Aanmelden Workshop

Met behulp van het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor de workshop. Je gaat daarmee tevens akkoord met onze Algemene voorwaarden workshops en opleidingen en de Verblijfsregels.

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen zullen we je per e-mail een bevestiging sturen met daarbij alle benodigde informatie.

Kortingsprijs voor herhalen van een workshop
De herhaalprijs van de workshop is geldig wanneer de workshop binnen 2 jaar valt sinds de laatste keer dat je hebt deelgenomen.

Avondmaaltijd
Tijdens een meerdaagse workshop ontvang je op zaterdag een vegetarische avondmaaltijd. Graag willen we weten als je NIET mee eet. Geef het dan svp aan op het aanmeldformulier bij opmerkingen of eventueel via de mail of telefonisch.

Vroegboekprijs
Op de tiende dag voor aanvang van de workshop wordt de workshopprijs automatisch verhoogd. De vroegboekprijs geldt alleen voor diegenen die zich tijdig hebben ingeschreven en hebben betaald. Heb jij je wel tijdig ingeschreven maar (nog) niet betaald dan moet je alsnog bijbetalen en kun je geen gebruik meer maken van de vroegboekprijs. 

Een weekendverblijf tijdens de workshop in een chalet is mogelijk (indien beschikbaar) of een verblijf op de camping tijdens het kampeerseizoen. Neem hiervoor contact met ons op. T: 0597 541539 of Info@elohim-centre.org

Aanmelden

OT305-2025

15-05-2025 19.30-20.30 uur Docente Joke ElZiam Nootebos
Contactgegevens
Adres

Overig
Algemene voorwaarden