Workshop: Doorbraak basischakra; volledig potentieel, aarding, geld, veiligheid, levensrichting, geometrische vormen

Workshop: 01-2021
Deze module behoort tot de opleiding: KKM, VPZ, NS, GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je basischakra geeft aarding, veiligheid, gezondheid, autonomie! Is hij niet open genoeg dan wordt het lastig; stress, angst, onzeker, moe, ziek, twijfelen, uitstellen, je lijn, verslaving, moeite met regelgeving, dominantie en liefdeloosheid. Is hij gevuld met je Liefdeslicht en Lichtkern, dan ben je angstloos, in vrede en geef je richting aan je leven. Open jouw basischakra en Pad tot zijn volledig potentieel. Leer je gevoeligheid in de wereld van materie, geld, seks, daadkracht en relaties op geaarde, verlichte wijze leven. Wees gevuld met levensenergie, structuur, welzijn en doelgerichtheid. Ontdek de geometrische vormen in je DNA en in de helende Elohim tuinen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenWorkshop: Doorbraak basischakra; volledig potentieel, aarding, geld, veiligheid, levensrichting, geometrische vormen

Onzichtbare, geometrische vormen, lijnen en structuren in je aura en cellen refereren aan fases van je innerlijke groei en bewustzijn. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou en de ontwikkelingsweg door meerdere van je levens en de bedoeling van je huidige leven. In de oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet werd de geheime kosmische kennis ervan onderwezen. Docente Joke ElZiam Nootebos draagt deze Ingewijde Kennis nu ook uit. Tijdens deze workshop vinden activaties, Inwijdingen en helende channelings plaats in de basischakra krachttuin, kruinchakra en soms ook in andere zelfrealisatie tuin van de Elohim Krachtplaats. (In de Helende Elohim Tuinen kun je ook mediteren bij de 3 meter grote geometrische vormen met daarop het geactiveerde inwijdingspad)

 

Een binnen en buiten workshop met docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos

(neem voor buiten regenkleding of zonnehoed /petje mee indien nodig, een kussentje, zonnebrand, water en muggenspul)

Wat brengt het jou

Tijdens de workshop worden je voelende ziel, bezieling, hoger bewustzijn, levenspad, Christusbewustzijn en Goddelijke Vonk dieper in je lichaam, basischakra, onderbuikgevoel en gedrag geaard. De helende channelings en inwijdingen helpen je je gevoeligheid en licht in de wereld van dualiteit, van stappen zetten en van geld, seks, relaties en materie, op geaarde en verlichte wijze te leven en daarin staande te blijven vanuit je eigen lichtkern als een Engelen-Mens. De workshop en de door Joke met de inwijdingsweg geactiveerde geometrische vormen brengen je o.a. meer basis veiligheid, orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. dominantie, beïnvloeding, gezag, verlies en gemis op en helen overlevingsangsten vanuit voorgaande levens die in deze tijd omhoog kunnen komen. Ze zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat, je beter tegen teveel prikkels kunt en dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. Ze helpen jou en de maatschappij verlichten.

Je wordt geactiveerd tot natuurlijk Heler, magisch Lichtwerker en Sjamaan

geometry-2520247_960_720 (2).jpg

Collectieve velden van vele levens en van je zielegroep zuiveren in je DNA en je hele systeem wordt daarna opnieuw,,dieper en hoger uitgelijnd met de Aarde, Galaxy en de Bron. Dit helpt je angstloze  Engelen-Menszijn op aarde te komen en in je lichaam te ankeren. De grote Kracht van het aardmagnetisme en de elektriserende kosmische Krachten en Liefde zullen je tijdens de workshop hierbij voelbaar helpen. Je lichaam en basischakra worden multidimensionale krachtplaatsen van stralendheid, intuïtie, magie en heling! 

De channelings helpen je je denken te verstillen

De Elohim geometrische vormen en de helende channelings laden je energetisch sterk op met levensenergie en openen je kundalini kanaal, basischakra en lichtlichamen voor je volledig potentieel. Ze zuiveren de pijn van je hart, zodat je grote Hart één kan worden met je zonnevlecht en basischakra. Daarna kan je Goddelijke/menselijk Hart fundering en aarding vinden in je alledaagse houding, doen, denken, gevoel en gedrag. Je soms afgescheiden voelend innerlijk kind wordt, tijdens deze workshop, het blije, magische kind dat dienstbaar is aan je ware Zelf, je hogere Gaven en Kennis. Je ontvangt meer bescherming, daadkracht, moed en stevigheid. De versluiering tussen de lagen in jezelf lost op en fysiek word je krachtiger, zelfbewuster en vitaler.

Je zult de hemel op aarde brengen en je levensbestemming of zieledoel vinden. Wie deze belichaamde staat van Zijn en Wijsheid tot in de basischakra belichaamt kan healer, coach of docent op magisch en diepgaand zelfrealisatie-niveau worden.

Tijd voor de overige helende tuinen en kristalwinkel 

Gedurende de middagpauze of avond heb je, als je wilt, tijd om in de andere soorten helende tuinen de opgeladen geometrische vormen van de Elohim Krachtplaats te bezoeken en de Lichtcodes ervan in je lichaam op te nemen zodat je healing krijgt voor verdergaande innerlijke groei. In de Elohim edelsteenwinkel is eventueel de door Joke met de hele ontwikkelingsweg geprogrammeerde bergkistallen geometrische vormen-set te koop voor later thuis (zolang de voorraad strekt). Deze set bevat grote Inwijdings-Krachten die ie in kunt zetten voor healingen bij jezelf, elkaar en voor het uitbalanceren en van je huis of praktijkruimte.


Aanvullende informatie

Lees meer over de geometrische vormen en de Kubus (diepgaande aarding) op onze webshop

Wat merk je er later van

Tuinchanneling kubus 2016 klein formaat.jpgEen gevuld basischakra maakt je onvermoeibaar, geeft je stevigheid, moed, daadkracht, helderheid, weten wat je wilt, bescherming, aarding, innerlijke veiligheid, oer-vertrouwen en de Liefde om te mogen zijn wie jij Bent. Maar ook het ankeren van je zielelichtdelen en Goddelijke Vonk. Het is het chakra wat je idealen, ideeën en zielsverlangens praktisch maakt en ervoor zorgt dat je dat gaat en kunt doen wat je het allerliefste wilt doen en dat waarvoor je naar de aarde bent gekomen. Je haalt minder zekerheid uit je geld en bezittingen maar vindt dat in de Bron-Kracht in jezelf. Je stelt niet langer uit, trekt je niet terug maar durft te staan in je licht en wordt zichtbaar. Je wordt twijfelloos en stapelt geen gedachten meer over jezelf vanuit onzekerheid maar bent doelgericht vanuit liefde en ontspanning. Je mag fouten maken omdat je vertrouwen hebt in je hart en zuiverheid waardoor het niet erg is als er een keer iets fout gaat. Blokkades, remmingen en karmische issues lossen voelbaar op. Levensgeluk, gezondheid, je verbinding met Moeder Aarde en je energie nemen toe!

Je ontvangt een diepe verbinding met moeder aarde en je bovenwereld bewustzijn

Het licht vanuit Moeder Aarde en de Bovenwereld stromen tijdens de workshop door je heen als je basischakra geopend wordt. Je kundalinikanaal wordt geactiveerd met prana en levensenergie. Al je chakra’s, cellen en immuunsysteem vitaliseren dan met hoger en aards Licht. Je energie neemt hierdoor toe en vermoeidheid en krachteloosheid af!

Heb jij ook het verlangen volledig op aarde te willen zijn?

Pas als je basischakra ten volle is ontwikkeld kun jij met je volledig potentieel en al je zieledelen op aarde zijn. Al je zieledelen brengen jou je scheppingskracht en Gaven welke voelbaar en inzetbaar worden vanuit je lichaam. Verkrampte controle mechanismes van niet vertrouwen en angsten, ook voor tekorten aan aandacht of zekerheid) of voor je kracht en hoger Licht, lossen op. Je gaat leven in overeenstemming met de Bron in jou. Zijwegen, angst, onzekerheid of uitstellen bestaan dan niet meer.

De trouw aan jeZelf

Door de workshophealingen en inzichten word je trouw aan je hoogste licht waardoor ook afhankelijkheid en needings op relatie gebied oplossen. Je hoogste levenslied kan dan ook in al jouw cellen doorklinken. Onvoorwaardelijke liefde, goedheid en Goddelijke kracht zullen in eenheid zijn met jou. Je ontwikkelt je van alleen naar Al-Een zijn. Eenzaamheid en je alleen voelen of angst voor verlatenheid zijn dan voorgoed verleden tijd. Als een lotusbloem ga je gedurende de workshop open in heel je Stralendheid. Je durft te geven zonder weggeven en kunt ontvangen omdat je voelt dat je het waard Bent!

Haal je bestaansrecht op

basis chakra.jpgOok je bestaansrecht wordt voelbaar als jouw basischakra zich verder opent gedurende de workshop. Je voelt dat je er mag zijn en recht hebt op een plek in het hart van anderen. Niet langer hoef je je plek te verdienen, je best voor te doen of is de leifde er niet voor jou. Jij mag er zijn, bestaan en gezien worden. Het leven wordt ontspannen en relaxed. Hoe druk het ook is. Nog steeds draag je bij, ga je naar je werk en betaal je huur of je hypotheek maar nu vanuit gemak, de flow en vertrouwen. Je wordt door je geopende basischakra en zonnevlecht juist heel aards maar ook lichtvoetig en liefdevol tegelijkertijd.

Doe mee aan deze workshop als jij:

 • Meer aarding, plezier en houvast in je leven en jeZelf wilt, ook tijdens je gevoeligheid
 • Inzichten wilt krijgen hoe je vanuit je aarding en gronding in het leven van je subtiele ziel kunt staan
 • Meer kracht, rust,liefde, vertrouwen of innerlijke veiligheid wilt. Ook tijdens kritiek, verlatenheid of werkdruk
 • Twijfelloos in het leven wilt staan en niet onmachtig
 • Verslavingen of vermoeidheid wilt onthechten
 • Trouw wilt zijn aan het pad van je ziel en Goddelijke Vonk
 • Je wilt leren minder op "overleven" aan te staan.
 • Jezelf meer wilt uiten en jezelf mogen zijn
 • Beperkende gedachten en onmacht gevoelens wilt overstijgen
 • Verlangt naar een bestaansrecht gevoel en een plek in het hart van anderen
 • In het leven je idealen wilt verwezenlijken
 • Verlangt naar gezondheid en meer energie
 • Je needings en reactiviteit op relatiegebied, geld en zekerheid wilt overstijgen
 • Healing wilt voor jouw basischakra en de diepere indaling van je hoger Licht
 • Een Engelen-Mens van Liefde en Manifestatie kracht wilt worden.


Wat gaan we doen tijdens deze workshop:

Tijdens deze workshop ontvang je meerdere helende channelings om je basischakra en ook je zonnevlecht te openen en activeren. Je ontvangt heling en inzichten waar je ook thuis mee verder kunt. Ook oefen je onder begeleiding het readen-coachen-healen op elkaar o.a. van de basischakra. Je gaat voelen welke producten jouw basischakra en zonnevlecht of die van een ander, kunnen ondersteunen. Daarnaast is er tijd om vragen te stellen over waar je tegenaan loopt in het leven.Tijdens de workshop kom je stap voor stap van het oude los om thuis te komen in je authentieke Zelf!

'Savonds kun je het Labyrint in de Helende Tuinen lopenLabyrinth 2.jpg

Het midden, het hart en doel van het met 13-voudig bewustzijn en Liefde gevulde tuin-labyrint brengt je Thuis in je authentieke Zelf; het mooiste van jezelf. Het labyrint helpt je op je (levens) pad en om niet (nog meer levens) te blijven hangen in de vele gevoelens- en gedachten kronkelingen of oude familiepatronen, die zich afgezet hebben in je lichaam, chakra’s en labyrint-gangen. Zelfs niet als het pad weg van het doel lijkt te leiden. Je laat tijdens het lopen en soms stil staan in het tuin-labyrint, het oude onderweg los.

Het effect van de workshop

De workshop zal meerdere weken doorwerken zodat je in je huidige leven steeds krachtiger vanuit je basischakra, zonnevlecht en eigen  centrum in het leven gaat staan. Je aarding, lichtkracht en innerlijke veiligheid nemen voelbaar toe!

Als jij verdieping voor je basischakra en je hoger Licht zoekt is deze workshop iets voor jou!


Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Ervaringen van deelnemers:

"Ik heb de inhoud als vloeiend, organisch ervaren. En Joke vertelde het zo mooi en de activaties buiten waren ook prachtig. Een warme verbinding in de hele groep. Ik voel veel meer rust en een diepe vrede. Mijn ikje zat in de overlevingsenergie en ik voel me nu gesteund. Ik voel me niet meer buitengesloten. Ik voel me energiek en bemind. Mijn ware Zelf is stralend en alles voelt neutraal. Ik voel een verdieping, ik voel de eenheid in alles, in de tuinen voelde ik vergeleken met vorig jaar dat ik deel van alles ben. In het Lemurisch Bos eenheidservaringen. Ik voel de energie meer vanuit de aarde door mij heen stromen. In de praktijk betekent dat nu ik weer thuis ben dat ik veel rustiger reageer, er is vrede in en om me heen. Alles lijkt wel te versnellen, je komt door deze workshop in een sneller transformatieproces. De verbinding met de buik is er meer en alles gaat meer stromen. Je hebt de mogelijkheid om helemaal los te komen van de mind en deze ondergeschikt te maken aan de buik."
Debbie

Dankjewel voor de mooie workshop! Het was zeer intens en best vermoeiend. Voel me nu wel een stuk zwaarder, alsof ik nu veel meer met mijn gewicht op de aarde sta. Het zwaartepunt voel ik nu meer in mijn buik en ik probeer nu ook het contact met mijn buik te houden. Lukt mij vrij aardig tot nu toe.
Marlie

Wat een prachtige, diepwerkende workshop was dit! 
Op weg naar de workshop was al een groot krachtveld voelbaar, dat het gehele weekend overeind bleef. 
Diepgaande channelings met een enorm helende directheid werden afgewisseld met transmissies waarin we omgeven werden door ruimte, begrip en zachtheid. Verschillende lagen werden in ons aangeraakt: innerlijk kind lagen, maar ook de volwassen geworden innerlijke man en vrouw die op gingen staan. Hoe fijn om te ervaren dat er daardoor steeds meer bedding en vertrouwen in mezelf ontstond!
 
De eerste dagen na de workshop was ik uit balans. Onderliggend voelde dat goed; alsof er nu een nieuwe balans mocht ontstaan. Oud verdriet kwam omhoog, en daarmee ook een hernieuwd contact met het allermooiste, zuivere, pure deel in mij dat naar de aarde is gekomen maar daarin niet gezien en ontvangen is geweest. De vraag rees op: Kan ik mezelf hierin ontvangen? 
 
We zijn nu een paar dagen verder en ik heb genoten van de afgelopen dagen. Nog niet eerder heb ik zo’n liefdevolle bedding in mezelf ervaren. Alsof ik er ben voor mij. Ik voel mijn benen nu tijdens het lopen; opeens doen ze mee aan het leven. Wat een geschenk! En telkens opnieuw, als ik merk dat mijn aandacht toch weer teveel naar de ander uitgaat, of als ik me onveilig voel ergens, komt de vraag uit de workshop omhoog : Mag ik er ook voor mezelf zijn? Mag ik het ook fijn hebben? 
Het antwoord is JA en dat voelt ongelooflijk goed!
Anna
 
Dankjewel voor deze prachtige workshop die ik nu 2 keer gevolgd heb.
Ik voelde na de eerste workshop ontzettend veel LIEFDE vanuit mijn Basischakra door mijn systeem stromen, nog nooit eerder zoveel LIEFDE gevoeld. Bij de tweede keer dat ik mee deed was er nog meer verdieping voelbaar. Tijdens het lopen van het Labyrinth met de hele groep kon ik veel beter bij mijn eigen gevoel blijven en heb heel veel healingen mogen ontvangen. Bij de tuintransmissie werd voelbaar de 9e straal diep verankerd in mijn Basischakra. Het waren 2 hele mooie intense workshopdagen.
Marian
 

Voorbereiding op de workshop en na afloop; de "DNA Healingsset"

Door het vooraf gebruiken van de DNA Healingsset haal je nog meer uit de workshop. Ook na afloop helpt het je alles integreren.

De DNA Healingsset helpt je bovenbewustzijn en ziel in te dalen, je onbewuste, voorouderpatronen van aardse en zielegeschiedenis, karma en zielengroepen te zuiveren.

Karmische (voor)ouder patronen bevinden zich o.a. als informatie in je bloed, bloedvaten, botten, milt, hormonen en kunnen hoge bloeddruk, hart en vaatklachten, hyperventilatie, vermoeidheid, gewrichtsklachten, lusteloosheid, e.d. veroorzaken.

Klik hier om de DNA healingset te bestellen en voor meer informatie

Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: