Ziel, Thuisster-, draken-, elfen-, Atlantisch leiderschap- en ouderlijnen


atlantis 2.jpgTijdens dit fragment uit de audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, worden al je zieledelen die verspreid liggen in meer dimensies en tijdsperiodes, voelbaar opgehaald. Je hele Pillar of Light wordt opgebouwd tot hoog in het universum en diep in de Aarde waardoor je je werkelijke Licht zult gaan ervaren! Ook worden de Merlijn en Draken energie verbindingen weer deel van je! In je hart ontstaat een ontroerende, herkenbare Merlijn-Draken golflengte die permanent zal blijven. Het grote Elohim bewustzijn wordt ook in je hart geankerd waardoor je  contact met de Deva's, Moeder Aarde en de natuurwezens wordt versterkt. Je zult kruiden, groentes en andere planten van binnenuit verstaan- aanvoelen, net als je sterrenafkomst. Je oude oorspronkelijke tijdslijnen worden hersteld en je ervaart een volkomen universeel, blijvend Eenheidsbewustzijn. De bekroning van je vele levens en tijdslijnen, wordt voelbaar in je hoofd geplaatst als een ultieme diamant van een ongekende schoonheid aan bewustzijn. Helderzien, kosmische Stralen en kwaliteiten komen vrij. Sluiers en mist zullen in de weken die volgen verdwijnen. Je voelt het tijdens de transmissie en healing al, ook boven je hoofd! Atlantisch karma valt van je af, net als onzekerheid en angst om met je inzichten, overzichten en leiderschap op te staan. Na deze transmissie voel je je niet langer alleen maar je kleine zelf. Tijdens deze channeling en transmissie verbind je je met je woongebied en de Holle Aarde, tot diep in de Aarde. Je helpt daardoor enorm mee aan de evolutie van Gaia. Je zult merken dat je de komende tijd veel minder hobbels op je weg en in je leven aantrekt omdat afgescheidenheid, dualiteit en oude tijdslijnen uit elkaar vallen. Dit merk je al direct tijdens deze helende transmissie, maar ook in de maanden daarna zet het uit elkaar van van al de oude informatie, zich voort in je aura en lichaam. Ook je keelchakra ontvangt de energie van je Goddelijke Vonken groep en zal zich anders, groter en gemakkelijker, uiten. Na afloop zul je je ruim, groot, licht en Stil voelen. Je volledig potentieel is dan ook voelbaar aan het integreren.

De inhoud van deze transmissie is op meer uitleggende wijze als leestekst geschreven door Joke. Aanvankelijk in nieuwsbrief nr. 94 en als PDF verkrijgbaar onder de titel Ziel, Thuisster-, draken-, elfen-, Atlantisch leiderschap- en ouderlijnen.

Ondersteuning voor het worden van je volledig zelf na deze transmissie biedt de Pillar of Light - Sekinah tinctuur en de gelijknamige Elohim bezoekerstuin.

 

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 7 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

 

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Ziel, Thuisster-, draken-, elfen-, Atlantisch leiderschap- en ouderlijnen
prijs   gratis