E-cursus Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn

E-learningpakket: Ontw
Deze module behoort tot de opleiding: GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Deze E-cursus leert je vanuit je multidimensionale ware Zelf en verlichte staat te functioneren. Je leert non duaal, liefdevol en ego-ik-loos te denken, helen, kijken en coachen. Je Ontwaakt vanzelf in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je Oorspronkelijke Zelf terwijl je je gedachten innerlijk laat kwebbelen zonder identificatie ermee. Dat waarover zoveel mystici en guru’s in alle tijden spreken is nu bereikbaar, zeker op de Elohim Krachtplaats die er voor bedoeld is!
Lees de volledige tekst

E-cursus Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn

Deze E-cursus leert je vanuit je multidimensionale ware Zelf en verlichte staat te functioneren. Je leert non duaal, liefdevol en ego-ik-loos te denken, helen, kijken en coachen.


Wat is Ontwaken?

ontwaken.jpg

Je begrijpt dat je niet je ego-ikje bent en neemt waar hoe dat ikje functioneert. Door inzet en waarneming onthecht je van dualiteit, reactiviteit, het vasthouden aan oordelen en eigen vastgezette meningen. Ook let je erop dat je je gedachten en gevoelens niet stapelt tot een verhaal en vastgezette mening. Het is de oorzaak van al je lijden. Als uiteindelijk jij en de verhalen (ook over je gevoel) in je hoofd stoppen, er geen vastgezette meningen nog oordelen meer zijn, neemt Liefde toe. Je Ontwaakt vanzelf in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je Oorspronkelijke Zelf terwijl je je gedachten innerlijk laat kwebbelen zonder identificatie ermee. Dat waarover zoveel mystici en guru’s in alle tijden spreken is nu bereikbaar, zeker op de Elohim Krachtplaats die er voor bedoeld is!

Opgetild in een universeel Bewustzijn ervaren we geen afgescheidenheid, maar een oneindige Bewustzijn, Creativiteit, bruisende levenslust en Liefde. Dit leren we toepassen op de werkvloer en in de omgang waarbij beperkende gezichtspunten oplossen

 

klik hier om verder te lezen

 

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: