtieve wijze.
 • Kinetische reading en werking leren voelen
 • Welke edelstenen kun je samen dragen en welke niet
 • Werking van kleuren en vormen wat zet je wanneer in
 • Edelstenen zelf leren toepassen als healer en kristalmaster

 

Je hart zal zich openen voor de liefde van kristallen en edelstenen. Een verliefdheid welke nooit meer over gaat!

Tijdens speciale kristal- energieoverdrachten zul je op diep helende wijze de dertien kristaldimensies en soorten leren ervaren. Ook als healing (gechannelde 13 dimensionale healingstransmissies met een bepaalde soort) . Ook het invoelen van verschillende halfedelstenen komt, naast healingen en therapeutische kennis, aan bod. Je hart zal zich openen voor de liefde van kristallen en edelstenen. Een verliefdheid die nooit meer over gaat!

Enorme multidimensionale kristalhealingen ontvangen

Houd je van edelstenen en wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele energie-lagen van mensen, dieren, planten en kristallen en dit gebruiken in je privéomgeving en/of je beroep? Wil je je intuïtie, readingskwaliteit en gevoeligheid ontwikkelen samen met je kristalwerk en dit praktisch leren toepassen en verwoorden (met of zonder praktijk)? Wil je enorme multidimensionale kristalhealingen ontvangen?


 

Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!

Deze workshop kun je los volgen maar is onderdeel van de Kosmisch Kristal Master Opleiding


Ervaringen van deelnemers

"Ik heb vorige week de workshop gedaan.

Om te beginnen was de workshop een groot hoogtepunt. Het is voor mij een  onvergetelijke workshop geworden.  Met mij is er tijdens de workshop ontzettend veel gebeurd en ben daar ontzettend dankbaar voor.

Het begon al bij binnenkomst. Het voelde alsof ik thuis kwam. Alles was zo vertrouwd en de deelnemers aan de workshop voelden als bekenden. De sfeer was ontzettend fijn en iedereen liet iedereen in zijn of haar waarde .

Tijdens de workshop voelde je de grootte energie van de hele groep wat mij kippenvel bezorgde en ik als zeer bijzonder heb ervaren. In de workshop hebben we meerdere oefeningen gedaan wat er bij mij voor heeft gezorgd dat ik veel meer inlevingsgevoel heb gekregen naast de kennis die ik heb mogen opdoen. Joke weet echt hoe zij kennis moet overbrengen en mensen in beweging kan zetten.

Een hoogtepunt voor mij was dat ik tijdens het zoeken van praktijkvoorbeelden mijn situatie als voorbeeld mocht geven. Tijdens mijn verhaal voelde ik mij zo ontzettend veilig en vertrouwd bij de overige deelnemers waardoor ik mijn emoties(tranen) heb durven laten zien. Ik had dit nog nooit eerder gedaan in een groep. Ik durf mijn hart nu echt te openen naar anderen los van de emoties die dat geeft.

Tijdens de workshop hebben we meerdere malen een transmissie met helende energieoverdracht gehad. Dit was zo ontroerend, zo mooi dat ik tot tranen toe ben bewogen. Een tweede ervaring tijdens deze transmissies betrof oude patronen opgedrongen vanuit oude familiepatronen. Ik heb de oude patronen in een matrix door middel van het sluiten van een luik achter mij gelaten. Ik voelde mij ontzettend opgelucht en vrij. De stressbalk tussen beide schouderbladen was ineens verdwenen. Ik had en heb een week na de workshop geen pijn meer en mede daardoor sta ik anders in het leven. Er is echt meer dan alleen ons aardse leven.

Tot slot wil ik meegeven dat je echt een ander mens kunt worden als je er voor openstaat. Ik heb in ieder geval mogen ervaren en daar ben ik een ieder ontzettend dankbaar voor want zij hebben mijn groei mede mogelijk gemaakt."

Johan Huver

Meer informatie over diverse soorten Elohim edelstenen en hun spirituele en geneeskrachtige werking op;
https://elohim-edelstenen.nl/

Lees hier de ervaringen van andere cursisten

Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: