Workshop Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Workshop: 105-2020
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenWorkshop Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos op de Elohim Krachtplaats
In de helende tuinen haal je d.m.v. een helende channeling, bovendien op za+zo een uur lang de nieuwste energie en lichtcodes op voor jou en de mensheid in het eigen tweede chakra en je innerlijk kind/elfentuin.

Ervaar zelf het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, kristallijnen kind en Godsvonk!


innerlijk kind.jpegTijdens de workshop is er op zondag, buiten, een soort opstelling waarbij je letterlijk aan de lijve de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind kunt ervaren, activeren en helen. Je leert hun diepgang, angsten en verschillen zelf voelen, kennen. Ook zul je zelf de kwetsbaarheid, angst, trauma's van je innerlijk kinderen kunnen helen. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, afweer, boosheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je het Goddelijke- of engelendeel van je mens-zijn gebracht zodat je meesterschap, universele Liefde en Scheppingskracht meer op aarde in je dagelijkse werkelijkheid, buikgevoel en onbewuste komen. Zodat je niet langer steeds opnieuw uit de eenheid valt en je je afgescheiden, réactief of onzeker voelt (in je onderbuikgevoel).

Ga voor de Hele Zelfrealisatie-Weg die alleen mogelijk is met een verlicht innerlijk kind!

De workshop helpt diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel, aan oneindige liefde-bewustzijn en Vrijheid en aan je gezondheid, in de weg staan. Ook emotioneel onverwerkt voorouder-DNA kan worden getransformeerd. De workshop maakt je levendig, vreugdevol, direct, spontaan, onschuldig, helder voelend en zonder ingehoudenheid. Je innerlijk kind wordt zorgeloos, scheppend, dynamisch, onbaatzuchtig, puur, spontaan, sprankelend, deelnemend en autonoom. Kortom je Gouden innerlijk Kind verschijnt in je dagelijks functioneren! Het Leeft, neemt volledig deel en kan alles aan en laten bestaan vanuit een diepe rust en vreugde!

Ons innerlijk zielekind staat zeer open

sterrenkind.jpgHet zielekind uit onze baby- en peutertijd en vroegste jeugd voelt alles heel diep aan, wil anderen niet tot last zijn en zeker geen pijn doen. Een niet erkend zielekind in jou, een kind dat angst (in de vroegere thuissfeer en ouders) heeft leren kennen voelt en voelde dat als in en van zichzelf omdat het ik-mechanisme nog nauwelijks bestond in die eerste tijd. In het onbewuste kan er daardoor nu angst zitten en reactiviteit ten opzichte van de omgeving. Angst zoals voor manipulatie, dominantie, verlatenheid, afwijzing of agressie van ouders of voorouders kan op jou zijn overgegaan. Meestal wordt dit onopgeloste buikgevoel onderdrukt of beïnvloedt het jou juist teveel als volwassene. Hierdoor kun je jezelf vergeten, in de steek laten, je emoties of kracht onderdrukken, boze buien hebben, zwak zijn of steeds oordelen. Je voelt je daardoor misschien niet genoeg gezien, er is weinig liefde en aandacht voor jou vanuit je omgeving of je voelt je niet gewaardeerd en gerespecteerd. Dit blijft ondanks al je bewustzijnsgroei en meesterschap. Je (onderdrukte of onbewuste) innerlijk (ziels-) kind is niet werkelijk volwassen kunnen worden en weet ook als volwassenen niet hoe in eenheid met je grote zelf en je omgeving harmonisch te functioneren. Je kunt steeds disharmonie aantrekken. Zo schommelen we heen en weer tussen ons afgescheiden emotionele innerlijk kind, ons intern en extern verzet, en ons oorspronkelijke Gouden Kind. Tussen het kleine buikgevoel en  ons grote Zelf.

Door onderdrukking, ook van je heldere Gaven in verleden levens en door herhalingslussen van een niet geziene, agressieve of dominante ouder, van een partner of leidinggevende, leeft je innerlijke (onbewuste) kind voortdurend in de schaduw van zichzelf.

Minderwaardigheidsgevoelens blijven in onze houdingen (onbewuste) weerstanden veroorzaken

We blijven onze kindertijd met onze ouders, en onze onveiligheid t.o.v. onze omgeving projecteren. Op gezaghebbers, therapeuten, werkgevers, partners en leraren projecteren we onbewust onze ouders en jeugdervaringen. Ons zielekind blijft bang om te veel geraakt te worden, in de steek gelaten, of onderdrukt te worden, te moeten presteren of niet geliefd te zijn. Opnieuw gaat het zich aanpassen en daarna weer in verzet. We duwen relaties van ons af of trekken ze weer aan. Warmte, veiligheid, blijheid, zorgeloosheid en de subtiliteit, teerheid van onze goddelijke Essentie kunnen niet blijvend aarden in onze onderste chakra's, gedrag en gezondheid tenzij heling plaatsvindt. Dit alles krijgt healing tijdens deze prachtige workshop en zal ons leven een blijvend positieve wending, stabiliteit en meer geluk geven!

Gouden Kosmische innerlijke kind

Spontaniteit, grenzen aangeven kan ook vanuit het emotionele lichaam, maar samen met je groter bewustzijn, geest en meesterschap ontstaat het mede vanuit je Gouden en magische Kind! Dat spontane, creatieve, directe en hogere in je gelooft niet in onmogelijkheden maar kent een grote pure, blije kracht om te manifesteren wat je wenst en voor je ziet. Het vertrouwt!

Teder en stralend, blij en licht is ons kristallijnen kind

Ons kristallijnen kind komt door de workshop in ons leven meer naar voren. Het is zonder enig muurtje, onwaar ego, zonder zelfreflectie en oordeel. Het is openheid, directheid, stralendheid, tederheid, blijheid, lichtheid, het kan diep geraakt worden zonder dat het daaraan plakt en het kent grote diepgang in contacten. De liefde, warmte, verbondenheid en het "Zijn" van het kristallijnen kind in jou tilt spontaan je omgeving op!


Doelen bij deze innerlijk kind workshop kunnen zijn:

  • de Hele Weg gaan en vanuit je Divine buikgevoel je leven leiden
  • je hooggevoeligheid tot kracht maken
  • verder open willen gaan, muurtjes kwijt willen
  • je innerlijk kind en meesterschap laten samenwerken en doen Ontwaken
  • de blijheid, spontaniteit en dynamiek van je innerlijk kind leven
  • Het opstaan, je Doel en onvoorwaardelijke Liefde leren kennen en belichamen
  • Je jeugdpijn en patronen healen en dieper aarden
  • Niet langer alleen voor jezelf functioneren, maar warme verbindingen en Christus kracht toelaten
  • mannelijke-vrouwelijke patronen helen
  • Je Inwijdingsweg, kristallijnen en toekomstig Zelf ervaren

Belichaam je Goddelijke en Kristallijnen Zelf in je innerlijk kind


Een workshop of opleidingsmodule is onderdeel van de Elohim (beroeps)opleidingen maar kan ook los worden gevolgd:

Agenda workshops

Jaaropleidingen

Boek tijdig je overnachting

Overnachten in een chalet op de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen. Doe dit vroegtijdig want niet voor alle cursisten is er een blokhut of chalet beschikbaar! Kamperen is echter ook mogelijk.

Ervaringen van deelnemers

 

Lieve Joke,

 
Zo veel dank voor het weekend. We zitten vandaag helemaal na te genieten en realiseren ons hoeveel moois je hebt gedeeld met ons. Zo veel dat we het niet allemaal meer terug kunnen halen maar we weten dat het allemaal zijn werk in ons doet. We voelen vooral dat het werken met de verschillende aspecten van ons innerlijke kind én de inzichten over wat de invloeden in onze jeugd met ons hebben gedaan heel helend zijn. Het gevoel dat dingen op zijn plaats vallen en dat we er het juiste perspectief op krijgen waardoor de lading er misschien nog wel is maar het ons niet meer mee sleurt. Eigenlijk wat jij ons ook steeds leert, het is er allemaal maar het verhaal is er niet meer. Het is zo een rijkdom om dit te mogen ervaren. En we voelen zo’n mooie, zachte verbinding met de natuur, verwondering ook. Dank, dank, dank!!! Geertje en Henk
 

Wat een serene sfeer in de groep. We gaan aan de slag met ons innerlijke kind. Uitleg over onze innerlijke kind. 

Wat in mijn reageert op situaties en wat heeft aandacht nodig. Niet aandacht van hard werken, maar bewust worden van daar waar het raakt. Door het te laten zijn, maar wel te voelen. 

Een opstelling met edelstenen heeft mij ontzettend veel vertrouwen gegeven.

Ik heb mogen voelen dat ik hoe dan ook niet alleen kom te staan. 

Ik mag mijn authentieke ik, mijn liefde en kracht laten zien. 

Ik heb gevoeld en dat gaat zoveel dieper dan alleen horen. 

Naast dit was er nog zoveel meer! Dankbaar voor het werk wat Joke doet! Zij geeft uitleg hoe je in je dagelijkse leven je bewustwording kan toepassen, ze schept een veilige sfeer in de groep, ze is open over haar eigen ervaring. Een vrouw waar ik ontzettend veel bewondering voor heb! 

Veel liefs Hillene

 

"Bedankt voor het prachtige afgelopen weekend en ook de kracht waarmee en waaruit je er stond, een voorbeeld voor ons allen om te gaan staan voor wie we werkelijk zijn."

"Afgelopen weekend een ontzettend fijne, diepgaande workshop gehad over het Innerlijk kind, het kristallijnen kind en het kosmisch meesterschap. Deze workshop heeft mij veel duidelijk gemaakt en veel gebracht. De diverse transmissies en het kwetsbaar durven opstellen in een vertrouwde, veilige omgeving heeft er voor gezorgd  dat mijn gekwetste of niet geziene innerlijk kind blij, spontaan en open kan zijn. Steeds merkte ik dat ik gereserveerd was en niet toegaf aan de echte wensen van mijn innerlijk kind. Sinds afgelopen weekend en mede door een aantal persoonlijke sessies durf ik nu echt spontaan te zijn, vrolijk te zijn en sta ik in mijn eigen kracht en durf en vertrouw ik steeds meer op mijn gevoel .Leven vanuit mijn ziele- en kristallijnkind  voelt steeds vertrouwder en is voor mij de enige weg(pad) die ik nog wil volgen. De vele transmissies hebben ervoor gezorgd dat tijdens deze workshop mij duidelijk werd dat ik steeds beter in balans kom. Mijn mannelijk deel komt eindelijk weer naar voren en mijn vrouwelijk deel wordt getemperd. Dit was echt nodig want ik zat veelal in de weggeefstand in de vorm van altijd maar verzorgen en pleasen.   

Nu durf ik te staan voor wat ik zeg, leef en volg mijn gevoel en vergeet niet mijn spontane en vrolijke innerlijk kind.  Door op deze wijze in het leven te staan, gaat mij alles veel makkelijker af.Ik leef onbezorgder, heb meer plezier, groei steeds meer richting mijn kristallijnen kind, ontmoet vele mensen die echt iets betekenen voor mij en op het werk vindt er een omslag plaats in het denken van collega’s evenals bij vrienden.Ook verlies ik een aantal collega’s ,vrienden en familieleden in de wetenschap dat zij door mij toch kunnen zien dat  een andere leef- en denkwijze (met meer bewustzijn voor, omgaan met en respect voor de aarde, mensen en het universum)  heel veel kan brengen in de vorm van geluk, liefde, tevredenheid, gezondheid , spirituele ontwikkeling etc.. En dat in een wereld die uiteindelijk het licht zal zien met de door iedereen gewenste vrede."

Dank je wel voor de geweldige workshop,

Johan Huver

Lees hier meer ervaringen

Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Hoe verder en je voorbereiding

TIP: Voor een goede voorbereiding voor deze workshop en voor een diepere integratie van de helende energie na de workshop is het advies om een Mangano Calciet met het programma Vriend voor je Ontwakende & indalende Goddelijke kindje aan te schaffen in combinatie met de bio Krachtplaats tinctuur Elfentuin-innerlijk Kind. Deze krachtige producten samen zorgen ervoor dat je in je dagelijks leven niet terugvalt in oude patronen en slachtofferschap. Je gaat staan in je kracht en geeft je innerlijk kind en je stralende engel in jou de ruimte om permanent onderdeel uit te maken van jouw leven.


Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: