Workshop: Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Workshop: 036-2021
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Als na intense Inwijdingen van de Elementen en Windrichtingen ze samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent! Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenWorkshop: Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Je leert alle ingewijde kennis over de 4 Windrichtingen en de 5 Elementen, de grote Krachten die je zelf thuis ook in kunt zetten en aan kunt roepen. Al hoewel deze workshop prachtig en diepgaand zal zijn en je grote Inwijdingen brengt kun je er ook zonder ervaring en kennis aan mee doen.

Docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos
Je ontvangt krachtige initiaties en channelings van de vijf Elementen en vier Windrichtingen in hun hoogste Kosmische of Goddelijke vorm en van de Elohim Krachtplaats en Moeder Aarde. De initiaties brengen je voelbaar ongekende Krachten, Inwijdingen en eenheidservaringen (verlichtingservaringen). Je kristallijnen en eeuwige Zelf, je oorsprong worden geactiveerd en geïntegreerd in je dagelijkse zelf. Je aardse zelf en Goddelijk Zelf verenigen zich. Alles wordt EEN. Godrealisatie, de realisatie van je Lichtwezen en Godsvonk in je dagelijks, aardse zelf, kan beginnen!

Je leven, werk, relaties; alles gaat stromen en komt in de Kosmische Flow!

Als vervolgens dan ook nog je Kosmisch Etherlichaam binnenkomt als een Inwijding in je Hart, ziel en lichaam, dan komen ook je mannelijke en vrouwelijke aspecten tot eenheid en samenwerking. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven. Na de intens mooie transmissies en Inwijdingen van de Elementen en Windrichtingen, ga je naar huis met de Stralende in je! Pure Schoonheid en Liefde zul je voelen, zul je zijn en met je meedragen. Ook Moeder Aarde zal voorgoed een voelbaar deel van je zijn.

Ook in de Helende Krachttuinen van het Elohim Centre zowel als binnen ontvang je gechannelde healing-transmissies.
(neem een flesje water, de juiste buitenkleding, een zonnepet, zonnebrand of hoge schoenen bij veel regen mee)

Dualiteit en karma eruit, eenheid erin

De initiaties en Inwijdingen zullen een heleboel oude pijn en shit, zonder moeite, uit je systemen halen en je openen voor nog grootsere Liefdeskwaliteiten, Vreugde en levensmogelijkheden. Na deze prachtige ervaringen doorstromen je Goddelijke Vonk, non-dualiteit, levensdoel en verlichte staat je gedrag. Je leven, werk, relaties, alles gaat stromen en komt in de Kosmische Flow!

Sekhmet, Vuur Goden en Godinnen

Ook de Vuur Goden en Godinnen zullen je helpen op het bewustzijnsniveau te komen van de geascendeerde Lichtmeesters en engelen. Oude pijn en patronen laten gemakkelijk los uit je cellen, onbewuste en DNA.

Soundhealing en je eigen zieletoon leren kennen

Geluid was het eerste. Soundhealing in de juiste afstemming als kanaal voor de Bovenwereld, en met de juiste voorbereiding, is daarom een van de meest krachtigste middelen tot healing die je deze dagen zult leren geven en ontvangen. Naast soundhealing leren geven zul je je eigen zieletoon ervaren. Ook ontvang je soundhealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf in je functioneren te brengen! Alles zal in je aangeraakt worden. Heel ontroerend zal dit deel van de workshop zijn!

compass.png [1]De Windrichtingen en Moeder Natuur zijn een essentieel onderdeel van deze ook Sjamanistische workshop

De Windrichtingen zijn de vier aangezichten, 4 delen van God of de Bron, voor jou en nieuwe samenleving. Enorme Krachten welke je diepste respect zullen krijgen. Krachten die je inhoudelijk zult leren kennen en integreren als kennis en innerlijke kwaliteiten. Je wordt tijdens deze bijzondere workshop ingewijd in de Windrichtingen waardoor je zelf de ongelofelijke Krachten en Gavens kunt gaan belichamen en gebruiken!

