Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Workshop: Geo3-2020
Deze module behoort tot de opleiding: KKM, VPZ, AH, HM, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Activeer je grote magiër, prana of levensenergie en verruim je kundalinikanaal zodat je unieke Merlin- e.a. helende Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Een chakralegging met 13-dimensionale geprogrammeerde geometrische edelsteenvormen voor je Inwijdingspad helpt je hierbij. Breng je scheppingskracht en Avalon God/Godinnen Bewustzijn in je universele Liefdeshart. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar, strijdend of passief zijn, transformeren. Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, Het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven en helderheid!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

18-10-2020 t/m 18-10-2020


€169,00

vroegboekprijs

18-10-2020
10.00-17.00 uur
Docente René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
lunch
sessie- of workshopkortingsbon
gratis entree Helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen

DOCENT:
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos

06-06-2021 t/m 06-06-2021


€169,00

vroegboekprijs

06-06-2021
10.00-17.00 uur
Docente René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
lunch
sessie- of workshopkortingsbon
gratis entree Helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen

DOCENT:
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Een workshop met René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshop vinden ook diepgaande activaties en helende channelings plaats in de zelfrealisatie tuinen van de Elohim Krachtplaats.

(Neem warme kleding en/of regenkleding mee indien nodig.) We zitten daarbij 2 x 1 uur rondom de 3 meter grote geometrische vormen van de Icosaëder en Dodecaëder en hun geweldige energieoverdracht! Verdere healing, kennisoverdracht en persoonlijke reading vinden plaats in de cursusruimte. 

Avalon

In Avalon kende je als priester(es) de eenheidsliefde voor geneeskunst, de plantenwereld, het water, de gezondheid van mensen en vee en het eren van Moeder Natuur en de Geestelijke wereld. Na afloop van de workshop opent dat verder in je man of vrouw zijn en ga je dit stap voor stap inzetten als Meester en Magiër voor jezelf, je omgeving en de nieuwe samenleving.

De oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Egypte en Atlantis

In de oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet, werd de geheime kosmische kennis van Dodecaëder en Icosaëder onderwezen. Door deze kennis en de Inwijdingen ermee verkrijgen we grote scheppende krachten en worden we een Magiër met grote Godenkrachten en Liefde. In tegenstelling tot de oude tijd, trekken we de gaven en Goden/Godinnenkrachten nu door tot in de onderste chakra's en ons gedrag. Je Universele Wij-Liefde zal je persoonlijk belangen overstijgen.

Een Magier worden die werkt met de Absolute Krachten

dodecaeder nieuwsbrief formaat.jpg

Deze workshop helpt je om je Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kosmische Kennis, Gaven en Magie vanuit het Absolute, verder te ontwikkelen en dienstbaar te maken. Ze gaan deel uitmaken van je persoonlijkheid en transformeren afgescheiden gedrag, angsten en ego-emoties en projecties. De gechannelde transmissies en de zuiveringen helpen je een magiër te worden, veel prana of levensenergie in je lichaam te kunnen dragen, je kundalinikanaal te openen en te werken met helende Merlin toverkrachten. Je vuurkrachten, je groter geestelijk bewustzijn en je Taak worden geactiveerd. De workshop zuivert ook karma. Oude macht/kracht wordt getransformeerd naar nieuwetijds eenheidsliefde en creatiekracht in het gewone leven. Onzekerheid op je mannelijk of vrouwelijk deel, op overrulen of te veel terugtrekken, lossen op.

Ontwikkel de autonomie van een Meester en kosmische Vreugde

De lezingen, readings, geometrische vormen en helende channelings voeren je tijdens de workshop uiteindelijk naar volledige eenheid en je innerlijk Heilig Huwelijk; je mannelijke en vrouwelijke vereniging. Ze brengen je universele Liefde, de autonomie van een Meester en kosmische Vreugde. Innerlijke saboteurs, dieperliggende angsten om mensen en jezelf kwijt te raken en innerlijk verzet laten los, bij het steeds meer één worden van al je lagen onder de paraplu van je ware essentie. Op het gebied van Liefde en relaties laten herhalingslussen en karma los, door de enorme healingen.

De oogst van je leven(s) binnenhalen, genieten en bezieling

De workshop helpt je nog meer in eenheid met de grote natuur(spirits), het milieu en de ongeziene werelden te leven. Door middel van je innerlijk geactiveerde Icosaëder heb je toegang tot je parallelle levens op de hogere dimensies, en kun je astraal reizen. Ook zul je na de innerlijk activatie en de bijbehorende ontwikkeling de oogst van je leven(s) binnenhalen. Je subtiel invoelend en aanvoelend en liefdes-vermogen zal zich steeds diepergaander ontwikkelen. Je wordt hiermee dienstbaar aan je omgeving. Je wordt je pure en kwetsbare kristallijnen grotere zelf als kracht. Ook blokkades, macht- en onmacht rondom seksualiteit kunnen gedurende de workshop oplossen. De Oorspronkelijke vrouwelijke Godinnenkracht van Avalon en “The Lady of the Lake” opent je! De Goddelijk energie van het element water, de paradijsmatrix of het nieuw Lemurië, kunnen in je ontstaan en je hart volop openen!

Geweldige 13 dimensionale chakralegging

Tijdens deze workshop ontvang je een geweldige chakralegging van elkaar met de geactiveerde geometrische Elohim kristalvormen! Dit integreert je kosmisch menszijn met Godenkrachten, net als de Egytische, Atlantische Inwijdingen, tot diep in je fysieke cellen, etherisch lichaam en DNA. Het brengt het Avalon Hart, in je dagelijks zelf!

Tijd voor de overige helende tuinen en kristalwinkel

icosaeder.jpgGedurende deze dag heb je ongeveer 30 min. de tijd om in de andere soorten helende tuinen ook de andere geometrische vormen te bezoeken en ze in je lichaam op te nemen als healing. In de pauze of na afloop van de workshop zijn er kleine geometrische bergkristal-vormen te koop die net als de grote vormen in de Elohim tuinen, door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos zijn geprogrammeerd met de verschillende grote Liefdes-scheppende en Ingewijdene Krachten.

De Dodecaëder + Icosaëder in de helende Elohim tuinen zijn ook door Joke als Ingewijdene geprogrammeerd. Ze activeren de onzichtbare, heilige, geometrische lijnen en structuren in en rondom je aura. Ze bevinden zich ook in de godskern van je cellen en DNA. Deze vormen ontvouwen zich door de zelfrealisatie- en inwijdingsactivaties tijdens deze workshop en door de Lichtcodes in de tuinen.

De energetische informatie in deze vormen, mits geactiveerd door een Ingewijde Meester zoals Joke ElZiam Nootebos, maakt je tot een groot energiewerker, een Magiër met Godenkrachten die werkt vanuit het universele, belangeloze Liefdeshart. In het oude Egypte stond je als Meester en Magiër bóven de bevolking en je eigen menszijn. In de huidige tijd en tijdens deze workshop leer je je hoger energiewerk, meesterschap en magie mee te nemen in je menszijn en buikgevoel. Daarmee komt Magie in je gewone omgang en werk, vanuit Liefde. Je zet daarmee een grote evolutiestap naar je levensdoel; het doel van je volledig potentieel met je God-Godinnenkracht. De Dodecaëder is verbonden met het element ether (prana, 0-zone, of tachyon) en de Icosaëder met het element Water.

Lees meer over de Dodecaëder en de Icosaëder op onze webshop.


Tip

Schaf de geometrische Elohim vormen van bergkristal aan die je vooraf, tijdens en na de workshop kunt gebruiken op je lichaam en in je huis!


 Feedback van deelnemers:

"Wat een prachtige, mooie dag, wat een prachtig thema/workshop is dit...Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurd en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats.. een geweldige vortex heeft zich geopend en ik heb dit zó gevoeld en gezien. De leylijnen zag ik met een voortstuwende kracht Open gaan en het Universum legde zich Open..enorme stilte van verwondering en Vreugde was daar. Nog stil van alles en zo dankbaar en genietend voel ik na.. in de stilte gonst er krachtig I'm Present. Een dankbare omhelzing!"

Hartelijke groet, Andrisa den Hartog

 


 

Andere soortgelijke workshops zijn:

 


 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 


Corona informatie


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen