Ziel, Thuisster-, draken-, elfen-, Atlantisch leiderschap- en ouderlijnen


dolfijnen.jpg [2]Tijdens dit fragment uit de audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, worden al je zieledelen die verspreid liggen in meer dimensies en tijdsperiodes, voelbaar opgehaald. Je hele Pillar of Light wordt opgebouwd tot hoog in het universum en diep in de Aarde waardoor je je werkelijke Licht zult gaan ervaren! Ook worden de Merlijn en Draken energie verbindingen weer deel van je! In je hart ontstaat een ontroerende, herkenbare Merlijn-Draken golflengte die permanent zal blijven. Het grote Elohim bewustzijn wordt ook in je hart geankerd waardoor je  contact met de Deva's, Moeder Aarde en de natuurwezens wordt versterkt. Je zult kruiden, groentes en andere planten van binnenuit verstaan- aanvoelen, net als je sterrenafkomst. Je oude oorspronkelijke tijdslijnen worden hersteld en je ervaart een volkomen universeel, blijvend Eenheidsbewustzijn. De bekroning van je vele levens en tijdslijnen, wordt voelbaar in je hoofd geplaatst als een ultieme diamant van een ongekende schoonheid aan bewustzijn. Helderzien, kosmische Stralen en kwaliteiten komen vrij. Sluiers en mist zullen in de weken die volgen verdwijnen. Je voelt het tijdens de transmissie en healing al, ook boven je hoofd! Atlantisch karma valt van je af, net als onzekerheid en angst om met je inzichten, overzichten en leiderschap op te staan. Na deze transmissie voel je je niet langer alleen maar je kleine zelf. Tijdens deze channeling en transmissie verbind je je met je woongebied en de Holle Aarde, tot diep in de Aarde. Je helpt daardoor enorm mee aan de evolutie van Gaia. Je zult merken dat je de komende tijd veel minder hobbels op je weg en in je leven aantrekt omdat afgescheidenheid, dualiteit en oude tijdslijnen uit elkaar vallen. Dit merk je al direct tijdens deze helende transmissie, maar ook in de maanden daarna zet het uit elkaar van van al de oude informatie, zich voort in je aura en lichaam. Ook je keelchakra ontvangt de energie van je Goddelijke Vonken groep en zal zich anders, groter en gemakkelijker, uiten. Na afloop zul je je ruim, groot, licht en Stil voelen. Je volledig potentieel is dan ook voelbaar aan het integreren.

De inhoud van deze transmissie is op meer uitleggende wijze als leestekst geschreven door Joke. Aanvankelijk in nieuwsbrief nr. 94 en als PDF verkrijgbaar onder de titel Ziel, Thuisster-, draken-, elfen-, Atlantisch leiderschap- en ouderlijnen.

Ondersteuning voor het worden van je volledig zelf na deze transmissie biedt de Pillar of Light - Sekinah tinctuur en de gelijknamige Elohim bezoekerstuin.

 

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 7 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Ziel, Thuisster-, draken-, elfen-, Atlantisch leiderschap- en ouderlijnen
prijs   gratis