Je Goddelijk Eenheids-bewustzijn verruimd voelbaar

LichtMeesters, engelen, Spirit, het element Vuur en de overige Elementen zullen deel uit gaan maken van je aarding, je Kracht, verantwoordelijkheid, manifestatievermogen en vitaliteit. Liefde voor jezelf, het Leven, bezieling, leven in eenheid met anderen en de natuur vallen samen met je verstand, de kwaliteiten en tools van je verleden levens en je sterrenafkomst. Indien de tijd het toelaat zal je tevens kennis maken met de oeroude Spiraalkracht van Moeder Aarde en de Eenhoorn leren bouwen waarvan je de Kracht kunt inzetten voor een groter doel of heling!

water, lucht, vuur aarde mandala.jpgTrillende benen

Als de de grote en mooie Krachten van de 5 Elementen en 4 Windrichtingen door de Inwijdingen samenkomen in al je lichtlichamen, chakra's, zenuwstelsel, aarding en lichaam, dan zullen je benen trillen van de schoonheid en Kracht die je zult ervaren. Je hart zal zich zo zo dankbaar voelen! Je zult intense stilte ervaren en stralen van licht, liefde en blijdschap bij dit enorme geschenk dat je voorgoed positief verandert. Je volledige Zelf gaat open, je wordt nog bewuster, krachtiger en mooier. Je zult je meesterschap en Goddelijke Vonk kunnen gaan belichamen en een tool hebben om ziekte en blokkades op te lossen.

"Ik vind het heerlijk deze machtige en mooie Universele Krachten, Divine initiaties, Inwijdingen en bovennatuurlijke transmissies met je te mogen delen en verheug me op je komst! Wees niet bang dat je er niet aan toe bent, het is voor ieder geschikt tenzij je niet "open" of niet geaard bent. Bij twijfel kun je gerust even bellen."
Joke ElZiam Nootebos


Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Ervaringen van deelnemers:

 

De healingen en transmissies van de workshop heeft veel met me gedaan.
Ik voel me haast een ander mens. Het lijkt wel of ik weken ben weg geweest.
Ik voel het in mijn buik, mijn geslachtsorganen. Overal. De mist die om mijn hoofd hing is weggetrokken.
Heel fijn. Verbonden.
En opnieuw leef ik met het fysiek en geestelijk voelbare besef dat de verbondenheid met Bron, met God, en dus met het geheel, levend in eenheid, om voortdurende aandacht, wakker zijn, erbij blijven, onderhoud vraagt.
Het is die keuze. Elke dag weer.
Verbinding met mijn oorspronkelijkheid die ik nu naast stralende verbinding ook een naam kan geven. Ziener, Priesteres. Hoe ik vol schoot toen dat naar boven kwam en ik ineens voelde hoe mijn voorhoofdchakra geblokkeerd en onderdrukt was geweest gedurende vele levens.
 
Maar ook dat ik de waarachtige diepe betekenis van wat er allemaal gebeurd is nog niet eens een klein beetje kan doorgronden. Ik voel alleen het enorme verlangen dat dit gevoel, dit innerlijk weten bij me mag blijven.
En ook dat het Oerweten, het pure en het vuur een rol spelen. Ik kan niet anders dan hiermee verder gaan! Ik zie je nog Joke! Goetjes en bedankt voor het fantastische weekend! Anne

 

De vrijdag voor de workshop kom ik altijd al logeren. Niet alleen om zaterdag op tijd aanwezig te kunnen zijn maar mede ook om nog even de tijd te hebben om door de tuinen te lopen. Iedere keer ben ik weer verrast wat er zich dan aandient aan inzichten die bevestigd worden of doorwerken in de workshop. Werken met de elementen is niet niks. Het zijn grote krachten die ik door mijn lichaam heb voelen gaan. De vier windrichtingen maakten mij bewust waar ik gevoelsmatig al een voorkeur voor had. Klanken en woorden doen meer met ons lichaam dan we ons bewust van zijn. Ik heb ervaren hoe de klank die gemaakt werd, door mijn lichaam trilde en dat deel kracht gaf. Een bijzondere ervaring die mij heeft geleerd dat je met klanktrilling iets in beweging kunt brengen. Het was weer een geweldige ervaring en ik ben dankbaar dat ik van Joke en met de groep mag leren groeien in bewustzijn. Régine

Wat een prachtige krachtige diepgaande workshop was dat. Als herhaler mochten de energieen nog dieper binnenkomen. Ik voelde zo'n blijdschap en lichtvoetigheid het hele weekend terwijl er inwendig heel veel werd opgeschoond. Mijn ware elfennatuur mocht weer aan de oppervlakte komen...! Wat fijn en ook herkenbaar voelt dat. Dankbaar voor deze prachtige en transformerende ervaring, die zijn positieve verdere uitwerking zal hebben. Liefs Marion

Lieve Joke, Nogmaals wil ik je hartelijk bedanken voor de mooie workshop 'inwijding in de 4 Windrichtingen' Er gebeurt veel. Ik laat mij meer zien en horen, geniet veel en deel het, voel veel minder diep verdriet of wrok/boosheid naar mensen toe. Zo heerlijk om die vrijheid en die expansie te voelen. Veel meer liefde. Ik was zo kinderlijk enthousiast toen ik afscheid van je nam. Het was zeker niet oneerbiedig. Ik heb juist veel respect voor jou. Ik zal er beter opletten. Veel liefs, Josiane.

Feest van vreugde, verruimd bewustzijn, meesterschap en liefde: docente Joke ervaring
Met een bewustzijn, hart en buik wagenwijd open, stroomde liefde in een oneindige stroom door mij en de cursisten van de afgelopen weekend workshops, "4 Windrichtingen, 5 Elementen en Soundhealing". Ieder ervaarde heel diep het Goddelijke Zelf en Goddelijk innerlijk kind, voorbij de ik-illusie. Zoveel bange innerlijk kindjes lieten los. In de hersenhelften ontstond een permanente eenheid van het mannelijke en vrouwelijke. Het gevoelsmatige denken, het denken vanuit de Goddelijkheid en het denken vanuit het mentale gaan voorgoed meer samen.

De dagen na de workshop hadden velen, waaronder ikzelf, een vreemde stilte en wattig gevoel in de hersenen, totdat deze volgende ontwikkelingsstap geïntegreerd was. Toen was het juist extra helder in het hoofd. Denken en verruimd bewustzijn waren één. Het was één van de mooiste workshops die ik ooit heb meegemaakt. Diepe ontroering, zeeën van Liefde en voelbaar in onszelf, de nieuwe samenleving. Alles, mede dankzij het Lemurisch bos met de Gaia-Christ-oermoeder energie die de workshop, samen met Joke, zo intens ondersteunde.

Enorm veel karmische jassen uit zovele levens, lieten we met het grootste gemak, zonder een enkele inspanning, voelbaar achter ons. Moeiteloos kwam ieders ware natuur daardoor op de voorgrond. Na afloop was ieder zo veranderd, zo open, zo mooi en puur! De prachtige eenheids- en kristallijnen kind transmissies waren de klap op de vuurpijl. Allemaal lieten we onzekerheid, levensvragen, eenzaamheid en afgescheidenheid achter ons. Wat een feest van vreugde, verruimd bewustzijn, meesterschap en liefde, heb ik mogen meemaken! Dank, dank, dank, aan de Bovenwereld en de oermoeder Aarde. Alida

Lieve Joke,

Wat een ongelofelijk, prachtig weekend heb je ons gegeven!! Het zindert na en we merken ook dat er oude stukjes los trillen uit ons systeem. Heel veel dank; Geertje en Henk

 


Lees hier meer ervaringen van cursisten


Een workshop of opleidingsmodule is onderdeel van de Elohim (beroeps)opleidingen maar kan ook los worden gevolgd:

Agenda workshops

Jaaropleidingen

Boek tijdig je overnachting

Overnachten in een chalet op de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen. Doe dit vroegtijdig want niet voor alle cursisten is er een blokhut of chalet beschikbaar! Kamperen is echter ook mogelijk.

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: