Rutielkwarts:"Multidimensionaal geactiveerde rutielkwarts knuffelsteen"


 

rutielkwarts hanger Deze helende channeling door Joke Elziam Nootebos met de multidimensionaal geactiveerde Rutielkwartsen van het Elohim Centre brengen je hogere kwaliteiten en bewustzijn in je zonnevlecht, basis, gedrag en persoonlijkheid!

Door het bij je dragen van deze knuffelsteen zul je je ruimer voelen en vanuit je rugkant zal je mannelijke energie, je subtiele gevoeligheid, voelbaar tot rugdekking en steun zijn. Ook je aura zal veel schoner blijven van alles wat je opneemt aan gedachten, sferen en gevoelens uit je omgeving. Dat scheelt je behoorlijk wat energie! Dergelijke, op voldoende dimensies geopende rutielkwartsen,  kunnen zelfs je schouder en nekpijn transformeren, inclusief de innerlijke oorzaak transformeren.

Elohim rutielkwarts helpt tegen het teveel invullen, op je nek en schouders nemen voor anderen
Blijf je steeds maar doorwerken dan is dit vaak een oude programmaknop in je om niet alles te hoeven voelen en daar niet bij te hoeven stilstaan. Al deze overlevingsprogramma’s, worden net als de flinkerd in je, getransformeerd in de epifyse en de altar major (onderrand schedel/achterhoofd en hoofdpijnpunt) door Elohim rutielkwartsen. Er ontstaat voelbaar een verantwoordelijkheid voor jezelf tijdens het bij je dragen van rutielkwarts. Je krijgt daar meesterschap over. Je zult ook hogere inzichten krijgen en alles bewuster en helderder zien. Je wilskracht luistert naar je Goddelijke Vonk en niet langer naar je flinkerd! Je energie en kracht nemen toe.

Channeling gegeven door  Joke ElZiam Nootebos

duur 13 minuten

Kijk hier voor de multidimensionaal geopende en geactiveerde Rutielkwarts knuffelsteen of hangersteen

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Rutielkwarts:"Multidimensionaal geactiveerde rutielkwarts knuffelsteen"
prijs   € 11,00