Nieuwetijdscodes en je Boeddha Hart helpen om de volheid van het leven in je te activeren!


Klik hier voor de volledige channeling

 

Mindfulness, meditatie, aanwezig zijn.jpg

Een kort fragment uit "Nieuwetijdscodes, Wesak en je Boeddha Hart helpen om de rust en volheid van het leven in je te activeren!” Door de nieuwetijdscodes van deze helende live channeling, met Joke ElZiam Nootebos, ga je bruisen van lichte, vitale energie! Je zult deelnemen aan het leven in plaats van alleen een waarnemer te zijn of onzeker te blijven. Vurige drakenkrachten installeren zich in je buik en lendenen tijdens deze helende channeling. Na afloop van deze channeling zal je onveiligheid nog verder gaan oplossen. Je zult jezelf gemakkelijker open kunnen stellen voor Liefde.

Oude aarde energie, van ellende en negativiteit, uit dit en verleden levens, verlaat voelbaar je cellen. (Collectieve) herhalingslussen van verlatenheid en verraad, ook op relatiegebied, laten los. Je ego-ik jas lost verder op. Er komt een diepe, stille vrede voor in de plaats. Voortaan zul je rusten in deze vrede zonder dat je de intensiteit, liefde en dynamiek van het leven uit de weg gaat.

In deze channeling raakt de Boeddha je aan. Je voelt zijn aanwezigheid tot diep in je hart doordringen, dit maakt de openheid van jouw eigen Boeddha hart wakker. Er is een mogelijkheid na deze transmissie dat je identificatie permanent verschuift van je ego-ik naar je eeuwige ziel. Zo krachtig voelt dit. Je zult voelen en ervaren dat je verlichte hart je voortaan vanuit Liefde door het donker heen helpt!

Duur: 6 minuten

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Tip: Bestel een Wesak kristal, deze kristallen openen een netwerk van Pure Liefde, op Aarde, in huis en in jezelf

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Nieuwetijdscodes en je Boeddha Hart helpen om de volheid van het leven in je te activeren!
prijs   gratis